in ,

Απαλλαγείτε από τα Ποντίκια με Γύψο Καλλιτεχνίας

ποντικιών με γύψο καλλιτεχνίας
Απαλλαγείτε από τα Ποντίκια με Γύψο Καλλιτεχνίας

Τα ποντίκια είναι παράσιτα που μεταφέρουν και μεταδίδουν ασθένειες σε ζώα και ανθρώπους. Αφήνουν περιττώματα σε πάγκους, δάπεδα, ντουλάπες και οπουδήποτε περπατούν. Είναι σημαντικό για την ασφάλεια των οικογενειών και των ζώων να απαλλαγούν από τα ποντίκια και ο γύψος καλλιτεχνίας είναι χρήσιμος ως δόλωμα. Σπιτικά Απωθητικά για Ποντίκια και Αρουραίους

Απαλλαγείτε από τα Ποντίκια με Γύψο Καλλιτεχνίας

Χρησιμοποιήστε δοσομετρητή για να μετρήσετε μια κούπα σιμιγδάλι καλαμποκιού. Ρίξτε το σε ένα βάζο με καπάκι. Μετρήστε μια κούπα γύψο καλλιτεχνίας και ρίξτε το στο βάζο.

Βιδώστε καλά το καπάκι. Ανακινήστε το βάζο πάνω -κάτω και μπρος -πίσω για να αναμειχθούν καλά τα υλικά.

Εντοπίστε τρύπες ποντικιών σε σπίτι ή οποιαδήποτε άλλη κατασκευή. Οι τρύπες είναι γενικά κοντά στους τοίχους. Εντοπίστε τυχόν περιττώματα ποντικιού για να προσδιορίσετε τα σημεία που τριγυρίζουν.

Δείτε ακόμη Αποτρέψτε τα Ποντίκια με Φυσικό Τρόπο

Ανοίξτε το καπάκι στο βάζο και πασπαλίστε το μείγμα κοντά στις τρύπες και κατά μήκος των ιχνών. Μην κλείνετε τις τρύπες γιατί τα ποντίκια δεν θα μπορούν να βγουν μετά την κατανάλωση του μείγματος.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αφαιρέστε οποιαδήποτε πηγή νερού κοντά στα σημεία με τα ποντίκια. Η κατανάλωση του μείγματος προκαλεί διψά στα ποντίκια. Ο γύψος καλλιτεχνίας σκληραίνει στο στομάχι τους αφού φάνε το μείγμα και πιούν νερό με αποτέλεσμα τη θανάτωσή τους.

Ελέγχετε τα σημεία καθημερινά για να εντοπίσετε και να πετάξετε τυχόν ποντίκια που πέθαναν.

Εφαρμόστε ξανά το μείγμα αν απαιτείται για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα ποντίκια είναι νεκρά. Καθαρίστε τα περιττώματα, έτσι ώστε νέα περιττώματα να υποδεικνύουν ζωντανά ακόμη ποντίκια. Αφού τελειώσετε με τα ποντίκια, κλείστε τυχόν ανοίγματα σε τοίχους ή δάπεδα.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Πώς να Απαλλαγείτε από 10 Είδη Παρασίτων που Εισβάλλουν στο Σπίτι σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

επιλογή σωστού μεγέθους ρούχων,συμβουλές για ρούχα,ρούχα,κόλπα

9 Γρήγορα Κόλπα για να Επιλέξετε το Σωστό Μέγεθος Ρούχων σε Κατάστημα

χρήσεις οδοντόκρεμας για τον κήπο,χρήσεις οδοντόκρεμας για το σπίτι,χρήσιμα,καθαρισμός,για τον κήπο

11 Χρήσεις Οδοντόκρεμας για τον Κήπο και το Σπίτι