in ,

10 Καλοκαιρινά Βότανα που Μπορείτε να Αποξηράνετε

10 Καλοκαιρινά Βότανα που Μπορείτε να Αποξηράνετε
10 Καλοκαιρινά Βότανα που Μπορείτε να Αποξηράνετε

Τα βότανα είναι ένα από τα απαραίτητα συστατικά στο μαγείρεμα για να προσθέσετε γεύση και μυρωδιά στα φαγητά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να τα αγοράσετε σε οποιοδήποτε παντοπωλείο. Εναλλακτικά μπορείτε να τα καλλιεργήσετε εύκολα στον κήπο ακόμη και σε μικρούς χώρους όπως γλάστρες, δοχεία ή ζαρντινιέρες. Ιδίως το καλοκαίρι υπάρχουν 10 βότανα που μπορείτε να αποξηράνετε για να τα χρησιμοποιήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. 10 ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ και ΒΟΤΑΝΑ που Βοηθούν το Σώμα

Ρίγανη

Όταν ξεραθεί, η γεύση της ρίγανης είναι καλύτερη και είναι γνωστή στους περισσότερους ως βασικό στήριγμα της ιταλικής μαγειρικής.

Selfhacked

Γαλλικό εστραγκόν

Το γαλλικό εστραγκόν είναι ένα δημοφιλές συστατικό στο αρωματισμένο ξύδι και προσθέτει μια λεπτή γεύση γλυκόριζας σε σάλτσες σαλάτας, πιάτα κρέατος και σούπες. Για χρήση σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ξηράνετε τα φρέσκα φύλλα μετά το κόψιμο.

Spiceography

Λεβιστικό

Το έντονο άρωμα των αποξηραμένων φύλλων λεβιστικού είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε σούπες, ζωμούς και στιφάδο

Gardenerspath

Δενδρολίβανο

Το έντονο άρωμα των αποξηραμένων φύλλων αγάπης είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε πολλά φαγητά.

Spiceography

Γλυκιά μαντζουράνα

Η γλυκιά μαντζουράνα είναι ένα υπέροχο μαγειρικό βότανο με ξεχωριστή γεύση. Όταν μαγειρεύεται φρέσκο σε υψηλές θερμοκρασίες, χάνει εύκολα τη γεύση του, αλλά διατηρήστε τα μικρά φύλλα με αποξήρανσης και θα τα έχετε για μήνες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Theseedcollection

Δείτε ακόμη Βότανα για Σφριγηλό και Μεγάλο Στήθος

Θυμάρι

Το θυμάρι έχει ένα πλούσιο διακριτικό άρωμα. Αυτό το βότανο θα κάνει τις σούπες, τα μαγειρευτά, το κρέας και τα πιάτα με ψάρι πιο νόστιμα. Το αποξηράνετε για χρήση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Vecteezy

Κόλιανδρος

Ο κόλιανδρος έχει έντονη στυπτική γεύση και αποτελεί βασικό στοιχείο στα τρόφιμα της Λατινικής Αμερικής, ιδιαίτερα στη σάλσα.

Indiamart

Φασκόμηλο

Το φασκόμηλο έχει χρήση τόσο γαστρονομική όσο και φαρμακευτική. Αποξηράνετέ το για μεγαλύτερη διάρκεια.

Thefrugalgirls

Δάφνη

Τα φύλλα δάφνης προσθέτουν ένα γήινο άρωμα και γεύση σε πολλά φαγητά όπως σούπες, βραστά, βραστά κρέατα και ζυμαρικά. Τα φύλλα συνήθως τα αφαιρούν μετά το μαγείρεμα, οπότε αποξηράνετέ τα και αλέστε τα σε λεπτή σκόνη.

Fuf.net

Δυόσμος

Ο δυόσμος κάνει τα φαγητά πιο νόστιμα και γευστικά. Αποξηραμένα διατηρούν μια γλυκιά, λεπτή γεύση που εμπλουτίζει επιδόρπια, τσάγια και αλμυρά πιάτα.

Web24news

Δείτε επίσης Τα βότανα και οι χρήσεις τους απο το Α εως το Ω!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

χρήσεις του κάρβουνου στον κήπο,για τον κήπο,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα

9 Χρήσεις του Κάρβουνου στον κήπο

ρομάν κουρτίνες,ιδέες για ρομάν κουρτίνες,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

67 Κομψές Ιδέες για Ρόμαν Κουρτίνες