in

Αποτρέψτε τα Ποντίκια με Φυσικό Τρόπο

Τα ποντίκια είναι ένα ενοχλητικό πρόβλημα που κανείς δεν θέλει να έχει όμως ίσως κάποια στιγμή το αντιμετωπίσετε. Καθώς ο καιρός έχει κρυώσει, ίσως προσπαθήσουν να μπουν σπίτι σας και θα το πετύχουν αν δεν λάβετε τα σωστά προληπτικά μέτρα. Οι ποντικοπαγίδες μπορεί να είναι η προφανής απάντηση, αλλά λειτουργούν μόνο εφόσον τα ποντίκια έχουν ήδη μπει ύπουλα στο σπίτι σας. Όμως, ο καλύτερος τρόπος είναι η πρόληψη. Οπότε αποτρέψτε τα χρησιμοποιώντας δυόσμο!

Δεδομένου ότι τα ποντίκια βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στην αίσθηση της όσφρησης είναι βέβαιο  ότι θα αποφύγουν την πόρτα σας τη στιγμή που θα μυρίσουνε το δυόσμο. Επίσης , ως φυσικό συστατικό είναι ασφαλές για τα κατοικίδια ζώα  και την οικογένειά σας!

Ψεκάστε με αιθέριο έλαιο δυόσμου όλα τα σημεία του σπιτιού σας που μπορεί να είναι προστασία σε ποντίκια. Αν μια σχισμή κάτω από μια πόρτα μπορεί να σας φαίνεται πολύ μικρή ακόμη και για ένα ποντίκι, μην το ρισκάρετε. Γεμίστε ένα μπουκάλι σπρέι με μείγμα νερού και έλαιο δυόσμου και ψεκάστε τις πόρτες, τα παράθυρα, και οποιαδήποτε άλλο σημείο. Επαναλάβετε μία ή δύο φορές την εβδομάδα για χειμώνα χωρίς ποντίκια!

Μπορείτε να αποτρέψετε τα ποντίκια χρησιμοποιώντας γλάστρες με δυόσμο τοποθετημένες κοντά σε πόρτες και παράθυρα. Απλά μην ξεχάσετε να τις ποτίζετε.

Πηγή φωτογραφιών

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Φτιάξτε Φαναράκια από Κορνίζες

Μην ξαναπετάξετε τα υπολείμματα του καφέ, υπάρχουν 15 πανέξυπνοι τρόποι να τα χρησιμοποιήσετε στο σπίτι.