in , ,

7 Κόλπα Οργάνωσης με Δεματικά

7 Κόλπα Οργάνωσης με Δεματικά
7 Κόλπα Οργάνωσης με Δεματικά

Τα δεματικά υπάρχουν από τη δεκαετία του ’50 και θα τα βρείτε παντού καθώς είναι πολύ οικονομικά και έχουν κάθε είδους πρακτικές χρήσεις. Αρχικά χρησιμοποιήθηκαν για να συγκρατούν καλώδια και σύρματα, αλλά στην πραγματικότητα μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα. Για παράδειγμα, μπορούν να σας βοηθήσουν να οργανώσετε και να διορθώσετε μικρά προβλήματα στο σπίτι σας. Έξυπνες Ιδέες Οργάνωσης Υλικών Χειροτεχνίας

Σπασμένη λαβή φερμουάρ

Εάν η λαβή του φερμουάρ έχει κοπεί, δεν χρειάζεται να πετάξετε το παντελόνι σας ή να αλλάξετε το φερμουάρ. Απλώς, περάστε ένα δεματικό στο φερμουάρ, κόψτε το άκρο στο επιθυμητό μήκος και θα μπορείτε να κλείσετε ξανά το παντελόνι σας όπως πριν.

Ανακάτεμα χρωμάτων

Εάν ένα χρώμα μείνει αχρησιμοποίητο για λίγο, ένα λεπτό στρώμα υγρού συνήθως κάθεται πάνω από το χρώμα, το οποίο πρέπει να αναδευτεί. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε, είναι να βιδώσετε ένα μολύβι σε ένα τρυπάνι, να τυλίξετε 2 δεματικά γύρω από το μολύβι και να κόψετε τα άκρα ώστε να χωράνε εύκολα στο δοχείο. Τώρα μπορείτε να ανακατέψετε το χρώμα στην ιδανική του πυκνότητα.

Δέσιμο μπουκέτου

Τα δεματικά μπορούν να σας σώσουν όταν πρόκειται για ανθοσυνθέσεις. Εάν το μπουκέτο λουλούδια σκορπίζει στο βάζο, μπορείτε απλά να δέσετε ένα δεματικό γύρω από αυτό για να μείνει στη σωστή θέση.

Οργάνωση χαρτιών

Εάν στο γραφείο σας επικρατεί χάος από φύλλα χαρτιού, μπορείτε απλώς να τα στοιβάξετε, να ανοίξετε τρύπες, να περάσετε 2 δεματικά, να τα συνδέσετε και να κόψετε τα άκρα.

Δείτε ακόμη 25 Ιδέες Αποθήκευσης Μικρών Αντικειμένων

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Οργάνωση καλωδίων

Η ακαταστασία των καλωδίων πίσω από μια τηλεόραση ή έναν υπολογιστή μπορεί να χαλάσει το φενγκ σούι του χώρου σας. Οπότε η λύση είναι να ενώσετε χαλαρά όλα τα καλώδια μαζί με ένα δεματικό και στη συνέχεια να διαχωρίστε τα καλώδια με περισσότερα δεματικά.

Γάντζος για μπουκάλι νερού

Περπατάτε και θέλετε μια γουλιά νερό από το μπουκάλι σας; Κανένα πρόβλημα, αν δεν χρειάζεται να ψάχνετε στο σακίδιο σας. Ευτυχώς, μπορείτε να το αποφύγετε στο μέλλον με αυτό το γρήγορο κόλπο: δέστε ένα δεματικό στο λαιμό του μπουκαλιού και ένα άλλο γύρω από το δεματικό, κόβοντας τα άκρα εάν είναι πολύ μακριά. Μετά συνδέστε την κατασκευή στο σακίδιο σας με ένα μικρό καραμπίνερ.

Οργάνωση ντουλάπας

Οι ντουλάπες δεν είναι ποτέ αρκετά μεγάλες, έτσι; Ωστόσο, ένα ζευγάρι στρατηγικά τοποθετημένα δεματικά μπορούν πραγματικά να προσθέσουν περισσότερο χώρο αποθήκευσης στην ντουλάπα σας. Απλώς ενώστε πολλά μαζί για να σχηματίσετε μια αλυσίδα και κόψτε τα προεξέχοντα άκρα. Στη συνέχεια, περάστε την αλυσίδα σε μια κρεμάστρα. Τώρα μπορείτε να κρεμάσετε πολλές κρεμάστρες σε διαφορετικά επίπεδα!

πηγή φωτογραφιών: cleverly

Δείτε επίσης Πώς να Οργανώσετε το Σπίτι σας με Μαγνήτες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

13 Πράγματα που Καλύτερα να Μην Χρησιμοποιείτε στην Καθαριότητα

13 Πράγματα που Καλύτερα να Μην Χρησιμοποιείτε στην Καθαριότητα

Εύκολες Ιδέες Οργάνωσης Κουζίνας

Εύκολες Ιδέες Οργάνωσης Κουζίνας