in , , ,

Οι Τάσεις Νυχιών για το 2021

Οι Τάσεις Νυχιών για το 2021
Οι Τάσεις Νυχιών για το 2021

Είτε είστε λάτρης του χρώματος είτε προτιμάτε το μίνιμαλ είτε σας αρέσει η τέχνη στα νύχια ήρθε η στιγμή να κανετε ένα διάλειμμα από τα ακρυλικά και να αγκαλιάσετε τα έλαια για τα επονύχια και τα βερνίκια χωρίς χημικά. Δείτε τι θα φέρει το 2021 για τα νύχια σας.

Οι Τάσεις Νυχιών για το 2021
Οι Τάσεις Νυχιών για το 2021

10 Συμβουλές για να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ να Τρώτε τα Νύχια σας για ΠΑΝΤΑ

Βελούδινα νύχια

Για τους λάτρεις της υφής, σας παρουσιάζουμε την τάση ανάκλασης του φωτός για τα νύχια για να πέτυχετε μια βελούδινη εμφάνιση. Μπορεί να δημιουργηθεί με οποιοδήποτε χρώμα, αλλά επιλέξτε ένα εορταστικό χρυσό ή κλασικό μπορντό τον Δεκέμβριο.

@amyle.nails

Φλοράλ αρνητικού χώρου

Τα αρνητικού χώρου νύχια εξακολουθούν να είναι τάση. Ωστόσο, αντί για γραμμές και σχήματα, περιμένετε το 2021 να δείτε περισσότερα σχέδια εμπνευσμένα από λουλούδια.

@haileybieber

Το «γυμνό» μανικιούρ

Ακριβώς όπως τα γυμνά νύχια, τα διαφανή χρώματα και γυαλιστικά επιστρέφουν. Σκεφτείτε το γαλλικό μανικιούρ, αλλά με ελάχιστο χρώμα και λεπτότερη λεπτομέρεια.

40 Ιδέες για Χρυσά Νύχια με πολυτέλεια!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

@harrietwestmoreland

Μεταλλικά

Τα ανακλαστικά χρωμιομένα νύχια μπορεί να είχαν την λαμπερή στιγμή τους, αλλά ένα αδελφικό μεταλλικό γίνεται το αγαπημένο χρώμα. Το ασήμι είναι μια κλασική επιλογή, αλλά το γαλαζοπράσινο και το σμαραγδί θα φαίνονται επίσης καταπληκτικά τον χειμώνα.

@betina_goldstein

Νύχια που ταιριάζουν με τη μάσκα προστασίας

Ξεκίνησε με το μακιγιάζ των ματιών και τώρα ταιριάζουμε τις μάσκες μας με τα μανικιούρ μας. Αυτό είναι το επίπεδο οργάνωσης που θα θέλαμε να δούμε το 2021.

@paintboxnails 

Marshmallow ρίγες

Τα νύχια σαν ζαχαρωτά είναι πάντα χαριτωμένα. Συνδυάστε ένα μοτίβο ουράνιου τόξου με ματ χρώματα και θα έχετε marshmallow ρίγες.

@nailsbymh

Το «όλα ταυτόχρονα»

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε για μια τάση, χρώμα ή οποιοδήποτε σχέδιο; Το «όλα ταυτοχρόνως» είναι για εσάς. Κάθε νύχι έχει τον δικό του μοναδικό σχεδιασμό και η σύγκρουση της δημιουργικότητας είναι εντυπωσιακή.

@donna_cao 

Πλεκτά νύχια

Η καλλιτέχνης νυχιών της Σεούλ, Park Eunkyung (ευρέως γνωστός ως Unistella), είναι ο εγκέφαλος πίσω από πολλά σχέδια νυχιών του Instagram. Η τελευταία της μοναδική σχεδίαση; Το πλεκτό νύχι.

@nail_unistella 

Καφέ νύχια

Το 2020 μπορεί να έχει να κάνει με τα νύχια που μοιάζουν με διαφορετικές αποχρώσεις Smarties, αλλά το 2021 έχει να κάνει με τη γλυκιά σοκολάτα που έχουν μέσα.

@charsgelnails_

Βερνίκια χωρίς χημικά

Τα μη τοξικά βερνίκια νυχιών αυξάνονται και αυτό που ξεκίνησε ως 3-free ανέβηκε σύντομα σε 5-free, και τώρα, υπάρχουν ακόμη και 17-free. Αυτοί οι αριθμοί αναφέρονται στα τοξικά και δυνητικά επιβλαβή συστατικά που τα υπόλοιπα βερνίκια έχουν.

@ellamila

Νέον

Αν δεν θέλετε να ντρέπεστε για το χρώμα, βάλτε λίγο νέον στα νύχια σας. Επιλέξτε το κλασσικό λαμπερό κίτρινο, πορτοκαλί ή τοποθετήστε χαλκομανίες κεράσια σε φωτεινά φούξια νύχια.

@betina_goldstein

Νύχια κοχύλια

Εάν δεν μπορείτε να πάτε στην παραλία αυτή τη στιγμή, μπορείτε να τη ζήσετε μέσω ενός μανικιούρ εμπνευσμένου από κοχύλια.

@banicured_

ΝΥΧΙΑ: Τέλος το μανό όπως το γνωρίζατε! Η νέα ΤΑΣΗ που κάνει το βάψιμο Παιχνίδι!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

18 Ιδανικοί Συνδυασμοί Χρωμάτων για Άντρες

9 DIY Διακοσμητικά Κεφάλια Ζώων από Χαρτί παπιέ μασέ!

9 DIY Διακοσμητικά Κεφάλια Ζώων από Χαρτί παπιέ μασέ!