in , ,

Τι Είναι το SUSHI FACE και Πως να το Αποφύγετε

Τι Είναι το Sushi Face και Πως να το Αποφύγετε
Τι Είναι το Sushi Face και Πως να το Αποφύγετε

Εάν έχετε απολαύσει ποτέ το αγαπημένο σας ιαπωνικό πιάτο και ξυπνήσατε το επόμενο πρωί με πρησμένο πρόσωπο ίσως να είστε εξοικειωμένοι με αυτό που η Julianne Moore αποκαλεί «Sushi Face». Η ηθοποιός λέει ότι δεν τρώει ποτέ σούσι το βράδυ πριν από ένα μεγάλο γεγονός επειδή ξέρει ότι το πρόσωπό της θα είναι πρησμένο. Ενώ συνήθως συσχετίζουμε ορισμένες τροφές με φούσκωμα στο στομάχι, όπως αποδεικνύεται, μερικές από αυτές μπορεί να πρήξουν το πρόσωπό μας. Τι θα Συμβεί αν Τρίβετε Πάγο στο Πρόσωπο Καθημερινά

Αποφύγετε τις αλμυρές τροφές.

© juliannemoore / Instagram, © juliannemoore / Instagram

Η κατανάλωση υπερβολικού αλατιού προκαλεί στο σώμα κατακράτηση υγρών, το οποίο δίνει μια πρησμένη εμφάνιση το πρωί. Παρόλο που μπορεί να υπάρχουν πολλοί παράγοντες που προκαλούν πρήξιμο, όπως κακή πέψη, άγχος και τροφικές αλλεργίες, οι ιατροί συνιστούν τη μείωση της πρόσληψης αλατιού.

Μειώστε τους υδατάνθρακες.

© Shutterstock.com, © Laura Ockel / Unsplash

Εάν αισθάνεστε ότι έχετε πάρει βάρος μετά από μια ημέρα με κατανάλωση τροφών υψηλής περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, δεν είναι ακριβώς αλήθεια. Δεν μπορείτε να πάρετε κιλά μετά από ένα ή δυο γεύματα, αλλά για κάθε γραμμάριο υδατανθράκων που τρώτε, το σώμα σας κατακρατεί 3 έως 4 γραμμάρια νερού, το οποίο με τη σειρά του, προκαλεί πρήξιμο. Εάν έχετε αυτό το πρόβλημα, επιλέξτε ψωμί και ρύζι ολικής αλέσεως αντί για λευκό ψωμί και ζυμαρικά. Αυτές οι τροφές είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, οι οποίες βοηθούν στην καταπολέμηση του πρηξίματος του προσώπου.

Δείτε ακόμη Γιατί Πρέπει να Πλένετε το Πρόσωπό σας Δύο Φορές την Ημέρα

Μείνετε ενυδατωμένοι.

© Shutterstock.com

Η κατανάλωση αρκετού νερού καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας βοηθά στη μείωση της κατακράτησης υγρών και στην πιθανότητα πρηξίματος. Ένα ποτήρι νερό μετά το γεύμα βοηθά το σώμα να απαλλαγεί από το νάτριο και την περίσσεια υγρών, βοηθώντας στην πρόληψη του πρηξίματος του προσώπου.

Αντικαταστήστε το παγωτό με γιαούρτι.

© Sarah Gualtieri / Unsplash, © Humphrey Muleba / Unsplash

Παρόλο που πολλά γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως το γάλα και το τυρί, μπορεί να προκαλέσουν πρήξιμο, το γιαούρτι μπορεί πραγματικά να βοηθήσει. Ένα φλιτζάνι γιαούρτι χωρίς ζάχαρη περιέχει ενεργές καλλιέργειες και προβιοτικά που μειώνουν τα αέρια στο σώμα σας και μπορεί να βοηθήσουν στο πρήξιμο του προσώπου.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό.

© madonna / Instagram, © madonna / Instagram

Το βρέξιμο του προσώπου σας με κρύο νερό το πρωί μπορεί να μειώσει γρήγορα το πρήξιμο καθώς συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και βοηθά στην ελαχιστοποίηση του. Μια κρύα κομπρέσα είναι επίσης μια εύκολη και γρήγορη θεραπεία για τις σακουλές στα μάτια και το πρήξιμο του προσώπου. Πιέστε την απαλά ένα καθαρό πάνω στα μάτια σας για λίγα λεπτά για να εξαλείψετε γρήγορα το πρήξιμο κάτω από τα αυτά.

Δείτε επίσης ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ: Φυσική Μάσκα Προσώπου για Σακούλες Ματιών, Μαύρους Κύκλους και Πρησμένα Βλέφαρα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

25 Γκρι και Κίτρινες Τραπεζαρίες

25 Μοναδικές Ζωντανές Γκρι και Κίτρινες Τραπεζαρίες για το 2021!

8 Απροσδόκητες Θεραπείες για τις Ημικρανίες

8 Απροσδόκητες Θεραπείες για τις Ημικρανίες