in ,

Σπιτικά Απωθητικά για Ποντίκια και Αρουραίους

σπιτικά απωθητικά για ποντίκια,σπιτικά απωθητικά για αρουραίους,χρήσιμα
Σπιτικά Απωθητικά για Ποντίκια και Αρουραίους

Εάν παρατηρήσετε περιττώματα ή δείτε δαγκωματιές σε συσκευασίες τροφίμων, ποντίκια ή αρουραίοι πιθανότατα μπήκαν στο σπίτι σας. Αν και γενικά δεν θα σας ενοχλήσουν, μπορούν να μεταφέρουν ασθένειες που μπορούν να μολύνουν το σπίτι σας. Μπορούν επίσης να μασήσουν χαρτιά, ξύλο και έπιπλα για να χτίσουν φωλιές. Υπάρχει μια ποικιλία εμπορικών προϊόντων που αποτρέπουν τα ποντίκια και αρουραίους να εισέλθουν στο σπίτι σας. Πολλά από αυτά τα προϊόντα περιέχουν τοξικές χημικές ουσίες που μπορεί να είναι επιβλαβείς για την οικογένειά σας. Εναλλακτικά μπορείτε να φτιάξετε σπιτικά απωθητικά ώστε με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο να κρατήσετε αυτά τα τρωκτικά έξω από το σπίτι σας. Σπιτικά Απωθητικά για Σφήκες

Σπιτικά Απωθητικά για Ποντίκια και Αρουραίους

Μέντα

Διαβρέξτε αρκετές μπάλες βαμβακιού με έλαιο μέντας.

Τοποθετήστε τις μπάλες από βαμβάκι σε μέρη όπου πέρασαν ποντίκια.

Αλλάξτε τις μπάλες βαμβακιού μετά από μερικές ημέρες, αντικαθιστώντας τις με φρέσκες. Τα φύλλα μέντας μπορούν να τοποθετηθούν τριγύρω ως υποκατάστατο του ελαίου μέντας.

Δείτε ακόμη 7 Φυσικά Εντομοαπωθητικά

Σάλτσα καυτερής πιπεριάς

Γεμίστε έναν κουβά με 4 λίτρα νερό. Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα καυτερής πιπεριάς και ¼ φλιτζάνι υγρό πιάτων.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ανακατέψτε καλά τα υλικά με μια κουτάλα. Μεταφέρετε ένα μέρος του μείγματος σε μια άδεια φιάλη ψεκασμού.

Ψεκάστε το μείγμα σε δάπεδα, πάγκους και άλλες περιοχές όπου πέρασαν ποντίκια και αρουραίοι. Αποθηκεύστε το υπόλοιπο μείγμα σε δοχείο με καπάκι.

Αμμωνία

Γεμίστε αρκετά μικρά πιάτα με αμμωνία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλαστικά καπάκια μπουκαλιών αναψυκτικών για δοχεία μιας χρήσης.

Τοποθετήστε τα δοχεία αμμωνίας σε σημεία όπου πέρασαν ποντίκια και αρουραίοι. Εάν έχετε μικρά παιδιά ή κατοικίδια ζώα, μην τοποθετείτε τα δοχεία αμμωνίας εκεί που μπορούν να φτάσουν.

Αφήστε τα δοχεία αμμωνίας για αρκετές ημέρες. Τα ποντίκια και οι αρουραίοι δεν πίνουν την αμμωνία. Αλλά η μυρωδιά της θα τα κρατήσει μακριά.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Πως να Φτιάξετε Παγίδα για Μύγες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

8 Πράγματα που Καταστρέφουν Αργά την Υγεία

διατήρηση κομμένων λουλουδιών,φροντίδα κομμένων λουλουδιών,συμβουλές για κομμένα λουλούδια,χρήσιμα

9 Τρόποι να Διατηρήσετε Κομμένα Λουλούδια Φρέσκα Περισσότερο