in ,

9 DIY Διακοσμητικά Κεφάλια Ζώων από Χαρτί παπιέ μασέ!

9 DIY Διακοσμητικά Κεφάλια Ζώων από Χαρτί παπιέ μασέ!
9 DIY Διακοσμητικά Κεφάλια Ζώων από Χαρτί παπιέ μασέ!

Τα κεφάλια των ζώων είναι δημοφιλείς διακοσμήσεις, φέρνουν μια ρουστίκ ή ακόμη και αφρικανική πινελιά (αν φτιάξετε ζέβρες ή ρινόκερους) στη διακόσμηση του σπιτιού. Φυσικά, αυτό δεν είναι φιλικό προς το περιβάλλον και τα ζώα δεν πρέπει να υποφέρουν λόγω της αγάπης μας για διακόσμηση. Τα κεφάλια ζώων από παπιέ μασέ είναι μια ωραία λύση.

Πώς να Φτιάξετε Φιγούρες από Παπιέ Μασέ – Οδηγός από την Αρχή έως το Τέλος

Η τεχνική είναι μάλλον απλή και ακόμη και τα παιδιά μπορούν να το κάνουν. Χρησιμοποιήστε εφημερίδα και χαρτοταινία για να δημιουργήσετε το βασικό σχήμα για το κεφάλι. Υπάρχουν επίσης κατασκευές που περιλαμβάνουν ένα πλαίσιο από σύρμα, αλλά μπορεί να είναι λίγο δύσκολο. Λάβετε υπόψη ότι αυτό θα καλυφθεί με τουλάχιστον 3 στρώσεις χαρτιού, μαζί με ένα στρώμα διαμόρφωσης εάν επιλέξετε ένα πλαίσιο, οπότε δεν χρειάζεται να είναι τέλειο. Ανακατέψτε αλεύρι και νερό για να δημιουργήσετε την κόλλα. Το μείγμα πρέπει να είναι λεπτόρρευστο οπότε πειραματιστείτε για να δείτε ποια πυκνότητα προτιμάτε. Βουτηξτε κάθε λωρίδα εφημερίδας στο μπολ με το μείγμα, τρέξτε τα δάχτυλά σας στη λωρίδα για να αφαιρέσετε το επιπλέον μείγμα και στη συνέχεια εφαρμόστε το στο καλούπι. Πρέπει κάθε στρώση να είναι εντελώς στεγνή πριν εφαρμόσετε τη επόμενη για να αποτρέψετε τη μούχλα ή τη σήψη. Αποφασίστε πώς θέλετε να διακοσμήσετε το κεφάλι: βάψτε ή καλύψτε το με ύφασμα ή όπως αλλιώς θέλετε.

Πώς να Κατασκευάσετε Σκελετό για Φιγούρα Παπιέ Μασέ

Θέλετε μαγεία; Ένα κεφάλι μονόκερου είναι αυτό που χρειάζεστε! Η βασική τεχνική είναι να φτιάξετε ένα κεφάλι αλόγου, αλλά θα πρέπει να προσθέσετε ένα κέρατο.

www.handimania.com

Αν θέλετε αφρικανική ατμόσφαιρα για το χώρο σας, μπορείτε να φτιάξετε ένα κεφάλι ζέβρας. Φτιάξτε ένα κεφάλι αλόγου, βάψτε το για να μοιάζει με ζέβρα και αυτό είναι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

asharperfocus

Για ένα κεφάλι ελαφιού το πιο δύσκολο πράγμα είναι τα μεγάλα κέρατα. Φτιάξτε τα από χαρτόνι και στη συνέχεια καλύψτε με χαρτί όπως το κεφάλι.

hopestudios.blogspot.ru

Μπορείτε να καλύψετε ένα κεφάλι ελαφιού με υφάσματα. Επιλέξτε ένα για το κεφάλι και ένα άλλο ύφασμα για τα κέρατα.

www.poppyquinn.com

Αυτό το έργο είναι πραγματικά δύσκολο καθώς χρειάζεται σύρμα. Πρώτα φτιάξτε το πλαίσιο του κεφαλιού της αντιλόπης. Και μετά καλύψτε το με χαρτί.

www.designsponge.com

Ένα αστείο κεφάλι αλεπούς θα είναι μια όμορφη διακόσμηση για ένα παιδικό δωμάτιο. Τα παιδιά μπορούν να το ζωγραφίσουν.

asharperfocusblog.com

Αυτό το κεφάλι ρινόκερου είναι μια ασυνήθιστη ιδέα για τη διακόσμηση του σπιτιού.

www.dykast.us

Φτιάξετε ένα κεφάλι προβάτου με μεγάλα κέρατα.

www.starsforstreetlights.com

Ένα κεφάλι ζέβρας κατασκευασμένο με πλαίσιο από σύρμα και χαρτί. Η εμφάνιση του μοιάζει πιο φυσική χάρη σε αυτό και είναι επίσης βαμμένο μαύρο και άσπρο όπως μια πραγματική ζέβρα.

www.cutoutandkeep.net

Πώς να φτιάξετε φανταστικά μοντέλα απο παπιέ μασέ με τη βοήθεια μπουκαλιού!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Οι Τάσεις Νυχιών για το 2021

Οι Τάσεις Νυχιών για το 2021

30 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης για Μικρούς Χώρους

30 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης για Μικρούς Χώρους