Θέλετε ένα γευστικό επιδόρπιο μετά από μπάρμπεκιου; Δοκιμάστε αυτή τη σοκολατώδη, φρουτώδη απόλαυση! Πως να Φτιάξετε Μήλα Γλειφιτζούρια
Θα χρειαστείτε (ανά πορτοκαλί):
1 πορτοκάλι
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
1 κουταλάκι του γλυκού κακάο
1 πρέζα μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι του γλυκού μερέντα
1 κουταλάκι του γλυκού γάλα
1 κουταλάκι του γλυκού φυτικό λάδι
ζάχαρη άχνη
Κόψτε το πάνω μέρος 2 πορτοκαλιών και αφαιρέστε τη σάρκα.
Γεμίστε κάθε πορτοκάλι με το μείγμα από αλεύρι, κακάο, μπέικιν πάουντερ, μερέντα, γάλα και φυτικό λάδι και ανακατέψτε καλά.
Καλύψτε κάθε πορτοκάλι με αλουμινόχαρτο και ψήστε το στη σχάρα για 10 λεπτά. Όταν ψηθούν, καλύψτε με λίγη ζάχαρη άχνη. Θα φαίνονται καταπληκτικά και θα είναι πεντανόστιμα!
πηγή φωτο
Δείτε επίσης Πώς να Φτιάξετε Deep-Fried Oreos