in , , , ,

6 Φυτά Εσωτερικού Χώρου που ΜΕΙΩΝΟΥΝ την ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ Σύμφωνα με την Επιστήμη

φυτά που μειώνουν την ακτινοβολία,χρήσιμα,υγεία,συμβουλές υγείας
6 Φυτά Εσωτερικού Χώρου που Μειώνουν την Ακτινοβολία Σύμφωνα με την Επιστήμη

6 Φυτά Εσωτερικού Χώρου που μειώνουν την ακτινοβολία: Τα σύγχρονα gadget όπως κινητά τηλέφωνα και WIFI routers εκπέμπουν 24ωρη ακτινοβολία μέσα στο σπίτι που μπορεί να είναι δυνητικά επικίνδυνα για την υγεία της οικογένειάς σας μακροπρόθεσμα. Για να μειώσετε τον κίνδυνο πιθανών προβλημάτων, μπορείτε να τοποθετήσετε φυτά εσωτερικού χώρου που μειώνουν την ακτινοβολία και ελαχιστοποιούν την έκθεση σε επιβλαβή ηλεκτρομαγνητικά κύματα. 10 Φυτά Εσωτερικού Χώρου που Μειώνουν τα Αναπνευστικά Προβλήματα

Αλόη Βέρα

Η αλόη βέρα έχει ατελείωτες ιδιότητες που ξεκινούν από τη θεραπεία προβλημάτων που σχετίζονται με το δέρμα έως προβλήματα μαλλιών και πολλές φαρμακευτικές χρήσεις. Σύμφωνα με μελέτη του Ογκολογικού Τμήματος Ακτινοβολίας, Ινστιτούτο Καρκίνου στην Τεχεράνη, το φυτό είναι επίσης εξειδικευμένο στην απορρόφηση ακτινοβολίας.

Χλωρόφυτο

Ερευνητές από το Τμήμα Βιοχημείας του Graduate Institute of Basic Medical Sciences, στην Καλκούτα της Ινδίας, διαπίστωσαν σε μια μελέτη ότι το χλωρόφυτο απορροφά την ακτινοβολία ηλεκτρομαγνητικού πεδίου (EMF) και διάφορα επιβλαβή αέρια όπως το μυρμηκικό οξύ και αλδεΰδες.

Φτέρη σπαραγγιού

Μια μελέτη για τις φαρμακευτικές ιδιότητες επιλεγμένων ειδών φτέρων σπαραγγιού αναφέρει ότι το φυτό μπορεί να τείνει να απορροφά την ακτινοβολία γάμμα. Αυτό το όμορφο φυτό είναι επίσης εξαιρετικό στην απορρόφηση της μη ιοντίζουσας ακτινοβολίας και έχει τεράστια δυνατότητα να βελτιώσει την ανθρώπινη υγεία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δείτε ακόμα 7 Φυτά με Οφέλη για την Υγεία για Εσωτερικούς Χώρους

Πέπερι το βετέλειον

Σύμφωνα με μελέτη απο τμήμα βιοχημείας Καλκούτας, το φυτό πέπερι το βετέλειον αποτρέπει την ακτινοβολία με τρόπο εξαρτώμενο από τη συγκέντρωση. Τα φυτικά εκχυλίσματα έχουν αποδειχθεί ότι προστατεύουν το DNA από την ακτινοβολία σε ορισμένες συνθήκες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Κισσός

Σύμφωνα με μια μελέτη που έγινε στο Τμήμα Μηχανικής, Αεροδιαστημικής και Βιοϊατρικής Μηχανικής, του Πανεπιστημίου του Τενεσί, τα νανοσωματίδια στον κισσό λειτουργούν αποτελεσματικά στην απορρόφηση της υπεριώδους ακτινοβολίας που μπορεί να προκαλέσει μακροπρόθεσμα προβλήματα όπως ο καρκίνος του δέρματος, το μελάνωμα, ο καταρράκτης και η καταστολή του ανοσοποιητικού.

Σανσεβιέρια

Όχι μόνο αυτό είναι ένα εξαιρετικό φυτό για τον καθαρισμό του αέρα, αλλά είναι επίσης αρκετά αποτελεσματικό στην απορρόφηση της ακτινοβολίας από Wifi routers και άλλο ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Είναι επίσης πολύ εύκολο να καλλιεργηθεί και να διατηρηθεί, το οποίο είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα!

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 10 Φυτά που Δημιουργούν το Τέλειο Μικροκλίμα στο Σπίτι

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

προστασία παιδιών από απαγωγή,συμβουλές ασφαλείας για παιδιά,για το παιδί,μαζί με το παιδί,συμβουλές

8 Συμβουλές για να Προστατέψετε τα Παιδιά σας από Κακόβουλες Ενέργειες και Απαγωγή

καθαρισμός ξεραμένων λεκέδων αίματος σε ρούχα,καθαρισμός ξεραμένων λεκέδων αίματος σε υφάσματα,καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού

Καθαρισμός Ξεραμένων Λεκέδων Αίματος από Ρούχα και Άλλα Υφάσματα