in ,

10 Ακριβά Προϊόντα που Δεν Διαφέρουν από τις Φθηνότερες Εναλλακτικές τους

ακριβά προϊόντα σούπερ μάρκετ και φθηνότερες εναλλακτικές,συμβουλές για σούπερ μάρκετ,συμβουλές εξοικονομήσης χρημάτων,χρήσιμα
10 Ακριβά Προϊόντα που Δεν Διαφέρουν από τις Φθηνότερες Εναλλακτικές τους

Όταν έρχεται η ώρα να κάνετε επιλογές στο σούπερ μάρκετ, ίσως θεωρείτε ότι τα πιο ακριβά προϊόντα είναι τα καλύτερα, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Μερικές φορές, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα επιλέγοντας φθηνά προϊόντα που έχουν την ίδια ποιότητα με τα πιο ακριβά. Μια εναλλακτική λύση που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι μια ιδιωτική ετικέτα μιας μεγάλης αλυσίδας, η οποία μπορεί να προσφέρει τα ίδια προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές, καθώς δεν δαπανούν σημαντικά ποσά στο μάρκετινγκ και τη διαφήμιση. Ποια Τρόφιμα Είναι Καλύτερο να μην Αγοράζετε στο Σούπερ Μάρκετ

Μπαχαρικά

© Depositphotos.com, © Pixabay.com

Αντιμέτωποι με πληθώρα βάζων που περιέχουν μπαχαρικά όπως κανέλα, κύμινο, κουρκουμά ή πιπέρι στα ράφια, μπορείτε να προτιμήσετε τη φθηνότερη επιλογή ή τη μάρκα του σούπερ μάρκετ.

Ό, τι κι αν επιλέξετε, είναι σημαντικό να ελέγξετε την ημερομηνία λήξης γιατί, με την πάροδο του χρόνου, η γεύση των μπαχαρικών μπορεί να αλλάξει. Θα πρέπει επίσης να το σκεφτείτε την χύμα αγορά που είναι ένας άλλος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα και να προσέξετε την ποσότητα που αγοράζετε, καθώς χρησιμοποιούνται συνήθως σε μικρές μερίδες, και ίσως αυτά που χρησιμοποιείτε λιγότερο να διαρκέσουν πολύ.

Αλάτι

brightside

Παρόλο που το συνηθισμένο αλάτι είναι ένα προϊόν που θεωρείται φθηνό, είναι επίσης δυνατό να επιλέξετε μια οικονομική εναλλακτική λύση καθώς τα συστατικά που περιέχει δεν διαφέρουν πολύ από τη μία μάρκα στην άλλη.

Προϊόντα καθαρισμού

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Επειδή ένα προϊόν είναι ακριβότερο δεν σημαίνει ότι είναι και πιο αποτελεσματικό. Για παράδειγμα, οι χλωρίνες στο σούπερ μάρκετ έχουν συνήθως τα ίδια κύρια συστατικά: υποχλωριώδες νάτριο, ανιονικό επιφανειοδραστικό (ένα από τα βασικά συστατικά των απορρυπαντικών και πλυντηρίων πιάτων) και άρωμα. Οπότε μπορείτε να αγοράσετε πιο οικονομικές χλωρίνες.

Είναι εντάξει αν έχετε ήδη μια αγαπημένη μάρκα λόγω της μυρωδιάς της, αλλά δεν θα ήταν κακή ιδέα να αρχίσετε να δοκιμάζετε μερικές από τις φθηνότερες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Αποξηραμένα φρούτα και ξηροί καρποί

© Depositphotos.com

Οι ξηροί καρποί, όπως τα αμύγδαλα, τα φουντούκια, τα φιστίκια και τα καρύδια, είναι καλά για την υγεία και είναι ιδανικά για σνακ χωρίς υπερβολές. Ωστόσο, σε ορισμένα καταστήματα, οι τιμές τους μπορεί να είναι λίγο υψηλές.

Υπάρχουν 2 τρόποι για να αποφύγετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε αυτά: ο ένας είναι να επιλέξετε τη μάρκα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ και ο άλλος είναι να τα αγοράσετε χύμα και να καταψύξετε σε μερίδες αν αγοράσετε μεγάλη ποσότητα. Δεν χρειάζεται πάντα να επιλέγετε τις πιο ακριβές ετικέτες.

Αεροστεγή σακουλάκια

© snakingfire / Reddit

Είναι ένα προϊόν μιας χρήσης, επομένως, δεν είναι αναγκαίο να ξοδέψετε πολλά σε αυτά. Όταν χρησιμοποιούνται για να οργανώσουν την κουζίνα ή για ένα σάντουιτς ή σνακ στην εργασια μπορείτε να επιλέξετε τις οικονομικές μάρκες και αυτη με την ετικέτα του σούπερ μάρκετ. Εάν ο σκοπός είναι να τα χρησιμοποιήσετε για κατάψυξη, συνιστάται να ελέγξετε εάν τα φθηνότερα είναι αρκετά ανθεκτικά.

Επίσης, μπορείτε να τα πλένετε και να τα ξαναχρησιμοποιειετ, εξοικονομώντας έτσι χρήματα και βοηθώντας το περιβάλλον.

Δείτε ακόμη 9 κόλπα των σούπερ μάρκετ που σκοπό έχουν να μας ξεγελάσουν και να αγοράσουμε “λάθος” προϊόντα

Σνακ

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Τα σνακ είναι σνακ και πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη τις αγαπημένες τους μάρκες, αλλά περιστασιακά μπορείτε να δοκιμάσετε συσκευασίες σε χαμηλότερες τιμές για να δοκιμάσετε αν έχουν επίσης καλή γεύση ή και καλύτερη. Είναι επίσης δυνατό να εξοικονομήσετε χρήματα επιλέγοντας τα πιο οικονομικά τσιπ ή nachos.

Αλεύρι

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Είναι δυνατόν να βρείτε μια καλή μάρκα σούπερ μάρκετ αλεύρι σίτου ή άλλο λιγότερο ακριβό αλεύρι για απλές συνταγές στο σπίτι. Απλώς ελέγξετε ότι έχει τα ίδια συστατικά με αυτό που χρησιμοποιείτε συνήθως.

Μια άλλη συμβουλή για εξοικονόμηση χρημάτων είναι η χρήση αλευριού σίτου για κέικ ή τηγανίτες αντί για έτοιμα μείγματα, καθώς είναι πιο ακριβά. Για παράδειγμα, ένα μείγμα για την παρασκευή τηγανιών μπορεί να έχει διπλάσια τιμή από το κανονικό αλεύρι.

Δημητριακά πρωινού

brightside

Μεταξύ της μεγάλης ποικιλίας δημητριακών πρωινού που υπάρχουν, είναι δυνατό να επιλέξετε μερικές από τις πιο οικονομικές μάρκες όταν έχετε στόχο να εξοικονομήσετε χρήματα στο σούπερ μάρκετ. Συνιστάται, πέρα από τη μάρκα ή την τιμή, να ελέγχετε τον πίνακα με τα διατροφικά στοιχεία, ειδικά την ποσότητα ζάχαρης, ώστε να κάνετε την καλύτερη υγιεινή επιλογή.

Φασόλια

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Τα φασόλια είναι βασικό τρόφιμο και ορισμένα σούπερ μάρκετ προσφέρουν τις δικές τους ετικέτες, γι’ αυτό δεν χρειάζεται να είναι τα πιο ακριβά μόνο λόγω της μάρκας. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τα φασόλια, αλλά και για άλλα όσπρια, όπως οι φακές και τα ρεβίθια.

Φρούτα και λαχανικά

brightside

Είναι αναγκαία για τη διατήρηση μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής σε καθημερινή βάση, οπότε δεν είναι κάτι που μπορείτε να διαγράψετε από τη λίστα του σούπερ μαρκετ. Όσον αφορά τα κατεψυγμένα φρούτα, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των εμπορικών σημάτων, ώστε να προτιμήσετε την πιο ακριβή μάρκα. Ένας άλλος τρόπος εξοικονόμησης είναι να τα αγοράσετε στη λαϊκή αγορά και να τα καταψύξετε στο σπίτι.

Η μείωση της κατανάλωσης έτοιμων σαλατών και κομμένων φρούτων σε πλαστικά δοχεία είναι ένα άλλο μέτρο που συμβάλλει στον προϋπολογισμό, καθώς και η επιλογή περισσότερων εποχιακών φρούτων και λαχανικών αφού είναι φθηνότερα.

Θυμηθείτε ότι αυτό το άρθρο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. προτού αντικαταστήσετε μια μάρκα με άλλη, συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν διατροφολόγο. Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε βέβαιοι ότι θα κάνετε μια κατάλληλη επιλογή που λαμβάνει επίσης υπόψη τη θρεπτική αξία.

Δείτε επίσης 11 Μυστικά όταν Ψωνίζετε στο Σούπερ Μάρκετ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ιδέες για φεγγίτη,πλεονεκτήματα φεγγίτη,μειονεκτήματα φεγγίτη,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

28 Ιδέες για Φεγγίτη με Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

σημάδια εξαπάτησης,σημάδια για ψεύτες,συμβουλές για ψεύτες,χρήσιμα,περίεργα

8 Σημάδια για να Αποφύγετε την Εξαπάτηση