in ,

12 Καθημερινά Πράγματα που Βοηθούν σε Δύσκολες Καταστάσεις

χρήσιμα καθημερινά πράγματα,σπιτικά κόλπα,έξυπνα κόλπα,χρήσιμα
χρήσιμα καθημερινά πράγματα,σπιτικά κόλπα,έξυπνα κόλπα,χρήσιμα

Υπάρχουν στιγμές που όλοι βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση. Όμως με 13 καθημερινά αντικείμενα μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη. Την επόμενη φορά, που βρεθείτε σε παρόμοια κατάσταση χρησιμοποιήστε τα. 11 Πράγματα που Πρέπει να Πετάξετε για Χάρη της Υγείας σας

Χρησιμοποιήστε πιρούνι για βάλετε τη λαβή του φερμουάρ που έχει βγει.

12 Καθημερινά Πράγματα που Βοηθούν σε Δύσκολες Καταστάσεις

Μερικές φορές, τυχαίνει να βγει η λαβή του φερμουάρ. Υπάρχει ένα απλό κόλπο για να το διορθώσετε, αρκεί το φερμουάρ να μην παραμορφωθεί και να μην είναι σπασμένη λαβή. Απλώς στερεώστε την στα δόντια ενός πιρουνιού και βάλτε την στο φερμουάρ.

Αφαιρέστε μια δύσκολη σκλήθρα με κόλλα χειροτεχνίας.

Εάν έχετε μια επώδυνη σκλήθρα που δεν θα μπορείτε να βγάλετε, ρίξτε λίγη κόλλα. Βεβαιωθείτε ότι είναι μια καλή μάρκα κόλλας χειροτεχνίας, η λευκή, που όταν στεγνώνει, ξεκολλάει από το δέρμα. Ρίξτε μια γενναιόδωρη ποσότητα στο σημείο της σκλήθρας και περιμένετε να στεγνώσει. Ξεκολλήστε και η σκλήθρα είναι πιθανό να βγει μαζί με την κόλλα.

Κάντε γαργάρες με αλατόνερο αν έχετε κακή αναπνοή.

Το αλατόνερο μπορεί να εξαλείψει τα βακτήρια στο στόμα σας. Είναι φθηνό και και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως γρήγορη λύση εάν είστε έξω και έχετε κακή αναπνοή. Απλώς διαλύστε ένα φακελάκι ή μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό και κάντε γαργάρες με αυτό. Επίσης, μπορεί επίσης να βελτιώσει την στοματική υγεία και να διευκολύνει κάθε ερεθισμό της αναπνευστικής οδού.

Εξαλείψτε τις μυρωδιές της μασχάλης με χυμό λεμονιού ή ξύδι.

Μια άλλη ελαφρώς αμήχανη κατάσταση είναι όταν είστε δημόσια, με φίλους ή γνωστούς και συνειδητοποιείτε ότι έχετε δύσοσμες μασχάλες. Δεν έχουν όλοι μαζί τους αποσμητικό ή άρωμα. Ένα απλό κόλπο λοιπόν είναι να στύψετε λίγο χυμό λεμονιού ή να ρίξετε λίγο ξύδι σε ένα χαρτομάντιλο και να ταμπονάρετε τις μασχάλες σας με αυτό.

Θεραπεύστε τα γδαρσίματα και τα κοψίματα ξυρίσματος με lip balm.

Τα γδαρσίματα και τα κοψίματα ξυρίσματος δεν είναι μόνο αντιαισθητικά, αλλά είναι και αρκετά επώδυνα. Εάν δεν έχετε αντισηπτικό, το lip balm μπορεί να σας φανεί χρήσιμο. Θα χρειαστείτε ένα αχρησιμοποίητο, ή μπορείτε να αφαιρέσετε το ανώτερο στρώμα που έχει έρθει σε επαφή με τα χείλη σας για να διασφαλίσετε ότι δεν περιέχει βακτήρια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Περάστε το πάνω από το γδάρσιμο ή το κόψιμο και αφήστε το για 30 λεπτά. Στη συνέχεια, σκουπίστε απαλά. Θα βοηθήσει να επουλωθεί πιο γρήγορα το δέρμα, κατακρατώντας την υγρασία.

Καρφώστε ένα καρφί με μια φουρκέτα για να αποφύγετε ατυχήματα.

Είναι εύκολο να χάσετε το καρφί και να χτυπήσετε το δάχτυλό σας με το σφυρί. Και είναι οδυνηρό. Έτσι, την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να καρφώσετε ένα λεπτό καρφί, χρησιμοποιήστε μια φουρκέτα για να το στερεώσετε. Μόλις το καρφί μπει εν μέρει, μπορείτε να την αφαιρέσετε και να συνεχίσετε το κάρφωμα, διατηρώντας τα δάχτυλά σας ασφαλή.

Δείτε ακόμη 13 ΑΧΡΗΣΤΑ Πράγματα που Πρέπει να Πετάξετε από την Τσάντα σας ΤΩΡΑ!

Χρησιμοποιήστε αραιωμένο στοματικό διάλυμα για να αποτρέψετε την πιτυρίδα.

Έχετε πιτυρίδα στα μαλλιά αλλά ξεμείνατε από σαμπουάν κατά της πιτυρίδας; Κανένα πρόβλημα. Λουστείτε με οποιοδήποτε σαμπουάν έχετε. Στη συνέχεια, αραιώστε στοματικό διάλυμα με νερό, τουλάχιστον σε αναλογία 50:50 και εφαρμοστέ το στο τριχωτό της κεφαλής σας. Κάντε λίγο μασάζ και αφήστε το για λίγα λεπτά πριν το ξεπλύνετε. Βάλτε μαλακτική μαλλιών γιατί το οινόπνευμα στο στοματικό διάλυμα μπορεί να ξηράνει τις τρίχες. Αυτό είναι περισσότερο για μια έκτακτη κατάσταση παρά καθημερινά διότι το στοματικό διάλυμα μπορεί να ξηράνει τα μαλλιά.

Σφίξτε χαλαρές βίδες εφαρμόζοντας βερνίκι νυχιών στο σπείρωμα.

Μερικές φορές, οι βίδες απλά δεν παραμένουν στη θέση τους. Ένα εύκολο κόλπο για να βεβαιωθείτε ότι θα παραμείνουν είναι να βάψετε το σπείρωμα της βίδας με βερνίκι νυχιών. Το διάφανο βερνίκι νυχιών θα διασφαλίσει ότι δεν υπάρχουν αντιαισθητικά σημάδια, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε χρώμα έχετε. Αφήστε το να στεγνώσει λίγο και μετά βιδώστε την.

Αφαιρέστε τη σκουριά από εργαλεία με μια πατάτα.

Οι πατάτες περιέχουν οξαλικό οξύ που είναι ένα καλό καθαριστικό. Ένα έξυπνο κόλπο για να αφαιρέσετε τη σκουριά από εργαλεία είναι να χρησιμοποιήσετε μια πατάτα, με λίγη μαγειρική σόδα ή υγρό πιάτων. Κόψτε μια πατάτα, βυθίστε τη σε μαγειρική σόδα ή υγρό πιάτων για πρόσθετη λειαντική δράση και τρίψτε τα σκουριασμένα μέρη. Εάν η πατάτα γίνει λεία, κόψτε ένα κομμάτι και επαναλάβετε για να έχετε εργαλεία σαν καινούργια.

Αφαιρέστε τις μυρωδιές των κατοικίδιων ζώων από το χαλί ψεκάζοντάς το με λευκό ξύδι.

Όταν έχετε κατοικίδια ζώα, συμβαίνουν ατυχήματα, ειδικά στο χαλί. Αντί να χρησιμοποιείτε ισχυρά χημικά καθαριστικά, τα οποία μπορεί να κάνουν το κατοικίδιο ζώο σας να θέλει να σημαδέψει ξανά αυτήν την περιοχή, επιλέξτε το ξύδι. Καθαρίστε πρώτα και ταμπονάρετε τυχόν περίσσεια λεκέ με χαρτί κουζίνας. Στη συνέχεια ψεκάστε το λεκέ με διάλυμα ίσης ποσότητας λευκού ξιδιού και νερού. Ταμπονάρετε με χαρτί κουζίνας. Επαναλάβετε μέχρι να φύγει ο λεκές. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγη μαγειρική σόδα στο ξύδι για πιο αποτελεσματικό καθαρισμό.

Καθαρίστε κηρομπογιές από τους τοίχους με λίγη μαγιονέζα.

Εάν το μικρό σας έχει γεμίσει όλο τον τοίχο με κηρομπογιές, η λύση πιθανότατα βρίσκεται στο ψυγείο σας, σε ένα μπουκάλι μαγιονέζα. Φυσικά, είναι καλύτερο να δοκιμάσετε τι επίδραση μπορεί να έχει στους τοίχους σας δοκιμάζοντας σε ένα μικρό σημείο. Εάν το χρώμα δεν αντιδρά στη μαγιονέζα, βάλτε λίγη σε ένα μαλακό πανί και τρίψτε τις κηρομπογιές μέχρι να εξαφανιστούν. Τα έλαια στη μαγιονέζα διασπούν το κερί στις κηρομπογιές και τις βγάζουν, χωρίς να καταστρέφουν το χρώμα.

Ανακουφίστε τσιμπήματα εντόμων με αλάτα Epsom ή μαγειρική σόδα.

Τα τσιμπήματα των μελισσών δεν είναι μόνο επώδυνα, για κάποιους, αλλά μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλεργία. Εάν λοιπόν η ενόχληση είναι έντονη και εξαπλώνεται, αναζητήστε αμέσως ιατρική βοήθεια. Εάν το μόνο που έχετε είναι τοπικός πόνος και ευαισθησία, μπορείτε να ανακουφιστείτε με αλάτα Epsom ή μαγειρική σόδα. Φτιάξτε μια πάστα με νερό και εφαρμόστε την στο τσίμπημα. Θα υπάρξει άμεση ανακούφιση. Επιπλέον, θα είναι ευκολότερο να βγάλετε το κεντρί με ένα τσιμπιδάκι.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 12 Πράγματα στο Σπίτι που Πρέπει να Καθαρίζονται Άμεσα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

υπερκατανάλωση υγιεινών τροφών,συνέπειες υπερκατανάλωσης υγιεινών τροφών,συμβουλές διατροφής,διατροφή

6 Υγιεινές Τροφές που Γίνονται Ανθυγιεινές Όταν Υπερκαταναλώνονται

διαισθητική διατροφή,αρχές διαισθητικής διατροφής,πλεονεκτήματα διαισθητικής διατροφής,συμβουλές διατροφής,διατροφή

Τι Είναι η Διαισθητική Διατροφή και Γιατί Είναι Καλύτερη από Οποιαδήποτε Άλλη Δίαιτα