in , , ,

5 Κόλπα που Χρησιμοποιούν οι Πορτοφολάδες

κόλπα πορτοφολάδων,χρήσιμα,συμβουλές
κόλπα πορτοφολάδων,χρήσιμα,συμβουλές

Για να κλέψουν πράγματα από την τσέπη σας, οι πορτοφολάδες χρησιμοποιούν μόλις 2 δάχτυλα. Είναι ένα απλό κόλπο και δεν θα το παρατηρήσετε, ειδικά σε πολυσύχναστα μέρη. Ωστόσο, είναι πάντα καλύτερο να γνωρίζετε τα κόλπα τους, ώστε να μπορείτε να τα αποφύγετε στο μέλλον. 6 Κόλπα που Χρησιμοποιούν οι Κλέφτες το 2021 και πώς να Προστατευτείτε

Το κόλπο του “μετρό”

© Depositphotos.com, © Depositphtots.com

Αυτή η κατάσταση μπορεί να συμβεί σε ένα μέρος με πολύ κόσμο, όπως στις δημόσιες συγκοινωνίες. Οι πορτοφολάδες μπορούν να κλέψουν κάτι από την τσέπη σας και δεν θα το νιώσετε. Χρησιμοποιούν 2 δάχτυλα σε σχήμα V για να μπουν στην τσέπη. Στη συνέχεια, χτυπούν το γόνατο ή τον πισινό του ατόμου που ληστεύουν. Είναι βασικά ένας αντιπερισπασμός, ώστε να μην παρατηρήσετε σας κλέβουν το πορτοφόλι ή άλλα πράγματα.

Το κόλπο «κομμάτι χαρτί»

brightside

Αυτό συμβαίνει συχνά και το κόλπο είναι στην πραγματικότητα παλιό. Φανταστείτε ότι κάθεστε σε ένα καφέ. Το τηλέφωνό σας βρίσκεται στο τραπέζι κοντά σας. Ένας ξένος έρχεται κοντά σας και αρχίζει να σας δείχνει ένα κομμάτι χαρτί που λέει ότι είναι ανάπηρο και χρειάζεται χρήματα. Αφού πάρει πίσω το χαρτί, το τηλέφωνό σας θα έχει φύγει επίσης.

Καλύπτουν το τηλέφωνο με το χαρτί για να το κλέψουν. Το παρατηρείτε μόνο μετά από λίγο, μόλις ο άγνωστος έχει ήδη φύγει.

Δείτε ακόμη 7 Κρίσιμες και Χρήσιμες Συμβουλές από την Αστυνομία του Εξωτερικoύ που Πρέπει να Ξέρετε

Το κόλπο του «σούπερ μάρκετ»

© Depositphtos.com

Ένας ξένος μπορεί να έρθει κοντά σας σε ένα σούπερ μάρκετ και να σας ζητήσει βοήθεια για να βρει ένα συγκεκριμένο προϊόν. Ενώ το θύμα το βοηθάει, η τσάντα ή το μπουφάν σας μένει στο καρότσι όποτε το πορτοφόλι σας θα κάνει φτερά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Το κόλπο «selfie»

© Depositphotos.com

Το να κάνετε διακοπές είναι διασκεδαστικό, αλλά πρέπει να προσέχετε τους πορτοφολάδες. Μπορεί να μπλοκαριστείτε από μια ομάδα που βγάζει selfie. Θα μπορούσαν να είναι κλέφτες που προσπαθούν να προκαλέσουν συμφόρηση ώστε να βάλουν χέρι σε τσέπες και τσάντες. Ούτε θα το προσέξετε.

Το κόλπο του «ψεύτικου κλέφτη»

© Morenovel/ Depositphotos.com

Αυτή είναι μια άλλη κατάσταση που μπορεί να συμβεί κάπου με πολύ κόσμο. Ένα μέλος της ομάδας θα φωνάξει: “Κλέφτης!” Στη συνέχεια, θα αρχίσετε να ελέγχετε την τσάντα ή τις τσέπες σας και έτσι οι πραγματικοί κλέφτες ανακαλύπτουν πού φυλάτε τα πολύτιμα αντικείμενά σας. Θα βρείτε τα πάντα στη θέση τους, αλλά όχι για πολύ.

Δείτε επίσης 8 Συμβουλές για να Προστατέψετε τα Παιδιά σας από Κακόβουλες Ενέργειες και Απαγωγή

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 10

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

χρήσεις φλουδών μπανάνας στην κηπουρική,για τον κήπο,επαναχρησιμοποίηση φλουδών μπανάνας,χρήσιμα

14 Χρήσεις Φλουδών Μπανάνας στην Κηπουρική

μύθοι για τον ύπνο,συμβουλές για καλό ύπνο,συμβουλές υγείας,υγεία,χρήσιμα

7 Μύθοι για τον Ύπνο που Όλοι Θεωρούν Αληθινοί