in , ,

7 Κρίσιμες και Χρήσιμες Συμβουλές από την Αστυνομία του Εξωτερικoύ που Πρέπει να Ξέρετε

7 Κρίσιμες και Χρήσιμες Συμβουλές από την Αστυνομία του Εξωτερικoύ που Πρέπει να Ξέρετε
7 Κρίσιμες και Χρήσιμες Συμβουλές από την Αστυνομία του Εξωτερικoύ που Πρέπει να Ξέρετε

Κανείς δεν θέλει να είναι θύμα εγκλήματος. Αλλά εάν βρεθείτε ποτέ σε αυτές τις καταστάσεις, οι ακόλουθες 7 συμβουλές θα σας βοηθήσουν να είστε καλύτερα προετοιμασμένοι.

7 Κρίσιμες και Χρήσιμες Συμβουλές από την Αστυνομία του Εξωτερικό που Πρέπει να Ξέρετε
7 Κρίσιμες και Χρήσιμες Συμβουλές από την Αστυνομία του Εξωτερικoύ που Πρέπει να Ξέρετε

Στοιχεία επικοινωνίας σε παιδιά

Η απώλεια ενός παιδιού σε ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο ή σε μια εκδήλωση είναι ένας εφιάλτης για όλους τους γονείς. Ωστόσο, το Αστυνομικό Τμήμα της Clovis στην Καλιφόρνια έχει καταλήξει σε ένα απλό αλλά αποτελεσματικό τέχνασμα ώστε να μπορείτε να βρείτε γρήγορα το παιδί σας. Απλά γράψτε τον αριθμό τηλεφώνου στον καρπό του παιδιού σας και κολλήστε ένα διάφανες λευκοπλάστ πάνω από αυτό. Όποιος βρει το παιδί σας μπορεί στη συνέχεια να επικοινωνήσει γρήγορα μαζί σας.

Κρατήστε το πορτοφόλι σας ασφαλές

Στο σούπερ μάρκετ συνήθως οι ανθρώπους βάζουν την τσάντα τους στο καρότσι αγορών. Αλλά μόλις γυρίσετε την πλάτη σας για να πάρετε κάτι από το επόμενο ράφι, κάποιοι ύπουλοι κλέφτες έχουν κλέψει την τσάντα σας και έχουν ξεφύγει γρήγορα.

10 Καθημερινά Πράγματα που Έχουν Συγκεκριμένο Χρώμα

Για να μην συμβεί κάτι τέτοιο, η αστυνομία από το Windham του New Hampshire, συνιστά πάντα να έχετε ένα γάντζο ασφαλείας. Κάθε φορά που ψωνίζετε, μπορείτε πάντα να συνδέσετε την τσάντα σας στο καρότσι για να μην κάνει φτερά.

Οδηγήστε ασφαλέστερα τη νύχτα

Εάν βλέπετε ένα αυτοκίνητο με τα μεγάλα φώτα ανοιχτά να σας πλησιάζει, κλείστε το ένα μάτι έτσι ώστε να “τυφλωθεί” μόνο το ανοιχτό. Μόλις το αυτοκίνητο περάσει ανοιγοκλείστε εναλλάξ τα μάτια έως ότου ξεθαμπώσει το μάτι που τυφλώθηκε από το δυνατό φως.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

shutterstock/Kayumov Ruslan

Περισσότερα πρόστιμα στο τέλος του μήνα

Προσέξτε ιδιαίτερα το παρκάρισμα και την ταχύτητά σας στο τέλος του μήνα. Η στατιστική χρησιμοποιείται και από την αστυνομία οπότε προκειμένου να βελτιωθεί ή ακόμα και να συγκεντρωθούν αρκετά στατιστικά στοιχεία την τελευταία στιγμή, τα μικρότερα αδικήματα είναι πιθανότερο να τιμωρηθούν προς το τέλος του μήνα.

shutterstock/Alyona Rudenko

Πολυτελή αυτοκίνητα

Τα πολυτελή σπορ αυτοκίνητα είναι πιο πιθανό να τα σταματήσει η αστυνομία σε σχέση με τα κανονικά οχήματα. Αυτό δεν συμβαίνει επειδή οι αστυνομικοί είναι εναντίον τους. Στην πραγματικότητα, το αντίθετο συμβαίνει. Από περιέργεια θέλουν απλά να ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά στο αυτοκίνητο και να δούμε ποιος μπορεί να αντέξει ένα τέτοιο φανταχτερό σετ τροχών.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι που οδηγούν ακριβά αυτοκίνητα είναι πιο πιθανό να τους σταματήσουν αν έχουν υπερβεί έστω και ελάχιστα το όριο ταχύτητας. Οι οδηγοί των λιγότερο “ενδιαφερόντων” αυτοκινήτων μπορούν συχνά να ξεφύγουν από αυτά τα μικρά αδικήματα.

shutterstock/PlusONE

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες

Αν έχετε πιαστεί να διαπράττετε αδίκημα όπως η υπέρβαση ταχύτητας ή η παραβίαση ενός κόκκινου σηματοδότη, είναι καλύτερα να παραδεχτείτε ότι κάνατε λάθος από το να προσπαθήσετε να δικαιολογηθείτε. Αυτή η προσέγγιση διευκολύνει και τα δύο μέρη και μπορεί να έχει τα πλεονεκτήματά του, όπως θα δείτε παρακάτω.

shutterstock/Tobias Arhelger

Να είστε ευγενικοί

Οι αστυνομικοί δεν ενοχλούνται απλώς να ακούν ξανά και ξανά τις ίδιες παλαιές δικαιολογίες. Αν είστε αγενείς απέναντι τους δεν θα γλυτώσετε το πρόστιμο ή ακόμα και τη σύλληψη. Αλλά αν είστε ευγενικοί και φιλικοί, είναι πιθανότερο να ξεφύγετε με μια προειδοποίηση.

shutterstock/Kzenon

Επικίνδυνα ΛΑΘΗ στη ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΡΕΦΙΚΟΥ Δωμάτιου που Πρέπει να Αποφύγετε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

14 Έξυπνες Συμβουλές για τον ΚΗΠΟ

14 Έξυπνες Συμβουλές για τον ΚΗΠΟ

Πώς να Φτιάξετε ένα Καλοκαιρινό Φόρεμα σε Λίγα Λεπτά ΧΩΡΙΣ ΡΑΨΙΜΟ!

Πώς να Φτιάξετε ένα Καλοκαιρινό Φόρεμα σε Λίγα Λεπτά ΧΩΡΙΣ ΡΑΨΙΜΟ!