in ,

Ποιες Είναι οι Τάσεις Μανικιούρ για την Άνοιξη του 2021

Ποιες Είναι οι Τάσεις Μανικιούρ για την Άνοιξη του 2021
Ποιες Είναι οι Τάσεις Μανικιούρ για την Άνοιξη του 2021

Κάθε εποχή έρχεται με νέες τάσεις και τώρα που η Άνοιξη είναι πολύ κοντά, δείτε μερικές τάσεις ανοιξιάτικου μανικιούρ που θα καλύψουν όμορφα τα νύχια σας τους επόμενους μήνες. 15 εντυπωσιακά ανοιξιάτικα σχέδια για νύχια

Αφηρημένα σχέδια

Ο συνδυασμός διαφορετικών χρωμάτων και σχεδίων είναι το κλειδί για μια υπέροχη εμφάνιση αφηρημένων νυχιών. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας μοναδικό σχεδιασμό.

Source
Source
Source

Φτιάξτε ένα ή δυο λουλούδια στα αφηρημένα σχήματα και γραμμές για να δώσετε στα νύχια σας ανοιξιάτικη όψη. Επίσης, να είστε προσεκτικές όταν επιλέγετε το συνδυασμό χρωμάτων γιατί υπάρχουν αυτοί που μπορούν να ομορφύνουν ή να καταστρέψουν το μανικιούρ σας.

Source
Source

Παστέλ χρώματα

Τα παστέλ είναι ιδανικά για την Άνοιξη. Ποια απόχρωση προτιμάτε περισσότερο; Πειραματιστείτε για να δημιουργήσετε μερικά εκπληκτικά μανικιούρ που θα τραβήξουν την προσοχή όλων.

Source

Έχετε διάθεση για κάτι πιο παιχνιδιάρικο; Συνδυάστε δύο παστέλ τόνους και δώστε στο μανικιούρ σας μια υπέροχη όψη.

Source

Τα άνισα σχέδια νυχιών είναι τέλεια για όσες δεν τους αρέσουν τα τετριμμένα. Για αυτό το μανικιούρ, θα χρειαστείτε πέντε διαφορετικές αποχρώσεις παστέλ. Δημιουργήστε μοτίβα με όποιον τρόπο θέλετε. Δεν υπάρχει τρόπος να κάνετε λάθος.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμα DIY – Πασχαλινά σχέδια για τα νύχια σας!

Source

Θέλετε κάτι απλό; Τα απλά παστέλ νύχια θα φαίνονται υπέροχα!

Source

Φλοράλ

Υπάρχουν πολλά είδη ανοιξιάτικων λουλουδιών και αν έχετε ένα αγαπημένο, γιατί να μην το ενσωματώσετε στο μανικιούρ σας; Οι τουλίπες και οι ορχιδέες σίγουρα θα γίνουν μέρος των νυχιών σας!

Source
Source

Μπορείτε να προσθέσετε φλοράλ σχέδια στα νύχια σας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να βάψετε το μισό νύχι στο επιθυμητό χρώμα και στη συνέχεια να σχεδιάσετε λουλούδια. Ή να τα αφήσετε άβαφτα και να προσθέσετε μερικά λουλούδια και πράσινα φύλλα εδώ και εκεί.

Source
Source
Source

Δείτε επίσης Οι Τάσεις Νυχιών για το 2021

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY Γλάστρα Χελώνα με Παχύφυτα

DIY Γλάστρα Χελώνα με Παχύφυτα

Τι θα Συμβεί έαν Τρώτε ένα Αγγούρι Καθημερινά

Τι θα Συμβεί έαν Τρώτε ένα Αγγούρι Καθημερινά