in , , , ,

21 DIY Βάζα από Κούτσουρα Δέντρων

Τα κούτσουρα των δέντρων μπορούν εύκολα να μετατρέπουν σε μοναδικά βάζα και έτσι να φέρετε τη φύση στο σπίτι σας. Και το καλύτερο από όλα είναι ότι όλοι μπορούν εύκολα να το φτιάξουν. Απλά πάρτε ένα κούτσουρο που να χωράει τα λουλούδια, αφαιρέστε το εσωτερικό και αυτό είναι. Έχετε ένα όμορφο ξύλινο βάζο που μπορεί να καθίσει στο τραπεζάκι του καφέ, στο κομοδίνο ή σε κάποιο ράφι. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικό ενός γαμήλιου τραπεζιού.

thoughtfullysimple.com
designmag.fr
deavita.fr
photos.hgtv.com
blog.caminhodenoiva.com
himisspuff.com
fegelia.com
jacquelinematos.com.br
modwedding.com
stylemepretty.com
12thblog.com

Υπάρχουν πολλά είδη κούτσουρων δέντρων για να διαλέξετε. Η υφή του δέντρου τα κάνει άκρως εντυπωσιακά. Αλλά αν θέλετε να είστε πιο δημιουργικοί, τότε μπορείτε να το βάψετε. ξανά το κούτσουρο και έτσι να το κάνετε να φαίνεται αρκετά μοναδικό. Και αν αποτελούν μέρος ενός γαμήλιου τραπεζιού μπορούν να χαρακτούν τα αρχικά της νύφης και του γαμπρού.

ogamos.com
freshideen.com
weddingchicks.com
designmag.fr
stylemepretty.com

Τα κούτσουρα μπορούν να μετατραπούν σε βάζα για όλους τους τύπους φυτών, συμπεριλαμβανομένων των λουλουδιών και των παχύφυτων. Και μερικά μικροσκοπικά κούτσουρα μπορούν να είναι οι τέλειες θήκες για αερόφυτα.

cheercrank.com
jeffhendricksondesign.com
etsy.com
bridesofnorthtexas.com
mimosaflowers.com

70 Ιδέες για να βάλετε τα κούτσουρα στο σπίτι σας!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

10 Έξυπνα Κόλπα για Μικρά Υπνοδωμάτια

10 Έξυπνα Κόλπα για Μικρά Υπνοδωμάτια

9 Εναλλακτικές Χρήσεις Αφρού Ξυρίσματος