in , , ,

7 Κόλπα Οργάνωσης Ντουλάπας

κόλπα οργάνωσης ντουλάπας,οργάνωση ντουλάπας,χρήσιμα κόλπα
κόλπα οργάνωσης ντουλάπας,οργάνωση ντουλάπας,χρήσιμα κόλπα

Η ακαταστασία οπουδήποτε στο σπίτι είναι ενοχλητική, αλλά στην ντουλάπα είναι χάος. Όχι μόνο επιβαρύνει την πρωινή σας ρουτίνα, αλλά το να πετάτε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ παντού μπορεί να βλάψει τα ευαίσθητα ρούχα. Το σπίτι τείνει να γίνεται το πιο ανοργάνωτο όταν είστε πολύ απασχολημένοι ή όταν δεν έχετε αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε τα πάντα – και η ντουλάπα σας δεν αποτελεί εξαίρεση. Με αυτά τα 7 κόλπα οργάνωσης θα εξοικονομήσετε χώρο και θα βάλετε την ντουλάπα σας σε τάξη. 11 Έξυπνες Χρήσεις Κρεμαστών Παπουτσοθηκών

Αντιολισθητικές κρεμάστρες

Εάν τα πουκάμισα, τα φορέματα ή οι μπλούζες γλιστρούν συνεχώς από τις κρεμάστρες και προκαλούν χάος, υπάρχει μια εύκολη λύση. Περάστε 2 λαστιχάκια σε κάθε πλευρά της κρεμάστρας και τα ρούχα θα παραμείνουν στη θέση τους!

Εύκολη αποθήκευση εσωρούχων

Διπλώστε τα εσώρουχά σας το ένα πάνω στο άλλο. Τοποθετήστε τα διπλωμένα ζευγάρια σε μια καθαρή θήκη για μωρομάντηλα, βάλτε το καπάκι και μπορείτε να βγάζετε ένα νέο φρέσκο εσώρουχο κάθε πρωί!

Οργάνωση συρταριού καλτσών

Κόψτε 3 κομμάτια τσόχα σε ίσα ορθογώνια κομμάτια. Με πιστόλι ζεστής κόλλας κολλήστε τα κομμάτια τσόχας το ένα πάνω στο άλλο, πρώτα με 2 κάθετες γραμμές κόλλας και μετά με 3. Αφήστε την κόλλα να στεγνώσει και κόψτε τα φύλλα τσόχας σε 3 ομοιόμορφες λωρίδες.

Κολλήστε τις 3 λωρίδες τσόχας με 2 κάθετες γραμμές κόλλας.

Αφήστε τη κόλλα να στεγνώσει και τραβήξτε απαλά τις 2 άκρες της τσόχας, για να ανοίξετε το νέο σας οργανωτή καλτσών. Τα ανοίγματα της τσόχας πρέπει να μοιάζουν με κυψέλη και 1 ζευγάρι κάλτσες πρέπει να χωράει σε κάθε άνοιγμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε ακόμη 7 Κόλπα Οργάνωσης με Δεματικά

Δίπλωμα τζιν

Διπλώστε το τζιν στη μέση κατά μήκος.

Γυρίστε το 1 πόδι προς τα πάνω σε γωνία 90 ° και τυλίξτε το υπόλοιπο τζιν, ξεκινώντας από τη μέση.

Γυρίστε το πόδι που βρίσκεται έξω από το ρολό πάνω από το τζιν και τώρα μπορείτε να στοιβάξετε τα τζιν εξοικονομώντας χώρο!

Γρήγορο δίπλωμα κοντομάνικου

Πιάστε το κοντομάνικο στον ώμο όσο και στο μεσαίο τμήμα 1 πλευρά του.

Τραβήξτε τον ώμο προς τα κάτω στο κάτω μέρος του κοντομάνικου.

Κουνήστε το κοντομάνικο έτσι ώστε το χαλαρό ύφασμα να μπει στη θέση του και να έχετε ένα τέλεια διπλωμένο μπλουζάκι!

DIY γάντζοι για κρεμάστρες

Αφαιρέστε τα δαχτυλίδια από μερικά κουτάκια αναψυκτικών και βάλτε τα στις κρεμάστρες των ρούχων. Κρεμάστε μια δεύτερη κρεμάστρα από το δαχτυλίδι και τώρα μπορείτε να κρεμάσετε πολλές κρεμάστρες ρούχων τη μια πάνω στη άλλη.

Κρεμάστρες κασκόλ για εξοικονόμηση χώρου

Για να εξοικονομήσετε χώρο στα συρτάρια και να διατηρήσετε τα κασκόλ σας οργανωμένα, περάστε μερικούς κρίκους κουρτινών ντους σε μια κρεμάστρα ρούχων. Τώρα μπορείτε εύκολα να κρεμάσετε πολλά κασκόλ και σάλια σε μόλις 1 κρεμάστρα.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 15 Ασυνήθιστες Χρήσεις Κρίκων Κουρτίνας Ντους

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 7

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

χρήσεις οδοντόκρεμας για τον κήπο,χρήσεις οδοντόκρεμας για το σπίτι,χρήσιμα,καθαρισμός,για τον κήπο

11 Χρήσεις Οδοντόκρεμας για τον Κήπο και το Σπίτι

δεδομένα υγείας,συμβουλές υγείας,υγεία,χρήσιμα

10 Δεδομένα Υγείας που Πιθανότατα Δεν Έχετε Ακούσει