in , ,

8 Σημάδια για να Αποφύγετε την Εξαπάτηση

σημάδια εξαπάτησης,σημάδια για ψεύτες,συμβουλές για ψεύτες,χρήσιμα,περίεργα
8 Σημάδια για να Αποφύγετε την Εξαπάτηση

Περίπου το 60% των ενηλίκων δεν μπορεί να έχει 10λεπτη συνομιλία χωρίς να πει ψέματα τουλάχιστον μία φορά. Ταυτόχρονα, κανείς δεν θέλει να εξαπατηθεί. Για αυτήν την περίπτωση, οι επιστήμονες μελέτησαν μερικά σημάδια για το πώς μπορείτε να αναγνωρίσετε ότι κάποιος σας λέει ψέματα. 6 Κόλπα που Χρησιμοποιούν οι Κλέφτες το 2021 και πώς να Προστατευτείτε

Κάνουν πάρα πολλές χειρονομίες.

8 Σημάδια για να Αποφύγετε την Εξαπάτηση

Μπορείτε να παρατηρήσετε ότι η χειρονομία συμβαίνει μετά από ένα ψέμα σε σύγκριση με την κανονική χειρονομία, η οποία μπορεί να συμβεί λίγο πριν την ομιλία. Μια μελέτη ανακάλυψε ότι οι ψεύτες είναι πιο πιθανό να κάνουν χειρονομίες και με τα δύο χέρια. Την επόμενη φορά, λοιπόν, δώστε προσοχή στις χειρονομίες εάν αισθάνεστε ότι ένα άτομο δεν είναι ειλικρινές μαζί σας.

Δεν λένε αρκετά ή λένε πολλά.

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι εάν κάνετε μια ερώτηση, οι ψεύτες θα πουν λιγότερες λεπτομέρειες από αυτούς που λένε την αλήθεια. Υπάρχει απουσία περιγραφικών λέξεων σε μια συνομιλία με ανέντιμους ανθρώπους.

Οι λέγοντες της αλήθειας λένε την ίδια ιστορία κάθε φορά, ενώ οι ψεύτες συχνά δημιουργούν μια διαφορετική ιστορία χωρίς να προσθέτουν λεπτομέρειες.

Από την άλλη πλευρά, διαπιστώθηκε ότι οι ψεύτες προσπαθούν να πουν την αλήθεια με πολλές λέξεις. Η ομιλία τους μπορεί να είναι εκνευρισμένη και χωρίς σημαντικές πληροφορίες.

Έχουν την τάση να υποδεικνύουν.

Όταν ένας ψεύτης γίνεται εχθρικός ή αμυντικός, προσπαθεί να σας βγάλει λάθος και εστιάζει στην έλλειψη εμπιστοσύνης σας. Οι ψεύτες μπορεί να σας απειλήσουν επειδή δεν τους πιστεύετε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Έχουν την τάση να σέρνουν τα πόδια τους.

Το σύρσιμο των ποδιών μπορεί επίσης να είναι σημάδι ψέματος. Οι διακυμάνσεις στο αυτόνομο νευρικό σύστημα συμβαίνουν ενώ λένε ψέματα. Οι άνθρωποι γίνονται νευρικοί.

Δείτε ακόμη 10 Μέρη στο Σπίτι που Δεν Ψάχνουν Ποτέ οι Κλέφτες

Τείνουν να καθυστερούν.

Αν κάποιος χρειάζεται περισσότερα από 5 δευτερόλεπτα για να απαντήσει σε μια ερώτηση, αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι εξαπάτησης. Οι ψεύτες τείνουν επίσης να καταστέλλουν τα συναισθήματά τους. Δώστε προσοχή εάν η αργή ομιλία οφείλεται σε κουρασμένο άτομο ή αν είναι απλώς ο κανονικός αργός τρόπος ομιλίας του. Σε καμία από αυτές τις περιπτώσεις, μην βασίζεστε στην καθυστέρηση για τον εντοπισμό ψεύτη.

Χρησιμοποιούν τακτικές αποπροσανατολισμού.

Ο αποπροσανατολισμός περιλαμβάνει:

  • Μετάβαση στη μέση της πρότασης σε άλλο θέμα
  • Χρήση προτάσεων που δεν έχουν νόημα για να σας μπερδέψουν
  • Απάντηση με μια άλλη ερώτηση: «Γιατί να το κάνω αυτό; Είμαι τίμιος άνθρωπος»

Έχουν την τάση να κινούν περισσότερο την αριστερή πλευρά των χειλιών τους.

Δώστε προσοχή στα χείλη ενώ μιλάτε σε ένα άτομο. Η αριστερή πλευρά του χαμόγελου ενός ψεύτη μπορεί να είναι πιο κινούμενο από τη δεξιά, θυμίζοντας χλευασμό.

Χρησιμοποιούν λέξεις που μεταφέρουν αρνητικά συναισθήματα.

Οι ψεύτες τείνουν να χρησιμοποιούν περισσότερο αρνητικό λόγο. Φαίνονται νευρικοί και παραπονιούνται, ενώ οι λέγοντες της αλήθειας είναι πιο συνεργάσιμοι. Μπορείτε να ακούσετε περισσότερες λέξεις με αρνητικά συναισθήματα, όπως θλίψη ή μίσος.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 8 Συμβουλές για να Προστατέψετε τα Παιδιά σας από Κακόβουλες Ενέργειες και Απαγωγή

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ακριβά προϊόντα σούπερ μάρκετ και φθηνότερες εναλλακτικές,συμβουλές για σούπερ μάρκετ,συμβουλές εξοικονομήσης χρημάτων,χρήσιμα

10 Ακριβά Προϊόντα που Δεν Διαφέρουν από τις Φθηνότερες Εναλλακτικές τους

γιαπώνεζικες διατροφικές συνήθειες,συμβουλές διατροφής,διατροφή,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς

6 Διατροφικές Συνήθειες με τις οποίες Παραμένουν οι Γιαπωνέζες Αδύνατες