in ,

Καθαρισμός Ξεραμένων Λεκέδων Αίματος από Ρούχα και Άλλα Υφάσματα

καθαρισμός ξεραμένων λεκέδων αίματος σε ρούχα,καθαρισμός ξεραμένων λεκέδων αίματος σε υφάσματα,καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού
Καθαρισμός Ξεραμένων Λεκέδων Αίματος από Ρούχα και Άλλα Υφάσματα

Ένα άσχημο κόψιμο, μώλωπες ή απροσδόκητη εμμηνόρροια μπορεί να οδηγήσει σε λεκέδες αίματος σε ρούχα και άλλα υφάσματα. Εάν το αίμα έχει χρόνο να ξεραθεί τότε θα μουλιάσει στις ίνες του υφάσματος. Ο καθαρισμός των ξεραμένων λεκέδων αίματος πρέπει να γίνει με προσοχή για να μην απλωθούν περαιτέρω. Πώς να Καθαρίσετε Δερμάτινα Γάντια

Καθαρισμός Ξεραμένων Λεκέδων Αίματος από Ρούχα και Άλλα Υφάσματα

Από τα ρούχα

Τοποθετήστε τα ρούχα με ξεραμένους λεκέδες αίματος σε μια επίπεδη επιφάνεια με τους λεκέδες προς τα πάνω.

Βουρτσίστε το ξεραμένο αίμα από την επιφάνεια του υφάσματος, χρησιμοποιώντας μια στεγνή βούρτσα σώματος. Τινάξτε τα ρούχα έξω ή πετάξτε τα υπολείμματα αίματος στα σκουπίδια.

Φτιάξτε ένα διάλυμα με ενζυμικό καθαριστικό λεκέδων και κρύο νερό σε έναν κάδο, σύμφωνα με τις οδηγίες του καθαριστικού. Μουλιάστε το ρούχο στο διάλυμα για 10 λεπτά για να χαλαρώσετε τους υπόλοιπους λεκέδες αίματος από τις ίνες του υφάσματος.

Πλύνετε το ρούχο σε κρύο νερό με λευκαντικό με ενεργό οξυγόνο και απορρυπαντικό ρούχων για να αφαιρέσετε τα τελευταία ίχνη των ξεραμένων λεκέδων αίματος. Μην τοποθετείτε τα ρούχα στο στεγνωτήριο εάν παραμείνουν λεκέδες. Αντ’ αυτού, μουλιάστε το ρούχο σε αδιάλυτο λευκό ξύδι για 10 λεπτά πριν το πλύνετε ξανά.

Δείτε ακόμη Πώς να Καθαρίσετε Λεκέδες Σάλτσας Ντομάτας σε Χαλί

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Από ύφασμα ταπετσαρίας επίπλων

Βουρτσίστε τα ξεραμένα υπολείμματα αίματος, χρησιμοποιώντας μια στεγνή βούρτσα σώματος προς μία κατεύθυνση για να τα ξεφλουδίσετέ από την επιφάνεια της ταπετσαρίας. Σκουπίστε με ηλεκτρική σκούπα το ξεραμένο αίμα.

Ανακατέψτε 1 κουταλιά της σούπας απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων με 2 φλιτζάνια κρύο νερό σε ένα κουβά. Μουλιάστε ένα σφουγγάρι στο διάλυμα και στύψτε την περίσσεια νερού.

Ταμπονάρετε τυχόν ξεραμένα υπολείμματα αίματος, ξεκινώντας από την εξωτερική περιοχή του λεκέ και προς τα μέσα. Ξεπλύνετε το σφουγγάρι καθώς σηκώνεται το αποξηραμένο αίμα και μετά συνεχίστε να ταμπονάρετε με περισσότερο διάλυμα μέχρι να φύγει ο υπόλοιπος λεκές.

Ξεπλύνετε την ταπετσαρία με ένα υγρό πανί. Απορροφήστε την υγρασία πιέζοντας στεγνά πανιά στην ταπετσαρία για να αφαιρέσετε όσο το δυνατόν περισσότερη. Αφήστε την ταπετσαρία να στεγνώσει στον αέρα.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Πώς να Αφαιρέσετε τη Μυρωδιά Τσιγάρου από τα Ρούχα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

φυτά που μειώνουν την ακτινοβολία,χρήσιμα,υγεία,συμβουλές υγείας

6 Φυτά Εσωτερικού Χώρου που ΜΕΙΩΝΟΥΝ την ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ Σύμφωνα με την Επιστήμη

σκανδιναβική δίαιτα,#sensekost,διατροφή,συμβουλές διατροφής

Η Σκανδιναβική Δίαιτα που Θεωρείται η Απλούστερη Παγκοσμίως