in , ,

8 Έξυπνα Κόλπα για την Κουζίνα

έξυπνα κόλπα κουζίνας,συμβουλές μαγειρικής,χρήσιμα
έξυπνα κόλπα κουζίνας,συμβουλές μαγειρικής,χρήσιμα

Εάν δεν έχετε τον χρόνο ή την ενέργεια να πειραματιστείτε με διαφορετικές τεχνικές ή υλικά μαγειρικής, τότε η προετοιμασία των γευμάτων μπορεί να γίνει πραγματική ταλαιπωρία. Το πρώτο βήμα για να γίνετε ξανά δημιουργικοί στην κουζίνα είναι να βρείτε τρόπους εξοικονόμησης χρόνου και εξάλειψης της σπατάλης τροφίμων. Και υπάρχουν 8 κόλπα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε ακριβώς αυτό! 9 Κορυφαία Κόλπα Κουζίνας που Πρέπει να Δοκιμάσετε Σήμερα!

Χωνάκια για τούρτα

8 Έξυπνα Κόλπα για την Κουζίνα

Σε όλους αρέσει η τούρτα, αλλά μερικές φορές το να την κόψετε σε κομμάτια γίνεται ακατάστατο και μπορεί να πάρει πολύ χρόνο. Αντί να την σερβίρετε με τον παραδοσιακό τρόπο, δοκιμάστε τα χωνάκια παγωτού την επόμενη φορά. Απλώς πιέστε το χωνάκι απευθείας στην τούρτα για να κόψετε ένα κομμάτι.

Εύκολο άνοιγμα πακέτων ζυμαρικών

Κρατήστε τη συσκευασία των μακαρονιών κατακόρυφα στον πάγκο της κουζίνας ,σηκώστε την και χτυπήστε το κάτω μέρος στον πάγκο. Η συσκευασία θα ανοίξει μαγικά από μόνη της στην κορυφή και τα ζυμαρικά σας θα μείνουν μέσα στην ανοιχτή συσκευασία.

Ρίξτε συσκευασμένες σάλτσες

Τα εστιατόρια γρήγορου φαγητού συνήθως περιλαμβάνουν μικρές συσκευασίες γεμάτες με κέτσαπ ή μουστάρδα με το γεύμα σας, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να τις χρησιμοποιήσετε εάν είστε εν κινήσει και δεν έχετε τα κατάλληλα σκεύη. Ανοίξτε μια μικρή τρύπα στη συσκευασία με μια οδοντογλυφίδα και ρίξτε την ομοιόμορφα πάνω στο φαγητό σας. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε μερικές οδοντογλυφίδες όταν πηγαίνετε στο επόμενο οδικό ταξίδι σας!

Βράσιμο αυγών

Το βράσιμο πολλών αυγών ταυτόχρονα συνήθως οδηγεί τα αυγά να χτυπήσουν το ένα το άλλο στην κατσαρόλα και να σπάσουν. Αλλά υπάρχει πιο εύκολος τρόπος! Τοποθετήστε τα αυγά σας σε μια σχάρα φούρνου και ψήστε τα στο φούρνο στους 200°C για 10 λεπτά. Μετά θα μπορείτε να τα ξεφλουδίσετε και να τα σερβίρετε όσο πιο εύκολα γίνεται!

Δείτε ακόμη 12 έξυπνα κόλπα κουζίνας που ξέρουν μόνο οι επαγγελματίες

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Λαχανικά στον ατμό

Δέστε 4 ξυλάκια μεταξύ τους και τοποθετήσετε τα πάνω σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό. Τοποθετήστε ένα μπολ πάνω στα ξυλάκια και ρίξτε μέσα τα λαχανικά. Αφήστε τα να βράσουν στον ατμό για περίπου 7 λεπτά και θα έχετε ένα γρήγορο, εύκολο και υγιεινό πιάτο έτοιμο για κατανάλωση!

Αναποδογυρίστε μια ομελέτα

Το να αναποδογυρίσετε μια ομελέτα μπορεί να φαίνεται δύσκολο, αλλά είναι πιο εύκολο από ό,τι νομίζετε! Αντί να παλεύετε με τη σπάτουλα, δοκιμάστε να σύρετε την ομελέτα στο καπάκι του τηγανιού. Βάλτε ξανά το καπάκι πάνω από το τηγάνι με την ψημένη πλευρά της ομελέτας προς τα κάτω και θα είναι έτοιμη σε λίγα μόνο λεπτά!

Ρίξτε γάλα

Μερικές φορές το γάλα πιτσιλίζει παντού όταν το αδειάζετε από το δοχείο, κάνοντας ένα τεράστιο χάος. Αντί να το ρίξετε απευθείας στα δημητριακά σας, ρίξτε το στο πίσω μέρος ενός κουταλιού. Το γάλα θα μείνει στο μπολ, εξοικονομώντας χρόνο στον καθαρισμό.

Χρησιμοποιήστε τον τρίφτη τυριών αποτελεσματικά

Δοκιμάστε να απλώσετε λίγο μαγειρικό λάδι στην επιφάνεια του τρίφτη του τυριού. Ένα λεπτό στρώμα μαγειρικού λαδιού κάνει τη διαφορά, τόσο όταν τρίβετε όσο και για το καθάρισμα.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 10 Κόλπα που θα Λύσουν Προβλήματα στην Κουζίνας σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

8 Φυσικοί Τρόποι για να Φροντίσετε το Δέρμα σας Οταν Έχετε μια Κακή Μέρα

τρισδιάστατα πλακάκια τοίχου,διακόσμηση με τρισδιάστατα πλακάκια τοίχου,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

Τρισδιάστατα Πλακάκια Τοίχου: Δώστε στο Σπίτι σας μια Επιπλέον Διάσταση