in , ,

14 Κόλπα για να Ελέγχετε το Σώμα σας

κόλπα για να ελέγχετε το σώμα,χρήσιμα κόλπα,συμβουλές,χρήσιμα
14 Κόλπα για να Ελέγχετε το Σώμα σας

Όλοι έχουμε αντιμετωπίσει καταστάσεις όπου το σώμα μας μας έχει προδώσει στις πιο ακατάλληλες στιγμές. Υπάρχουν 14 κόλπα για να ελέγχετε το σώμα σας και να μην βρεθείτε ξανά σε άβολη κατάσταση. 10 Τρόποι να Απαλλαγείτε από τις Βραδινές Λιγούρες

Για να απαλλαγείτε από πονοκέφαλο

14 Κόλπα για να Ελέγχετε το Σώμα σας

Βάλτε τα χέρια σας κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό για λίγα λεπτά. Προσπαθήστε να τα κρατήσετε όσο μπορείτε. Όταν τελειώσετε, τρίψτε το δέρμα των χεριών σας με μια στεγνή πετσέτα μέχρι να νιώσετε κάψιμο.

Αυτή είναι η λεγόμενη ψυχρή θεραπεία. Η αλλαγή της θερμοκρασίας αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος. Όμως εάν έχετε προβλήματα με την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία, καλύτερα να μην χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο.

Για να απαλλαγείτε από την υπνηλία

Εάν αισθάνεστε ποτέ υπνηλία, κρατήστε την αναπνοή σας για όσο περισσότερο μπορείτε και μετά αναπνεύστε αργά. Αυξάνει τον καρδιακό ρυθμό και σας ξυπνά.

Για να συγκρατήσετε ένα φτέρνισμα

Το απροσδόκητο φτάρνισμα μπορεί να σας συμβει ανά πάσα στιγμή, μερικές φορές σε ακατάλληλες στιγμές. Για να το συγκρατήσετε, απλώς πιέστε το πάνω μέρος της μύτης με τα δάχτυλα και τρίψτε ή τραβήξτε την προς τα εμπρός.

Για να σταματήσετε τη ναυτία

Εάν αισθάνεστε ναυτία, πιέστε το σημείο στην εσωτερική πλευρά του χεριού σας που απέχει περίπου 2,5 εκατοστά από την παλάμη σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Για να συγκρατήσετε το γέλιο

Μερικές φορές απλά δεν μπορείτε να ελέγξετε το γέλιο σας, αλλά πρέπει να σταματήσετε επειδή βρίσκεστε σε μια συνάντηση, για παράδειγμα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τσιμπήσετε τον εαυτό σας ή να δαγκώσετε λίγο τη γλώσσα σας.

Για να σταματήσετε το λόξιγκα

Ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσετε το λόξιγκα είναι να κρατήσετε την αναπνοή σας όσο το δυνατόν περισσότερο.

Για να ανακουφίσετε την καούρα

Μερικές φορές έχετε καούρα επειδή κοιμάστε στη δεξιά πλευρά σας. Προσπαθήστε να κοιμηθείτε στην αριστερή πλευρά σας. Θα ανακουφίσει την καούρα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Δείτε ακόμη 9 Πρωινά Κόλπα που θα σας Σώσουν εάν Δεν Έχετε Χρόνο για Ντους

Για να τονώσετε τη διάθεση

Εάν έχετε κακή διάθεση, κρατήστε ένα μολύβι ανάμεσα στα δόντια σας. Ενεργοποιεί τους μυς που χαμογελούν και έτσι εξαπατούν τον εγκέφαλό σας και αυξάνουν τη διάθεσή σας.

Για να σταματήσετε το ροχαλητό

Ένας συχνός λόγος για ροχαλητό είναι ότι κοιμάστε ανάσκελα. Προσπαθήστε να κοιμηθείτε στο πλάι σας. Θα βελτιώσει έτσι την αναπνοή σας.

Για να απαλλαγείτε από την ακμή

Για να αποφύγετε την εμφάνιση ακμής, ξεπλυθείτε με κρύο νερό όταν τελειώσετε το ντους σας. Το κρύο νερό έχει στυπτικό αποτέλεσμα, το οποίο εμποδίζει τα βακτήρια και τη βρωμιά να εισέλθουν στο δέρμα.

Για να ανακουφιστεί ο κνησμός από τσιμπήματα κουνουπιών

Για να μειώσετε τον κνησμό από τα τσιμπήματα των κουνουπιών, εφαρμόστε αντιιδρωτικό στα τσιμπήματα.

Για να σταματήσετε τα δάκρυα

Μπορεί να είναι δύσκολο να σταματήσετε να κλαίτε, ειδικά όταν πρέπει να είστε ήρεμοι. Για να σταματήσετε τα δάκρυα, προσπαθήστε να ανοίξετε φαρδιά τα μάτια σας και να τα κρατήσετε έτσι για όσο το δυνατόν περισσότερο χωρίς να ανοιγοκλείνουν. Ταυτόχρονα, κοιτάξτε προς τα πάνω μόνο με τα μάτια (χωρίς να λυγίσετε το κεφάλι).

Για τη μείωση του πόνου

Έχετε σκοντάψει ποτέ; Ή μήπως χτυπήσατε το μικρό δάχτυλό σας πάνω σε ένα τραπέζι; Εάν ναι, μην σταματήσετε τον εαυτό σας από την έκφραση των συναισθημάτων με άσεμνο τρόπο. Έρευνες έδειξαν ότι το βρισιμο βοηθά στην αντιμετώπιση του πόνου.

Για να απαλλαγείτε από τον ίλιγγο

Για να απαλλαγείτε γρήγορα από τον ίλιγγο, βάλτε το δείκτη σας μέσα στο αυτί και τραβήξτε το προσεκτικά προς τα πάνω, μετά προς τα εμπρός και μετά προς τα κάτω. Θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε την ενδοκρανιακή πίεση, η οποία θα βελτιώσει την κατάστασή σας.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 9 Εναλλακτικές Χρήσεις Αφρού Ξυρίσματος

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

σπιτικό πολυκαθαριστικό,DIY καθαριστικό,καθαριότητα σπιτιού,συμβουλές καθαριότητας,καθαρισμός

Το Σπιτικό Καθαριστικό που Καθαρίζει Σχεδόν τα Πάντα

προβλήματα ούλων,θεραπείες για προβλήματα ούλων,φροντίδα ούλων,στοματική υγιεινή,συμβουλές υγείας,υγεία

Θεραπείες για Προβλήματα Ουλών