in ,

11 Τροφές που το Σώμα σας θα σας Ευχαριστήσει που Τρώτε

ισορροπημένη διατροφή,χρήσιμες τροφές,συμβουλές διατροφής,διατροφή
11 Τροφές που το Σώμα σας θα σας Ευχαριστήσει που Τρώτε

Αποδεικνύεται ότι οι μπανάνες και τα αβοκάντο αποκλείστηκαν άδικα από τις δίαιτες. Μερικά βατόμουρα την ημέρα μπορούν να προστατεύσουν από την απώλεια όρασης και δεν χρειάζεται να μην καταναλώνετε ψωμιού για να παραμείνετε σε φόρμα. Γίνονται πολλές συζητήσεις για ποιες είναι οι επικίνδυνες τροφές. Χθες το γάλα ήταν η αιτία για ένα κρυολόγημα, μια μέρα πριν τα αυγά επρόκειτο να μας σκοτώσουν όλους. Αλλά η αλήθεια είναι ότι όλοι θα είμαστε υγείες με μια ισορροπημένη διατροφή. 6 Κουκούτσια Φρούτων που Μπορούν να Ενισχύσουν την Υγεία

Ψωμί ολικής αλέσεως

© foodiesfeed, © depositphotos

Το ψωμί ολικής αλέσεως περιέχει πολλές βιταμίνες Β6 και Β9, οι οποίες βοηθούν στην ενίσχυση του νευρικού συστήματος, διατηρούν μια ισορροπημένη συναισθηματική κατάσταση και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι γεμάτο με πολλά ιχνοστοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του μαγνησίου, το οποίο είναι πρωταρχικό για την διατήρηση υψηλού επίπεδου ενέργειας. Οι πρωτεΐνες είναι υπεύθυνες για τη δημιουργία μυών και οστών και οι υδατάνθρακες βοηθούν τη συγκέντρωση του εγκέφαλου. Μπορείτε να φτιάξετε ένα σάντουιτς με ψωμί ολικής αλέσεως, ντομάτες και μοτσαρέλα για δεκατιανό.

Μύρτιλλα

© foodiesfeed, © depositphotos

Τα μύρτιλλα έχουν ένα ευρύ φάσμα θρεπτικών βιταμινών, οι οποίες συμβάλλουν στην υγεία του δέρματος και επίσης παίζουν τεράστιο ρόλο στην ενίσχυση της όρασης. Μπορείτε να φτιάξετε μια σαλάτα με μύρτιλλα, φράουλες, βατόμουρα και γιαούρτι.

Αβοκάντο

© foodiesfeed, © depositphotos

Το αβοκάντο προστατεύει την καρδιά. Βοηθά στη σταθεροποίηση της αρτηριακής πίεσης και μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αβοκάντο αντί για βούτυρο σε σάντουιτς από ψωμί ολικής αλέσεως.

Καρότα

© foodiesfeed, © depositphotos

Το καρότο βοηθά το ανοσοποιητικό σύστημα. Περιέχει καροτίνη: μια ουσία που μετατρέπεται σε Βιταμίνη Α μέσα στο σώμα. Η βιταμίνη Α βελτιώνει την αντίσταση τις λοιμώξεις. Εάν τρίψετε ένα καρότο και ρίξετε λίγο ηλιέλαιο, θα επιταχύνει τη διαδικασία της πέψης της βιταμίνης Α.

Μπανάνες

© foodiesfeed, © depositphotos

Οι μπανάνες συχνά αποκλείονται ανεπιφύλακτα από τη λίστα διαίτων. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να μετριάσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα καλύτερα από τις μπανάνες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Οι μπανάνες περιέχουν ανθεκτικό άμυλο που δίνουν μια αίσθηση πληρότητας και μειώνει την όρεξη επιβραδύνοντας το στομάχι από το άδειασμα. Και περιέχουν επίσης πηκτίνη, η οποία βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα. Μπορείτε να φτιάξετε ένα smoothie μπανάνας-μήλου για παροχή βιταμινών το πρωί.

Δείτε ακόμη 8 Συνδυασμοί Τροφών που Βοηθούν να Χάσετε Βάρος

Ξηροί καρποί

© foodiesfeed, © depositphotos

Οι ξηροί καρποί έχουν μεγάλη ποσότητα φυτικών ινών, οι οποίες βοηθούν το δέρμα να παραμείνει καθαρό και λαμπερό. Αντί να αποβάλλονται μέσω του δέρματος, οι ξηροί καρποί βοηθούν ώστε τα εξανθήματα και οι μύκητες να φύγουν από το σώμα με τη βοήθεια των φυτικών ινών. Ωστόσο, πάρα πολλοί ξηροί καρποί μπορούν να οδηγήσουν σε αύξηση βάρους. Μπορείτε να αντικαταστήσετε ένα ανθυγιεινό σνακ με μια μικρή συσκευασία ξηρών καρπών.

Πιπεριές

© pexels, © depositphotos

Οι πιπεριές μειώνουν τη χοληστερόλη και ανακουφίζουν τη φλεγμονή. Είναι πηγή βιταμίνης Α, C και Ε που παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της νεανικότητας των μαλλιών και του δέρματος.

Φασολάκια

© foodiesfeed, © depositphotos

Η ισορροπία σύνθετων υδατανθράκων και πρωτεϊνών παρέχει μια αργή, σταθερή πηγή γλυκόζης αντί για την ξαφνική αύξηση που μπορεί να συμβεί μετά την κατανάλωση απλών υδατανθράκων. Έτσι τα φασολάκια είναι ιδανικά για άτομα με διαβήτη, αλλά ακόμα κι αν δεν έχετε αυτό το πρόβλημα, βοηθούν τη διαδικασία αντικατάστασης των παλιών κυττάρων με νέα.

Εάν σπάνια τρώτε κρέας, πουλερικά ή ψάρια, τα φασολάκια μπορούν να σας βοηθήσουν στην απόκτηση των απαραίτητων πρωτεϊνών.

Χορταρικά

© foodiesfeed

Τα χορταρικά απενεργοποιούν ορισμένους δείκτες φλεγμονής σε όλο το σώμα που πιστεύεται ότι προάγουν τις καρδιακές παθήσεις. Επίσης, περιέχουν πολύ σίδηρο, ο οποίος παίζει σημαντικό ρόλο στην παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και είναι απαραίτητος για τις μεταβολικές διεργασίες. Μπορείτε να βάλετε μια πρέζα αποξηραμένα χορταρικά σχεδόν σε όλα τα φαγητά.

Σύκα

© foodiesfeed, © depositphotos

Τα σύκα περιέχουν φρουκτόζη, γλυκόζη, κυτταρίνη, πηκτίνες, οργανικά οξέα, βιταμίνες Α, C, Β1, Β12 και άλλα. Βελτιώνουν την πέψη, διατηρούν το ασβέστιο στα οστά και μειώνουν τον κινδύνο οστεοπόρωσης. Μαζί με ξηρούς καρπούς, τα ξερά σύκα και άλλα αποξηραμένα φρούτα μπορεί να είναι ένα καλό θρεπτικό σνακ.

Αυγά

© foodiesfeed, © depositphotos

Τα αυγά περιέχουν 12 βασικές βιταμίνες: A, D, E, H, K, ομάδα Β (Β1, Β2, Β3, Β4, Β9) και μερικές άλλες. Ο κρόκος του αυγού έχει τόση βιταμίνη D όσο το ιχθυέλαιο. Είναι επίσης πλούσια σε αμινοξέα και παίζουν βασικό ρόλο στη σωστή οικοδόμηση του σώματός μας. Μπορείτε να φάτε αυγά ως ομελέτα, τηγανητά, βραστά, ποσέ ή όπως θέλετε!

Δείτε επίσης 14 Συγκρίσεις Τροφών που θα σας Κάνουν να Ξεχάσετε τις Δίαιτες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

8 Προειδοποιητικά Σημάδια Προεμμηνόπαυσης που Μπορεί να μην Γνωρίζετε

8 Προειδοποιητικά Σημάδια Προεμμηνόπαυσης που Μπορεί να μην Γνωρίζετε

Γιατί Βάζουν πιπέρι στo πλυντήριο. Το κόλπο που σίγουρα δεν γνωρίζετε!

Γιατί Βάζουν Πιπέρι στo Πλυντήριο. Το κόλπο που σίγουρα δεν γνωρίζετε!