in , ,

11 Μυστικά όταν Ψωνίζετε στο Σούπερ Μάρκετ

Σήμερα τα ψώνια της εβδομάδας είναι πιο περίπλοκα καθώς οι καταναλωτές έχουν πολλές επιλογές μπροστά τους. Αυτός ο όγκος εναλλακτικών λύσεων μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και είναι γενικά πιο δύσκολο να καταλάβουμε αν ψωνίζουμε σωστά. Οι μόνοι που μπορούμε πραγματικά να εμπιστευτούμε είναι οι άνθρωποι που εργάζονται σε σούπερ μάρκετ. Αν όμως δεν γνωρίζετε κάποιον, παρακάτω έχουμε 11 Μυστικά όταν Ψωνίζετε στο Σούπερ Μάρκετ για να εξοικονομήσετε χρήματα και να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τα πιο φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα.

Προτιμήστε τα τοπικά προϊόντα

Αν και μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα από την άλλη άκρη του κόσμου, επιλέξτε τα τοπικά γιατί έχουν το πλεονέκτημα ότι έχουν μετακινηθεί πολύ λιγότερο για να φτάσουν στο ράφι του σούπερ μάρκετ. Ως εκ τούτου, είναι πιθανότερο να είναι πιο φρέσκα και λιγότερο πιθανό να έχουν αλλοιωθεί κατά τη μεταφορά.

Φθηνότερο δεν σημαίνει λιγότερο ποιοτικό

Θεωρούμε ότι ένα ακριβό προϊόν είναι γενικά καλύτερης ποιότητας. Αλλά στην πραγματικότητα, μια χαμηλή τιμή μπορεί να σημαίνει απλώς ότι ένα προϊόν στο κατάστημα είναι σε υπερπλεόνασμα .

Ψωνίστε νωρίς το πρωί

Μπορεί να μην βολεύει την καθημερινή ρουτίνα ή το πρόγραμμα εργασίας σας, αλλά αν ψωνίσετε νωρίς το πρωί μπορεί αγοράσετε προϊόντα υψηλότερης ποιότητας. Ταυτόχρονα, αποφεύγετε την ώρα αιχμής, εξοικονομώντας έτσι χρόνο. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι αγοράζετε τα καλύτερα προϊόντα από όσους πάνε μετά την εργασία τους.

Φτιάξτε λίστα αγορών

Ποιος δεν το κάνει αυτό; Πηγαίνετε στο σούπερ μάρκετ χωρίς να το σκεφτείτε, αγοράζετε πολλά πράγματα, μετά πάτε στο σπίτι και συνειδητοποιείτε ότι δεν χρειάζεστε ούτε τα μισά από αυτά που αγοράσατε. Επομένως, φτιάξτε μια λίστα ελέγχοντας τι χρειάζεστε και τι όχι. Αυτό θα σας βοηθήσει να είστε πιο συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια των αγορών και θα μειώσετε σημαντικά τα συνολικά σας έξοδα.

Να έχετε ευελιξία στις αγορές σας

Η λίστα αγορών είναι απαραίτητη, αλλά κυνηγήστε τις εκπτώσεις και τις προσφορές. Μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα χωρίς να αλλάξετε τόσο πολύ τα γεύματά σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Κάντε υπολογισμούς

Οι προσφορές και τα κουπόνια συχνά σας θαμπώσουν και να σας κάνουν να βιαστείτε να αγοράσετε την “προσφορά” που ανακαλύψατε. Μην νομίζετε ότι έχετε πέτυχει πάντα απλά επειδή έχετε ένα κουπόνι. Είναι πάντα σημαντικό να υπολογίζετε τα χρήματα στο μυαλό σας για να υπολογίσετε πόσα κερδίζετε κάθε φορά.

Μην προτιμάτε συγκεκριμένες μάρκες

Πολλοί άνθρωποι προτιμούν ορισμένες μάρκες, από το απορρυπαντικό έως τα δημητριακά πληρώνοντας κάτι παραπάνω. Είστε σίγουροι ότι το προϊόν που προτιμάτε είναι καλύτερης ποιότητας ή το πήρατε μία φορά και ποτέ δεν ψάξατε κάτι καλύτερο;

Φτάστε μέχρι πίσω στο ράφι

Μπορεί να έχετε ήδη ακούσει, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα προϊόντα εναλλάσσονται στο ράφι για να μπαίνουν μπροστά αυτά που λήγουν σύντομα. Έτσι τα πιο φρέσκα προϊόντα βρίσκονται στο πίσω μέρος. Μην φοβάστε να βάλετε τα χέρια σας βαθιά στο ράφι για να αγοράσετε τα πιο φρέσκα προϊόντα.

Σκεφτείτε λίγο όταν συγκρίνετε τις τιμές

Για να δείτε αν μια προσφορά είναι πραγματικά καλή, πρέπει να ελέγξετε τις τιμές ανά μονάδα (λίτρο, κιλό, γραμμάρια) και όχι το συνολικό κόστος της συσκευασίας. Γενικά, οι οικογενειακές συσκευασίες είναι πιο συμφέρουσες.

Βιολογικό δεν σημαίνει πάντα φρέσκο

Πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι το βιολογικό δεν είναι ούτε πιο φρέσκο ούτε όμως λιγότερο φρέσκο από τα κανονικά.

Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια

Οι υπάλληλοι των σουπερμάρκετ δεν είναι μόνο για να σας καλωσορίσουν. Επωφεληθείτε από τις γνώσεις τους και τους ρωτήστε ότι δεν καταλαβαίνετε. Είτε είναι ένα προϊόν που δεν μπορείτε να βρείτε είτε μια ημερομηνία λήξης που δεν αναγράφεται ευκρινώς, να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε τίποτα αν τους μιλήσετε.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γιατί να Βάλετε ένα Μωρομάντηλο στο Πλυντήριο

Γιατί να Βάλετε ένα Μωρομάντηλο στο Πλυντήριο

Γιατί Νιώθουμε Κουρασμένοι Κάθε Μέρα