in , ,

Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας αν Ασκήστε πριν τον Ύπνο

βραδινή άσκηση,οφέλη,ύπνος,υγεία,χρήσιμα,συμβουλές
Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας αν Ασκήστε πριν τον Ύπνο

Εάν πιστεύετε ότι η άσκηση πριν από τον ύπνο σας βλάπτει, ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Η επιστήμη αποδεικνύει ότι η βραδινή άσκηση είναι εξίσου υγιής και αποτελεσματική με την πρωινή. Επειδή δεν έχουν όλοι χρόνο για πρωινή άσκηση, δοκιμάστε και ανακαλύψτε τα οφέλη της βραδινής. Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας αν Αρχίσετε να Κολυμπάτε 3 Φορές την Εβδομάδα

Μπορείτε να ασκηθείτε εντονότερα αργότερα μέσα στην ημέρα.

brightside

Εάν έχετε νιώσει ποτέ μια ξαφνική έκρηξη ενέργειας αργά το απόγευμα, υπάρχει λόγος για αυτό. Απλώς θυμηθείτε πόσο εξαιρετικά ανήσυχοι ήσασταν πριν κοιμηθείτε όταν ήσασταν παιδί. Αυτό συμβαίνει επειδή η θερμοκρασία του σώματος αυξάνεται μεταξύ 2 μ.μ. και 6 μ.μ. Αυτό σας κάνει πιο πιθανό να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια στην άσκησή σας.

Επιπλέον, εάν τρέχετε, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να βγείτε για τρέξιμο το βράδυ. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι το τρέξιμο στο σκοτάδι δεν σας αποσπά την προσοχή και σας κάνει να τρέχετε πιο γρήγορα.

Μπορεί να κοιμηθείτε καλύτερα.

brightside

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, η άσκηση πριν από τον ύπνο βελτιώνει πραγματικά την ποιότητα του. Είναι ευκολότερο να έχετε βαθύ ύπνο, σύμφωνα με ερευνητές του ETH της Ζυρίχης. Εκτός αυτού, δεν υπάρχει απόδειξη ότι η σωματική άσκηση επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα του ύπνου. Ωστόσο, είναι καλύτερο να μείνετε μακριά από τις ασκήσεις HIIT, καθώς είναι αυτές που μπορούν να επηρεάσουν το κλείσιμο των ματιών σας.

Δείτε ακόμη 9 Επιβλαβείς Στάσεις Σώματος και πώς να Αποφύγετε τις Συνέπειές τους

Οι μύες σας θα μπορούσαν να διαμορφωθούν γρηγορότερα.

brightside

Η αναλογία τεστοστερόνης και κορτιζόλης είναι η καλύτερη το βράδυ για την ανάπτυξη των μυών. Αν και είναι υψηλότερη το πρωί, λειτουργεί στο έπακρο όταν δύει ο ήλιος. Είναι καλύτερα να επικεντρωθείτε σε διαδρομές μεγάλων αποστάσεων ή μεγαλύτερες σε διάρκεια αλλά πιο ήπιες ασκήσεις για να την αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μπορεί να απελευθερώσετε το συσσωρευμένο άγχος.

brightside

Μερικές φορές είναι δύσκολο να κοιμηθείτε λόγω των συναισθημάτων και των σκέψεων που κάνετε. Σε αυτήν την περίπτωση, το τέντωμα ή η γιόγκα είναι οι καλύτερες επιλογές. Η γιόγκα πριν από τον ύπνο μειώνει το άγχος και το στρες, καθώς επιβραδύνει το μυαλό σας και βαθαίνει την αναπνοή σας. Έτσι λαμβάνετε περισσότερο οξυγόνο, κάνοντάς σας να αισθάνεστε πιο χαλαροί.

Δείτε επίσης 7 Πράγματα που Δεν Πρέπει να Κάνετε πριν από Άσκηση

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ακμή,αιτίες,δερματικά προβλήματα,φροντίδα δέρματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,χρήσιμα

7 Καθημερινά Πράγματα που Προκαλούν Ακμή

Έξυπνες Ιδέες Οργάνωσης Γκαράζ

Έξυπνες Ιδέες Οργάνωσης Γκαράζ