in , , ,

9 Εναλλακτικές Χρήσεις Αφρού Ξυρίσματος

Όλοι γνωρίζουμε ότι όταν πρόκειται για την καθαριότητα, εκτός από τη χρήση ορισμένων ειδών καθαρισμού, μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε ορισμένα πράγματα που έχουμε ήδη στο σπίτι. Για παράδειγμα, μαγειρική σόδα, ξύδι, λεμόνια, οδοντόκρεμα κ.λπ. Στοιχηματίζουμε ότι ποτέ δεν σας πέρασε από το μυαλό ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τον αφρό ξυρίσματος.

Καθαρίστε τους λεκέδες μακιγιάζ από τα ρούχα

Μια κηλίδα μακιγιάζ στο αγαπημένο σας πουκάμισο είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε. Και ο σωστός τρόπος καθαρισμού είναι φυσικά με αφρό ξυρίσματος. Απλά, τρίψτε ένα σβώλο αφρού στον λεκέ πριν τον πλύνετε.

tampahomebody.com

Καθαρίστε τους λεκέδες από κόκκινο κρασί στα ρούχα

Τρίψτε τον αφρό ξυρίσματος στον λεκέ, αφήστε τον για λίγα λεπτά και πλύντε το ρούχο στο πλυντήριο.

ru.wikihow.com

Αφαιρέστε χρώματα από τα χέρια

Ο καθαρισμός χρωμάτων από τα χέρια δεν μπορεί να γίνει τόσο εύκολα με σαπούνι και νερό. Έτσι, δοκιμάστε να τρίψετε τα χέρια σας με αφρό ξυρίσματος και ξεπλύνετε με νερό.

Καθαρίστε το φούρνο

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αφρό ξυρίσματος στην κουζίνα για να αφαιρέσετε μερικούς λιπαρούς λεκέδες από το φούρνο. Χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι για ευκολότερο και γρήγορο καθαρισμό.

Αφαιρέστε λεκέδες στο χαλί

Οι λεκέδες στο χαλί μπορούν επίσης να αφαιρεθούν με αφρο ξυρίσματος. Απλώς ψεκάστε την περιοχή, σκουπίστε την με ένα υγρό σφουγγάρι και αφήστε την να στεγνώσει. Το επόμενο πρωί, σκουπίστε και ο λεκές θα φύγει.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Καθαρίστε κοσμήματα

Ο αφρός ξυρίσματος μπορεί να κάνει τα κοσμήματά σας να λάμψουν ξανά. Τρίψτε τον στα κοσμήματα με μια μαλακή οδοντόβουρτσα.

diyhomethings.com

Καθαρίστε παπούτσια σουέτ

Η αφαίρεση λεκέδων από σουέτ παπούτσια μπορεί να είναι τόσο εύκολη όσο και από δερμάτινα παπούτσια. Απλώς τρίψτε αφρό ξυρίσματος στο λεκέ, αφήστε για μερικά λεπτά, αφαιρέστε τον με ένα υγρό πανί και αφήστε να στεγνώσει. Βουρτσίστε μετά αν χρειαστεί.

threepsandq.wordpress.com

Αποτρέψτε το θάμπωμα του καθρέφτη

Για να αποφευχθεί το θάμπωμα του καθρέφτη του μπάνιου απλώστε ένα στρώμα αφρού ξυρίσματος και μετά σκουπίστε το. Χρησιμοποιήστε τον επίσης σε γυάλινες πόρτες ντους, παράθυρα ή παρμπρίζ αυτοκινήτου.

cleanspiration.org

Γυαλίστε εξαρτήματα χρωμίου

Ο αφρός ξυρίσματος μπορεί να κάνει χρωμιομένα εξαρτήματα να λάμψουν ξανά. Καθαρίστε τους επίμονους λεκέδες από σκληρό νερό.

tampahomebody.com

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.6 / 5. Αξιολογήσεις: 5

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

21 DIY Βάζα από Κούτσουρα Δέντρων

5 Tips για να ζωντανέψετε τους τοίχους σας