in , ,

Το Σπιτικό Καθαριστικό που Καθαρίζει Σχεδόν τα Πάντα

σπιτικό πολυκαθαριστικό,DIY καθαριστικό,καθαριότητα σπιτιού,συμβουλές καθαριότητας,καθαρισμός
Το Σπιτικό Καθαριστικό που Καθαρίζει Σχεδόν τα Πάντα

Υπάρχουν αμέτρητα προϊόντα καθαρισμού στην αγορά που ισχυρίζονται ότι κάνουν θαύματα, αλλά η αλήθεια είναι ότι, τα περισσότερα από αυτά είναι γεμάτα χημικά και δεν είναι πραγματικά αποτελεσματικά όπως διαφημίζονται. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μόνο δύο απλά υλικά για να φτιάξετε ένα σπιτικό καθαριστικό που καθαρίζει σχεδόν τα πάντα. Πώς να φτιάξουμε φυσικό καθαριστικό σπιτιού με λιγότερο από 1 ευρώ!

Το Σπιτικό Καθαριστικό που Καθαρίζει Σχεδόν τα Πάντα

Θα χρειαστείτε
1 φλιτζάνι μαγειρική σόδα
15 έως 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού
Βαζάκι ή δοχείο
Σφουγγάρι πιάτων

Ανακατέψτε τη μαγειρική σόδα και το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού σε γυάλινο βάζο ή σε άλλο αεροστεγές δοχείο. Ανακατέψτε καλά μέχρι να αναμιχθεί ομοιόμορφα το αιθέριο έλαιο με τη σόδα. Φυλάξτε το σε ξηρή περιοχή.

Για να καθαρίσετε το νεροχύτη της κουζίνας

Πασπαλίστε το νεροχύτη με το μείγμα και με το σφουγγάρι καθαρίστε τον με κυκλικές κινήσεις. Θα αφαιρέσει απαλά τυχόν κολλημένα υπολείμματα τροφών, λεκέδες και γρατζουνιές. Ξεπλύνετε καλά με ζεστό νερό.

Δείτε ακόμη Φτιάξτε μόνοι σας και ανέξοδα καθαριστικό για τα τζάμια.

Για να καθαρίσετε τις εστίες της κουζίνας

Πασπαλίστε τις εστίες με το μείγμα. Βρέξτε το σφουγγάρι και με κυκλικές κινήσεις, αφαιρέστε τυχόν καμένα υπολείμματα τροφών, λιπών και σημάδια νερού. Χρησιμοποιήστε ένα υγρό, καθαρό πανί για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα μετά τον καθαρισμό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Για τον καθαρισμό των καμένων κατσαρολών και ταψιών

Πασπαλίστε με το μείγμα το εσωτερικό της κατσαρόλας ή του τηγανιού, ειδικά όπου μπορεί να υπάρχουν καμένα υπολείμματα τροφών. Βρέξτε ένα σφουγγάρι απολέπισης και στύψτε το πολύ καλά. Καθαρίστε έως ότου αρχίσει να χαλαρώνουν τα καμένα υπολείμματα τροφών. Πασπαλίστε ξανά το μείγμα και επαναλάβετε μέχρι να αφαιρεθούν όλα τα καμένα υπολείμματα. Ξεπλύνετε καλά με ζεστό νερό.

Για να καθαρίσετε ταψιά

Πασπαλίστε το μείγμα σε όλο το ταψί. Με ένα βρεγμένο σφουγγάρι καθαρίστε με κυκλικές κινήσεις. Μην ξεχασετε τις γωνίες και γύρω από τις άκρες του ταψιού. Ξεπλύνετε καλά με ζεστό νερό.

Για να καθαρίσετε την μπανιέρα και το ντους

Βρέξτε ολόκληρη την περιοχή για καθαρισμό με νερό. Πασπαλίστε με το μείγμα. Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα καθαρισμού ή ένα σφουγγάρι για να καθαρίσετε, ειδικά στα σημεία που υπάρχει συσσώρευση υπολειμμάτων σαπουνάδας. Ξεπλύνετε καλά με ζεστό νερό.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Φτιάξε μόνος σου καθαριστικό για τους αρμούς

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

τοξικές τροφές για το δέρμα,επιβλαβείς τροφές για το δέρμα,τροφές και δέρμα,φροντίδα δέρματος,διατροφή,συμβουλές διατροφής

7 Τροφές που Μπορεί να Γίνουν ΤΟΞΙΚΕΣ για το Δέρμα

κόλπα για να ελέγχετε το σώμα,χρήσιμα κόλπα,συμβουλές,χρήσιμα

14 Κόλπα για να Ελέγχετε το Σώμα σας