in ,

9 Σνακ που Μπορείτε να Μαγειρέψετε στη Φρυγανιέρα

σνακ στη φρυγανιέρα,μαγείρεμα στη φρυγανιέρα,συμβουλές μαγειρικής,χρήσιμα
σνακ στη φρυγανιέρα,μαγείρεμα στη φρυγανιέρα,συμβουλές μαγειρικής,χρήσιμα

Τόσα χρόνια νομίζετε ότι η φρυγανιέρα είναι μια πολύ απλή συσκευή κουζίνας, αλλά κρύβει πολλά ταλέντα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικές αντικολλητικές σακούλες για τοστ για να μαγειρέψετε μερικά εύκολα σνακ. 8 Κόλπα Μαγειρικής που Εξοικονομούν Χρόνο

9 Σνακ που Μπορείτε να Μαγειρέψετε στη Φρυγανιέρα

Σπαράγγια

Ποιος ήξερε ότι μπορείτε να μαγειρέψετε ένα λαχανικό όπως τα σπαράγγια στη φρυγανιέρα; Απλώς ξεπλύνετε και κόψτε τα σπαράγγια, ρίξτε ένα μικρό πασπάλισμα ελαιόλαδο, καρυκεύστε τα με λίγη παρμεζάνα ή φέτα και τοποθετήστε τα μέσα σε μια σακούλα τοστ. Βάλτε την στο υψηλότερο επίπεδο και όταν πεταχτεί πάνω, ελέγξτε αν έχει ψηθεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και αν όχι, απλώς βάλτε την μέσα ξανά. Θα είναι ένα νόστιμο συνοδευτικό για οποιοδήποτε πιάτο.

Τηγανητά που περίσσεψαν

Σίγουρα, ο φούρνος μικροκυμάτων θα ζεστάνει τα τηγανιτά φαγητά που έχουν περισσέψει, αλλά δεν θα είναι καλά και τραγανά όπως όταν είναι φρέσκα. Η φρυγανιέρα μπορεί να σας βοηθήσει όταν πρόκειται να ξαναζεστάνετε τηγανιτό φαγητό. Βάλτε τα σε μια σακούλα τοστ και ζεστάνετέ τα. Αυτό λειτουργεί επίσης εξαιρετικά για τις τηγανιτές πατάτες που έχουν απομείνει, τις κοτομπουκιές και τις ροδέλες κρεμμυδιού.

Σάντουιτς με τυρί

Ξέρουμε ότι σκέφτεστε ότι το τυρί δεν πρέπει ποτέ να μπαίνει σε φρυγανιέρα, αλλά εφόσον έχετε αντικολλητικές σακούλες τοστ, είναι εντάξει. Επιλέξτε λευκό, ψωμί ολικής αλέσεως ή ακόμα και σκορδόψωμο και βάλτε το σάντουιτς στη σακούλα. Βάλτε το στη φρυγανιέρα σε μέτρια προς υψηλή ρύθμιση και όταν ξεπροβάλει, το τυρί θα λιώσει και το ψωμί θα φρυγανιστεί. Δεν υπάρχουν σκεύη για πλύσιμο και το καθάρισμα είναι εύκολο.

Κατεψυγμένες βάφλες και τηγανίτες

Η χρήση της φρυγανιέρας για κατεψυγμένες βάφλες ή τηγανίτες μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο το πρωί. Μπορείτε να αγοράσετε έτοιμες βάφλες ή τηγανίτες ή να φτιάξτε τις δικές σας και να τις καταψύξτε για αργότερα.

Δείτε ακόμη Φτιάξτε Αφράτο Ψωμί του Τοστ Χωρίς Συντηρητικά

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τοστ γλυκοπατάτας

Κόψτε σε λεπτές φέτες μια γλυκοπατάτα κατά μήκος και χρησιμοποιήστε την υψηλότερη ρύθμιση στη φρυγανιέρα για να τη μαγειρέψετε μέχρι να μαλακώσει (όχι να λιώσει). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σακούλα τοστ για αυτό ή απλώς να βάλετε τις φέτες απευθείας στη φρυγανιέρα. Σερβίρετέ τις σκέτες, πασπαλισμένες με λίγο αλάτι kosher, με φυστικοβούτυρο και μπανάνες σε φέτες ή ακόμα και με ταχίνι και κανέλα. Η μείωση της πρόσληψης υδατανθράκων δεν ήταν ποτέ τόσο καλή.

Πίτσα που περίσσεψε

Πίτσα σε φρυγανιέρα; Απλώς τοποθετήστε την στο πλάι και έχετε έναν φούρνο. Βάλτε την πίτσα σε μια σακούλα τοστ και τοποθετήστε την επίπεδη και με την όψη προς τα επάνω για να την ξαναζεστάνετε.

Μπέργκερ λαχανικών

Ακόμη και το κατεψυγμένο μπιφτέκι λαχανικών μπορεί να μπει στη φρυγανιέρα. Βάλτε το σε μια σακούλα τοστ, ρυθμίστε στο υψηλότερο επίπεδο και βάλτε τη σακούλα στην υποδοχή. Όταν πεταχτει έξω, τοποθετήστε το μπιφτέκι σε ένα ψωμάκι με λίγο μαρούλι, ντομάτες, κρεμμύδια και ένα τουρσί για ένα γρήγορο δείπνο.

Στικς μοτσαρέλας

Η φρυγανιέρα σας μπορεί ακόμη και να σας σώσει όταν θέλετε ένα σνακ αργά το βράδυ. Πάρτε μερικές σακούλες τοστ, γεμίστε τις με στικ μοτσαρέλας από την κατάψυξή και βάλτε τις στις υποδοχές της φρυγανιέρας. Αφήστε τις στην υψηλότερη ρύθμιση μέχρι να ψηθούν και σερβίρετε με σάλτσα μπάρμπεκιου.

Τσιπς τορτίγιας

Για φρέσκα και νόστιμα τσιπς τορτίγιας, χρησιμοποιήστε τη φρυγανιέρα σας. Με έναν κόφτη πίτσας κόψτε τις τορτίγιες από καλαμπόκι ή αλεύρι σε ότι σχήμα θέλετε. Τοποθετήστε τα μέσα σε μια σακούλα τοστ και ζεστάνετε τα σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία μέχρι να γίνουν τραγανά. Πασπαλίστε τα τσιπς με λίγο αλάτι και σερβίρουμε με σάλσα και γουακαμόλε. Μπορείτε ακόμη και να φτιάξετε μια κεσαντίγια τυριού πασπαλίζοντας λίγο τυρί ανάμεσα σε δύο τορτίγιες, βάζοντάς τις σε μια σακούλα τοστ και ζετενοντας τις στη φρυγανιέρα για λίγα λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Πώς να φτιάξετε γύρο χοιρινό στο σπίτι – Σπιτικά πιτόγυρα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

πλύσιμο σώματος,φροντίδα σώματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

Γιατί Πρέπει να Πλένετε Μόνο 3 Μέρη του Σώματος Σύμφωνα με μια Έρευνα

κόλπα κουζίνας,συμβουλές κουζίνας,χρήσιμα

7 Έξυπνα Κόλπα για την Κουζίνα που θα ενθουσιάσουν και την καλύτερη νοικοκυρά!