in , , , , ,

10 Φυτά Εσωτερικού Χώρου που Μειώνουν τα Αναπνευστικά Προβλήματα

φυτά που μειώνουν αναπνευστικά προβλήματα,φυτά και αναπνευστικό,υγεία,συμβουλές υγείας
10 Φυτά Εσωτερικού Χώρου που Μειώνουν τα Αναπνευστικά Προβλήματα

Τα τελευταία χρόνια, τα αναπνευστικά προβλήματα γίνονται ολοένα σοβαρότερα και συχνότερα και η απλή λύση βρίσκεται στη δύναμη της μητέρας φύσης. Υπάρχουν 10 φυτά εσωτερικού χώρου που μπορούν να τα μειώσουν παράγοντας περισσότερο οξυγόνο και απορροφώντας διοξείδιο του άνθρακα και πολλούς τοξικούς παράγοντες όπως φορμαλδεΰδη, ξυλόλιο, τολουόλιο και μονοξείδιο του άνθρακα. Πόσο καλά Κοιμάστε; 9 Φυτά Εσωτερικού Χώρου για Καλύτερο Ύπνο

Πόθος

Plantheartcity

Ο πόθος είναι ένα εξαιρετικό φυτό για τον καθαρισμό του αέρα σε εσωτερικούς χώρους και έχει επίσης άμεσο αντίκτυπο στο αναπνευστικό σύστημα. Μπορεί να απορροφήσει το όζον που επηρεάζει τις πνευμονικές λειτουργίες σύμφωνα με μια μελέτη.

Κισσός

Renodepot

Μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο αναπνευστικών προβλημάτων όπως άσθμα και βρογχίτιδα και είναι χρήσιμο σε αλλεργίες.

Σανσεβιέρια

Easytogrowbulbs

Είναι ένα από τα φυτά εσωτερικού χώρου που παράγουν περίσσεια οξυγόνου. Επίσης, μπορεί να αφαιρέσει βενζόλιο, ξυλόλιο, τολουόλιο και φορμαλδεΰδη από τον αέρα καθώς προκαλούν ερεθισμό στο λαιμό και τη μύτη.

Φίκος ο ελαστικός

Thespruce

Μπορεί να μειώσει τη φορμαλδεΰδη, τα VOC, το διοξείδιο του άνθρακα και το μονοξείδιο του άνθρακα από τον αέρα. Επίσης, είναι χρήσιμο στη μείωση των αναπνευστικών προβλημάτων, της πνευμονικής δυσλειτουργίας και των προβλημάτων άσθματος.

Σπαθίφυλλο

Beaudryflowers

Δεν έχει μόνο όμορφα λουλούδια αλλά μπορεί επίσης να μειώσει τον κίνδυνο πολλών αναπνευστικών προβλημάτων.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 20 Φυτά που Διακοσμούν το Σπίτι και Αλλάζουν την Ατμόσφαιρα

Αλόη βέρα

Crocus

Αυτό το φυτό έχει πολλές φαρμακευτικές, ομορφιάς και περιποιητικές ιδιότητες. Επιπλέον, βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος και τα προϊόντα του έχουν χρήσεις για τη ανακούφιση καταστάσεων άσθματος.

Φοίνικας αρέκα

Plantshop

Είναι γνωστό για τις ιδιότητες καθαρισμού του αέρα και είναι επίσης μια τέλεια επιλογή για άτομα που πάσχουν από αναπνευστικές παθήσεις όπως ιγμορίτιδα, βρογχίτιδα και άσθμα.

Φοίνικας μπαμπού

Plantz

Απορροφά CO2, VOC και ανόργανα αέρια από τον αέρα, τα οποία έχουν άμεσο και έμμεσο αντίκτυπο στα αναπνευστικά προβλήματα. Επίσης, το φυτό φρεσκάρει τον αέρα καθαρίζοντας τις τοξίνες και απομακρύνοντας την ξηρότητα, κάτι που κάνει καλό στους πνεύμονες.

Χλωρόφυτο

Thespruce

Μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του αέρα στο σπίτι καθώς παράγει περισσότερη χλωροφύλλη σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο φυτό εσωτερικού χώρου, πράγμα που συνεπάγεται περισσότερο οξυγόνο.

Δράκαινα

Brighterblooms

Είναι εξαιρετικό στην απομάκρυνση επιβλαβών ατμοσφαιρικών ρύπων και συμβάλει με ουσιαστικό τρόπο στη θεραπεία του άσθματος.

Δείτε επίσης Τα 15 Καλύτερα Φυτά για Κάθε Δωμάτιο στο Σπίτι

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.5 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κάλυψη πόρτας ψυγείου με ξύλο,diy κατασκευές,κατασκευή με καπλαμά,ξύλο

Πώς να Καλύψετε Πόρτα Ψυγείου με Ξύλο

χάσιμο βάρους,απώλεια βάρους,διατροφή,συμβουλές για χάσιμο βάρους,συμβουλές διατροφής

5 Μη Προφανείς Λόγοι Γιατί Δεν Μπορείτε να Χάσετε Βάρος