in , ,

7 Έξυπνα Κόλπα για την Κουζίνα που θα ενθουσιάσουν και την καλύτερη νοικοκυρά!

κόλπα κουζίνας,συμβουλές κουζίνας,χρήσιμα
κόλπα κουζίνας,συμβουλές κουζίνας,χρήσιμα

Αυτά τα έξυπνα κόλπα για την κουζίνα είναι αρκετά εύκολα για να τους αρχάριους, αλλά επίσης θα εντυπωσιάσουν και θα εμπνεύσουν ακόμη και τους πιο έμπειρους σεφ. Θα κάνουν τον χρόνο σας στην κουζίνα παιχνιδάκι και το μαγείρεμα τόσο εύκολο όσο ποτέ! 10 Χρήσιμα Κόλπα για την Κουζίνα

Έξυπνα Κόλπα για την Κουζίνα

Φρουτώδη λουλουδάτα παγάκια

7 Έξυπνα Κόλπα για την Κουζίνα

Έξυπνα Κόλπα για την Κουζίνα: Κόψτε το κάτω μέρος ενός άδειου πλαστικού μπουκαλιού αναψυκτικου και τοποθετήστε 1 μύρτιλο στο κέντρο του. Ρίξτε λίγο νερό από πάνω και βλαλτε το στην κατάψυξη. Μόλις παγώσει το νερό, το φρουτώδες σε σχήμα λουλουδιού παγάκι σας θα είναι έτοιμο!

Στρογγυλό τηγανητό αυγό

Έξυπνα Κόλπα για την Κουζίνα: Ζεστάνετε ένα τηγάνι στο μάτι της κουζίνας. Κόψτε ένα κρεμμύδι σε ροδέλες, τοποθετήστε μια ροδέλα στο κέντρο του τηγανιού και σπάστε ένα αυγό πάνω στη ροδέλα. Το κρεμμύδι θα εμποδίσει το ασπράδι του αυγού να απλωθεί, οπότε θα έχετε ένα τέλεια στρογγυλό τηγανισμένο αυγό.

Καθαρισμός αυγοδάρτη

Έξυπνα Κόλπα για την Κουζίνα: Ένα από τα πιο δύσκολα εργαλεία κουζίνας για καθάρισμα είναι ο αυγοδάρτης. Αν δυσκολεύεστε, πιέστε το μεταλλικό μέρος του μαζί για να το τρίψετε καλύτερα!

Δείτε ακόμη 8 Ανεκτίμητα Κόλπα για την Κουζίνα

Αναποδογύρισμα κρεπών

Έξυπνα Κόλπα για την Κουζίνα: Αν δυσκολεύεστε να αναποδογυρίσετε μια κρέπα, ισορροπήσετε μια ξύλινη κουτάλα στο τηγάνι. Περάστε την κρέπα πάνω στην ξύλινη κουτάλα πριν την αναποδογυρίσετε και θα αποφύγετε να χαλάσει!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τεχνική για την κοπή ενός πράσου

Θα χρειαστείτε:

5 ανταλλακτικές λεπίδες μαχαιριού
1 βίδα
6 παξιμάδια

Αν θέλετε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο όταν κόβετε ένα πράσο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα απλό εργαλείο που θα σας βοηθήσει! Συνδέστε 5 ανταλλακτικές λεπίδες μαχαιριού σε μια βίδα, εναλλάσσοντας μεταξύ 1 λεπίδας και 1 παξιμαδιού, έτσι ώστε το εργαλείο να έχει λεπίδες ομοιόμορφης απόστασης. Χρησιμοποιήστε το νέο σας μαχαίρι για να κόψετε το πράσο πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά!

Εύκολο γέμισμα παγοθήκης

Το γέμισμα με νερό μιας παγοθήκης μπορεί να είναι μια δύσκολη διαδικασία, αλλά υπάρχει ένας ευκολότερος, λιγότερο προφανής τρόπος για να το κάνετε! Αντί να γεμίζετε κάθε θήκη ξεχωριστά, στοχεύστε τη βρύση στο κέντρο των διαχωριστικών μεταξύ των θηκών και η παγοθήκη σας θα γεμίσει γρήγορα και ομοιόμορφα.

Ψιλοκόψτε ομοιόμορφα το κρεμμύδι

Αν θέλετε να κόψετε ομοιόμορφα τα κρεμμύδια, βάλτε 1 κρεμμύδι μέσα από την τρύπα στο άκρο του μπαλτά και για να μετρήσετε το μήκος των κρεμμυδιών που κόβετε. Θα καταλήξετε με τέλεια ομοιόμορφα κομμάτια!

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 5 Κόλπα Κουζίνας που θα Αλλάξουν τη Ζωή σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

σνακ στη φρυγανιέρα,μαγείρεμα στη φρυγανιέρα,συμβουλές μαγειρικής,χρήσιμα

9 Σνακ που Μπορείτε να Μαγειρέψετε στη Φρυγανιέρα

δηλητηριώδη λουλούδια,για τον κήπο,υγεία,χρήσιμα

30 Δηλητηριώδη Φυτά και Λουλούδια που Πρέπει να Γνωρίζετε