in

7 Φυσικά Εντομοαπωθητικά

φυσικά εντομοαπωθητικά,diy εντομοαπωθητικά,χρήσιμα
φυσικά εντομοαπωθητικά,diy εντομοαπωθητικά,χρήσιμα

Υπάρχουν πολλοί απλοί και αποτελεσματικοί τρόποι για να απαλλαγείτε από τα έντομα χωρίς να χρησιμοποιήσετε χημικά ή να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Αυτά τα 7 φυσικά εντομοαπωθητικά είναι εξαιρετικά εύκολο να φτιαχτούν και όλα χρησιμοποιούν συστατικά που πιθανότατα έχετε ήδη στο σπίτι. Σας ταλαιπωρούν τα κουνούπια; 15 Φυτά που Διώχνουν τα Κουνούπια και τα Έντομα

Απωθητικό σκώρων

Θα χρειαστείτε:
λεμονόχορτο
λεβάντα
άδειο φακελάκι τσαγιού

Γεμίστε το άδειο σακουλάκι τσαγιού με ψιλοκομμένο λεμονόχορτο και λίγη αποξηραμένη λεβάντα. Κρεμάστε το σακουλάκι σε μια κρεμάστρα στην ντουλάπα και θα λειτουργήσει ως ένα φυσικό απωθητικό σκόρων!

7 Φυσικά Εντομοαπωθητικά

Απωθητικό μυρμηγκιών

Θα χρειαστείτε:
νερό
αιθέριο έλαιο μέντας
μπουκάλι ψεκασμού

Ρίξτε νερό και λίγο αιθέριο έλαιο μέντας στο μπουκάλι ψεκασμού. Ψεκάστε τα σημεία με τα μυρμήγκια και θα εξαφανιστούν – δεν τους αρέσει το άρωμα της μέντας!

Παγίδα για μύγες

Θα χρειαστείτε:
μηλόξυδο
μπολ
μεμβράνη τροφίμων
οδοντογλυφίδα

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ρίξτε λίγο μηλόξυδο στο μπολ και καλύψτε το με ένα κομμάτι μεμβράνης τροφίμων. Με την οδοντογλυφίδα ανοίξτε μερικές τρύπες στη μεμβράνη και τοποθετήστε το μπολ κοντά στα φρούτα σας. Οι μύγες θα έλκονται από το ξίδι και θα πέσουν στην παγίδα!

Απωθητικό σφήκας

Θα χρειαστείτε:
νερό
υγρό πιάτων
μικρό μπουκάλι ψεκασμού

Γεμίστε ένα μικρό μπουκάλι ψεκασμού με νερό και λίγο υγρό πιάτων και ψεκάστε το μείγμα γύρω από την περιοχή όπου σας ενοχλούν οι σφήκες. Δεν τους αρέσει η μυρωδιά οπότε θα φύγουν μακριά.

Δείτε ακόμη Μυρμήγκια στο σπίτι; Διώξτα ΣΗΜΕΡΑ με 10 φυσικούς τρόπους!

Απωθητικό ακάρεων φυτών

Θα χρειαστείτε:
σκόρδο
νερό
υγρό πιάτων
μπουκάλι ψεκασμού

Ψιλοτεμαχίστε μερικές σκελίδες σκόρδου και βράστε τις σε λίγο νερό. Βάλτε μια κουταλιά από το διάλυμα στο μπουκάλι ψεκασμού και προσθέστε νερό και υγρό πιάτων. Κλειστε το μπουκάλι, ανακινήστε δυνατά και ψεκάστε το μολυσμένο φυτό.

Απωθητικό κατσαρίδων

Θα χρειαστείτε:
ζάχαρη άχνη
μαγειρική σόδα
άδειο πλαστικό μπουκάλι

Αναμείξτε τη ζάχαρη άχνη και τη μαγειρική σόδα σε ένα μικρό πλαστικό μπουκάλι. Πασπαλίστε το μείγμα στο σημεία όπου είδατε τις κατσαρίδες και δεν θα τις ξαναδείτε σύντομα!

Απωθητικό αραχνών

Θα χρειαστείτε:
νερό
αιθέριο έλαιο εσπεριδοειδών
μπουκάλι ψεκασμού

Γεμίστε το μπουκάλι ψεκασμού με νερό και λίγο αιθέριο έλαιο εσπεριδοειδών. Ψεκάστε τα σημεία με τις αράχνες και το έλαιο εσπεριδοειδών θα τις κρατήσει μακριά.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 9 Τρόποι να Κρατήσετε τις Αράχνες και τα Έντομα Μακριά από το Σπίτι σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

υπαίθριες κρεμαστές πολυθρόνες,ιδέες για υπαίθριες κρεμαστές πολυθρόνες,έπιπλα κήπου,διακόσμηση κήπου,ιδέες διακόσμησης κήπου,για τον κήπο

25 Ιδέες για Υπαίθριες Κρεμαστές Πολυθρόνες

τύποι σωματικού λίπους,απαλλαγή από σωματικό λίπος,συμβουλές υγείας,υγεία

6 Τύποι Σωματικού Λίπους και Πώς να Απαλλαγείτε