in , , ,

Τέλειο Σώμα Χωρίς Δίαιτα και Γυμναστική

οφέλη ανανά,ανανάς και υγεία,συμβουλές διατροφής,συμβουλές υγείας,διατροφή,υγεία
Τέλειο Σώμα Χωρίς Δίαιτα και Γυμναστική

Η Εθνική Υπηρεσία Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου ισχυρίζεται ότι η κανονική ημερήσια κατανάλωση ανανά είναι 2 φέτες ή 12 κομμάτια. Λόγω της μοναδικής δομής του, ο ανανάς μπορεί να σας βοηθήσει να μείνετε υγιείς και να αποτρέψει πολλές ασθένειες. Ανανάς & Μπανάνα: Εξαλείψτε Το Κοιλιακό Λίπος Με Αυτόν Τον Ισχυρό Συνδυασμό!

Θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος εάν συνδυαστεί με φυσική άσκηση.

© depositphotos

Η βρωμελαΐνη που περιέχεται στον ανανά διεγείρει τις πεπτικές λειτουργίες και μπορεί να βοηθήσει να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα επιταχύνοντας τη διαδικασία της πέψης των πρωτεϊνών.

Ο ανανάς δεν μπορεί να διαλύσει μαγικά το λίπος. Ωστόσο, εάν συνδυάσετε την κατανάλωση του με φυσική άσκηση και δεν υπερβαίνετε την ημερήσια κατανάλωση θερμίδων, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα αποτελέσματά του.

Θα απαλλαγείτε από τη φλεγμονή.

© depositphotos

Ο ανανάς περιέχει βρωμελαΐνη, που βοηθά το σώμα σας να καταπολεμήσει τη φλεγμονή. Θα βοηθήσει στη μείωση του πρηξίματος, στην ανακούφιση του πόνου και στην ταχύτερη επούλωση των πληγών. Επιπλέον, απαλλάσσει το σώμα σας από τα κατεστραμμένα κύτταρα.

Πιστεύεται επίσης ότι μπορεί να επιταχύνει την ανανέωση του συνδετικού ιστού και έτσι χρησιμοποιείται ευρέως κατά τη θεραπεία αθλητικών τραυματισμών: μώλωπες, φουσκάλες και διαστρέμματα.

Η καρδιά θα έχει καλύτερη λειτουργία.

© eastnews

Η βιταμίνη C που περιέχεται στον ανανά θα αποτρέψει προβλήματα με τα αιμοφόρα αγγεία και θα βοηθήσει στην παραγωγή κολλαγόνου στο εσωτερικό των οστών, των χόνδρων, των μυών και των αιμοφόρων αγγείων.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Θα διατηρήσετε το ίδιο επίπεδο όρασης.

© depositphotos.com

Ο ανανάς περιέχει βιταμίνη Α, που βοηθά στη διατήρηση της όρασης. Το βήτα-καροτένιο ενισχύει τη δράση του. Η καθημερινή κατανάλωση ανανά μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εκφυλισμού της ωχράς κηλίδας.

Τα οστά θα είναι πιο δυνατά.

© eastnews

Το ασβέστιο και το μαγνήσιο που περιέχονται στον ανανά μπορούν να κάνουν τα οστά πιο δυνατά. 1 ποτήρι χυμό ανανά αρκεί για να λάβετε περισσότερο από το 70% της ημερήσιας ποσότητας μαγγανίου.

Δείτε ακόμη Τι θα Συμβεί στο Έντερο σας εάν Τρώτε Αβοκάντο Καθημερινά

Θα αποτρέψει ένα εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο ανανάς περιέχει πολύ κάλιο, το οποίο βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και στην αποφυγή εγκεφαλικού. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποφυγή εμφράγματος του μυοκαρδίου αφαιρώντας τις εναποθέσεις μέσα στα αιμοφόρα αγγεία.

Θα έχετε νεανική όψη περισσότερο.

© eastnews

Υπάρχει πολύ μαγγάνιο μέσα στον ανανά που προστατεύει το σώμα από τις ελεύθερες ρίζες. Αυτές μπορούν να καταστρέψουν τα κύτταρα και να επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης στο δέρμα και τα όργανα.

Το πεπτικό σύστημα θα επανέλθει στο φυσιολογικό.

© depositphotos

Ο πολτός ανανά, καθώς και ο χυμός του, μπορούν να βοηθήσουν στη διαδικασία της πέψης καταπολεμώντας την κοιλιακή διάταση και τη δυσκοιλιότητα. Μπορεί επίσης να βοηθήσει με την ελκώδη κολίτιδα ή τα έλκη του στομάχου, αλλά μόνο ως υποστηρικτική θεραπεία και μετά από ιατρική συνταγή.

Ωστόσο, δεδομένου ότι ο χυμός ανανά μπορεί να αυξήσει την οξύτητα του στομάχου, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί εάν έχετε γαστρίτιδα ή έλκος δωδεκαδακτύλου.

Τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα θα μειωθούν.

© eastnews

Οι ίνες ανανά μπορούν να επιβραδύνουν την ταχύτητα πέψης του σακχάρου, μειώνοντας έτσι τα επίπεδα του στο αίμα.

Θα αυξήσει τη γονιμότητα.

© eastnews

Η βρωμελαΐνη έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος μέσα στη μήτρα και ως προληπτική φροντίδα κατά των αποβολών.

Δείτε επίσης 12 Τροφές που Βοηθούν στην Εξισορρόπηση του Σωματικού pH

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μύκητες ποδιών

14 γεγονότα για το ανθρώπινο σώμα που θα σας βοηθήσουν να έχετε καλύτερη υγεία

λάθος επιλογή καλοκαιρινών παπουτσιών,συμβουλές για καλοκαιρινά παπούτσια,συμβουλές μόδας,συμβουλές υγείας,υγεία

10 Λάθη Στην Επιλογή Καλοκαιρινών Παπουτσιών