in , ,

10 Μέρη στο Σπίτι που Δεν Ψάχνουν Ποτέ οι Κλέφτες

κρυψώνες για πολύτιμα αντικείμενα,συμβουλές για διαρρήκτες,κόλπα,χρήσιμα
10 Μέρη στο Σπίτι που Δεν Ψάχνουν Ποτέ οι Κλέφτες

Όταν μπαίνουν σε ένα σπίτι, οι διαρρήκτες αναζητούν όσο το δυνατόν περισσότερα πολύτιμα αντικείμενα στο λιγότερο χρονικό διάστημα. Οπότε αναζητούν μετρητά, κοσμήματα ή οτιδήποτε μέσα σε οικεία μέρη, όπως σε συρτάρια ή βάζα. Για να ξεγελάσετε κάθε κλέφτη, δείτε 10 μέρη στο σπίτι για να διατηρήσετε τα υπάρχοντά σας προστατευμένα. Οι Καλύτερες Κρυψώνες που θα Εξαπατήσουν Οποιοδήποτε Διαρρήκτη

Χρησιμοποιήστε την παλιά ηλεκτρική σκούπα.

© touchfeel/Reddit

Αντί να πετάξετε την παλιά σας ηλεκτρική σκούπα, μπορείτε να τοποθετήσετε στη σακούλα μια πλαστική σακούλα που μπορεί να χρησιμεύσει ως ο τέλειος κρυφός αποθηκευτικός χώρος. Μπορείτε να την έχετε οπουδήποτε στο σπίτι και να ξέρετε ότι οι διαρρήκτες δεν θα σκεφτούν ποτέ να κοιτάξουν μέσα της.

Χρησιμοποιήστε το ρολόι που κρέμεται στον τοίχο.

© Depositphotos.com

Ναι, μπορεί να κρύψετε τα χρήματά σας! Κανένας κλέφτης δεν θα υποψιαστεί ότι το ρολόι μπορεί να κρύβει εκπλήξεις. Απλώς ανοίξτε το ρολόι, βάλτε τα χρήματα και κρεμάστε το ξανά.

Χρησιμοποιήστε το πίσω μέρος μιας συρταριέρας.

© Depositphotos.com

Κανονικά, οι διαρρήκτες θα κοιτάξουν μέσα στα συρτάρια, αλλά δεν θα σκεφτούν την κάτω πλευρά ή το πίσω μέρος της συρταριέρας. Πάρτε έναν φάκελο στον οποίο θέλετε να κρύψετε όλα τα σημαντικά έγγραφά σας και κολλήστε το στο πίσω μέρος του επίπλου.

Χρησιμοποιήστε παλιές κασέτες VHS.

© Shutterstock.com© random_guy_somewhere/Reddit

Είναι αυτονόητο ότι κανείς δεν χρησιμοποιεί πια κασέτες VHS – ούτε καν οι κλέφτες θα τις δώσουν σημασία! Τοποθετήστε μερικές σε ένα ράφι βιβλιοθήκες και κρύψτε τα μετρητά σας ανάμεσα τις.

Μην πετάτε τα παλιά σας αθλητικά παπούτσια.

© Shutterstock.com© Shutterstock.com

Τα αθλητικά παπούτσια σας έχουν αφαιρούμενη επένδυση σολάς; Σίγουρα, κανένας κλέφτης δεν θα ήθελε να χώσει το πρόσωπό του σε ένα παλιό, δύσοσμο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, οπότε είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να κρύψετε χρήματα. Ωστόσο, μην χρησιμοποιείτε αυτό το τέχνασμα σε ακριβά αθλητικά παπούτσια, γιατί πιθανότατα μπορεί να τα κλέψουν.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 10 πανέξυπνες κρυψώνες για τα πολύτιμα σας που θα ξεγελάσουν και το πιο επίδοξο ληστή!

Κάντε κάποιες αλλαγές στο οικογενειακό σας άλμπουμ.

© Depositphotos.com

Αυτή είναι άλλη μια υπέροχη κορύφωνα! Σε τελική ανάλυση, κανείς δεν πρόκειται να κοιτάξει μέσα στο άλμπουμ με τις οικογενειακές φωτογραφίες σας. Βάλτε μερικά χρήματα δίπλα σε μερικές φωτογραφίες και τελειώσατε.

Χρησιμοποιήστε τις τσέπες των χειμερινών μπουφάν.

© Shutterstock.com

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χειμερινά μπουφάν που κρέμονται στην ντουλάπα σας. Είναι καλύτερο αν βάλετε τα τιμαλφή σας μέσα σε μια τσέπη από ένα μπουφάν που δεν φοράτε πια.

Χρησιμοποιήστε ένα διακοσμητικό μαξιλάρι.

© Depositphotos.com© Depositphotos.com

Αρχικά αγοράστηκε για διακόσμηση, αλλά ένα μαξιλάρι μπορεί να κρύψει χρήματα και κοσμήματα με τον πιο διακριτικό τρόπο. Επιλέξτε ένα μαξιλάρι που δεν σας πειράζει να κόψετε, βγάλτε όλο το γέμισμα και βάλτε τα υπάρχοντά σας. Να γνωρίζετε ότι τα μαξιλάρια δεν είναι αυτό που οι κλέφτες κοιτάζουν όταν ληστεύουν ένα σπίτι.

Βάλτε όσα περισσότερα κουτιά μπορείτε στο γκαράζ σας.

© Depositphotos.com

Ο καλύτερος τρόπος για να μπερδέψετε έναν κλέφτη είναι να έχετε πολλά κουτιά με επιγραφές πάνω τους, όπως για παράδειγμα ένα κουτί με την ένδειξη “σκεύη κουζίνας” ή “εργαλεία κήπου”. Πρέπει απλώς να είναι κουτιά που φαίνονται συνηθισμένα και κανονικά. Μέσα σε αυτά τα κουτιά, μπορείτε να κρύψετε τα υπάρχοντά σας, είτε μέσα σε μια πλαστική σακούλα είτε απευθείας. Το κόλπο εδώ είναι η παραπλάνηση του διαρρήκτη.

Επωφεληθείτε από τα παιδικά δωμάτια.

© krzwis/Reddit

Μπορούμε πιθανώς να συμφωνήσουμε ότι κανείς δεν αφήνει πολύτιμα αντικείμενα στα παιδικά δωμάτια, ειδικά αν θέλουμε να παραμείνουν ανέπαφα. Οι κλέφτες γνωρίζουν ότι τα πολύτιμα αντικείμενα δεν μπορούν να φυλάσσονται σε επικίνδυνα μέρη, οπότε δεν θα μπουν στο κόπο να ψάξουν σε ένα παιδικό δωμάτιο. Απλά τοποθετήστε τα σε ένα σημείο όπου δεν μπορούν να τα φτάσουν τα παιδιά σας.

Δείτε επίσης 24 απίθανες κρυψώνες στο σπίτι για πολύτιμα είδη

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 7

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καθαρισμός σχάρα ψησταριάς,καθαρισμός,κόλπα καθαρισμού,χρήσιμα

Καθαρίστε Εύκολα τη Σχάρα Ψησταριάς

15 Φυτά που Διώχνουν τα Κουνούπια και τα Έντομα

Σας ταλαιπωρούν τα κουνούπια; 15 Φυτά που Διώχνουν τα Κουνούπια και τα Έντομα