in , ,

11 Χρήσεις Οδοντόκρεμας για τον Κήπο και το Σπίτι

χρήσεις οδοντόκρεμας για τον κήπο,χρήσεις οδοντόκρεμας για το σπίτι,χρήσιμα,καθαρισμός,για τον κήπο
χρήσεις οδοντόκρεμας για τον κήπο,χρήσεις οδοντόκρεμας για το σπίτι,χρήσιμα,καθαρισμός,για τον κήπο

Η οδοντόκρεμα δεν είναι μόνο για το βούρτσισμα των δοντιών, αλλά είναι εκπληκτικά χρήσιμη στον κήπο και στο σπίτι. To ξέρατε ότι μπορείτε να κάνετε καινούργιο το αυτοκίνητό σας με μία οδοντόκρεμα;

Αντιμετώπιση παρασίτων

Theguardian

Στα παράσιτα και τα μυρμήγκια δεν αρέσει η μυρωδιά της οδοντόκρεμας, οπότε μπορείτε να τα απωθήσετε εύκολα κάνοντας έναν κύκλο με οδοντόκρεμα γύρω από τα φυτά.

Αποτρέψτε τον κνησμό από δηλητηριώδη κισσό

Medicinenet

Η οδοντόκρεμα μπορεί να θεραπεύσει τη φαγούρα από τον δηλητηριώδη κισσό στον κήπο, οπότε αν τον ακουμπήσετε τυχαία, απλώστε λίγη στην ερεθισμένη περιοχή.

Γυάλισμα μεταλλικών γλαστρών

Notonthehighstreet

Προκειμένου να καθαρίσετε γανιασμένες μεταλλικές γλάστρες μετά από πολύ καιρό χρήσης, η οδοντόκρεμα είναι μια αποτελεσματική μέθοδος. Απλά, απλώς ρίξτε λίγη σε ένα μαλακό πανί, τρίψτε την στο μέταλλο, αφήστε την για λίγα λεπτά πριν σκουπίσετε και στη συνέχεια ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

Θεραπεία κνησμού από τσιμπήματα εντόμων

Farmersalmanac

Όταν εργάζεστε στον κήπο, τα έντομα συχνά σας τσιμπούν. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οδοντόκρεμα στο σημείο του τσιμπήματος για να αποτρέψετε το εξάνθημα, να μειώσετε τον κνησμό και να απαλλαγείτε από τον ερεθισμό.

Καθαρισμός καθρέφτη μπάνιου

Cutmyplastic

Η οδοντόκρεμα μπορεί να καθαρίσει τον καθρέφτη του μπάνιου. Βάλτε μια μικρή ποσότητα σε ένα υγρό πανί και σκουπίστε τον καθρέφτη. Στη συνέχεια, κάντε μικρούς κύκλους, αφήστε την οδοντόκρεμα να στεγνώσει και καθαρίστε με μια στεγνή πετσέτα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 22 εκπληκτικές χρήσεις για την οδοντόκρεμα!

Καθαρισμός οθόνης κινητού τηλεφώνου

Instructables

Εάν θέλετε να απομακρύνετε μικρές γρατσουνιές από την οθόνη του τηλεφώνου σας, μπορείτε να εφαρμόσετε μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας. Στη συνέχεια, σκουπίστε με ένα υγρό πανί και αφήστε την οθόνη να στεγνώσει.

Καθαρισμός παπουτσιών

Familyhandyman

Μπορείτε να καθαρίσετε δερμάτινα παπούτσια με λίγη οδοντόκρεμα σε ένα σφουγγάρι ή πανί και στη συνέχεια τρίψιμο με μια μαλακή πετσέτα. Λάβετε υπόψη, μην το δοκιμάσετε σε δερμάτινα σουέντ παπούτσια.

Καθαρισμός τουαλέτας

Womensweekly

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας για να καθαρίσετε την τουαλέτα και στη συνέχεια να τρίψετε με βούρτσα. Αυτό θα καθαρίσει τους επίμονους λεκέδες και θα αφήσει ένα φρέσκο άρωμα.

Καθαρισμός νιπτήρα

Howtocleanthings

Για να κάνετε το νιπτήρα του μπάνιου να λάμψει ξανά, απλώς ρίξτε ένα μικρό σβώλο οδοντόκρεμας μέσα, τρίψτε με ένα σφουγγάρι ή ένα πανί και στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά με νερό.

Ανακουφίστε το τσίμπημα της μέλισσας

Almanac

Εάν σας δαγκώσει μια μέλισσα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μικρή ποσότητα αλκαλικής οδοντόκρεμας για να εξουδετερώσετε το δηλητήριο της μέλισσας.

Καθαρισμός βάζων

Gardeningknowhow

Με την πάροδο του χρόνου, τα βάζα των λουλουδιών θα εμφανίσουν ένα στρώμα ασβεστίου. Για αυτήν την περίπτωση, βάλτε λίγη οδοντόκρεμα σε μέγεθος νομίσματος σε ένα κομμάτι ύφασμα και τρίψτε τα εσωτερικά του με αυτό. Θα γίνει σαν καινούργιο.

Δείτε επίσης Βάζει οδοντόκρεμα πάνω σε μια οδοντόβουρτσα και τρίβει με αυτή ένα σκουριασμένο ασημικό. Το αποτέλεσμα εκπληκτικό!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ποντικιών με γύψο καλλιτεχνίας

Απαλλαγείτε από τα Ποντίκια με Γύψο Καλλιτεχνίας

κόλπα οργάνωσης ντουλάπας,οργάνωση ντουλάπας,χρήσιμα κόλπα

7 Κόλπα Οργάνωσης Ντουλάπας