in , , ,

Πώς να Καθαρίσετε Δερμάτινα Γάντια

καθαρισμός δερμάτινων γαντιών,καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα
Πώς να Καθαρίσετε Δερμάτινα Γάντια

Τα δερμάτινα γάντια φοριούνται σε κρύες θερμοκρασίες, διατηρώντας τα χέρια ζεστά και προστατευμένα. Το δέρμα είναι συνήθως ακριβό, οπότε όταν έχετε ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια, θέλετε να τα διατηρήσετε καθαρά και να φαίνονται σαν καινούργια. Η χρήση σκληρών προϊόντων καθαρισμού αποχρωματίζει και καταστρέφει το δέρμα. Αντ’ αυτού, χρησιμοποιήστε ήπια καθαριστικά ειδικά για χρήση σε δέρμα. Το Μυστικό Για Λευκά Μαξιλάρια Επιτέλους! Και Φαίνεται Τόσο Απλό!

Πώς να Καθαρίσετε Δερμάτινα Γάντια

Σκουπίστε τα γάντια με ένα στεγνό πανί κάθε δύο εβδομάδες ή χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί εάν παρατηρήσετε κολλώδη υπολείμματα.

Γυρίστε τα γάντια το μέσα έξω για να καθαρίσετε το εσωτερικό τους. Σκουπίστε τα με ένα υγρό πανί και αφήστε τα να στεγνώσουν στον αέρα πριν τα γυρίσετε ξανά.

Ψεκάστε καθαριστικό δέρματος με κοντίσιονερ σε ένα πανί και τρίψτε το στα δερμάτινα γάντια. Αυτό το προϊόν διατίθεται σε καταστήματα με δερμάτινα καθώς και σε πολλά καταστήματα παπουτσιών. Ο συνδυασμός καθαριστικού και μαλακτικού αφαιρεί τη βρωμιά ενώ επαναφέρει την απαραίτητη υγρασία στα γάντια.

Αποθηκεύστε τα γάντια σε συρτάρι ή σε κλειστό χώρο όταν δεν τα χρησιμοποιείτε, για να αποφύγετε τη φθορά και τη συσσώρευση σκόνης και βρωμιάς.

πηγή φωτό

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε επίσης 20 Συμβουλές για να καθαρίσετε με το σωστό τρόπο τη δερμάτινη τσάντα σας.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

δημοφιλή ανθυγιεινά πρωινά,διατροφή,συμβουλές διατροφής

11 Δημοφιλή Πρωινα που Δεν Συστήνουν οι Διαιτολόγοι

αντιμετώπιση κραμπών στα πόδια,πρόληψη των κραμπών στα πόδια,φροντίδα ποδιών,συμβουλές υγείας,υγεία

Πως να Απαλλαγείτε από Κράμπες στα Πόδια