in , ,

8 Απροσδόκητες Θεραπείες για τις Ημικρανίες

8 Απροσδόκητες Θεραπείες για τις Ημικρανίες
8 Απροσδόκητες Θεραπείες για τις Ημικρανίες

Οι ημικρανίες μπορούν να προκαλέσουν τόσο έντονο πόνο που μόνο εκείνοι που το έχουν βιώσει μπορούν πραγματικά να καταλάβουν. Η ανακούφιση είναι εξαιρετικά δύσκολη και πολλές φορές οι συμβατικές θεραπείες δεν λειτουργούν. Αν έχετε δοκιμάσει τα πάντα και τίποτα δεν λειτούργησε, τι θα λέγατε να δοκιμάσετε μερικές ακόμη απροσδόκητες θεραπείες; 8 Τρόποι για να Απαλλαγείτε από Πονοκεφάλους Χωρίς Φάρμακα

Φτιάξτε ένα 100% φυσικό smoothie.

© Unsplash

Συνήθως, τα φάρμακα για την ημικρανία έχουν πικρή γεύση που μένει στο στόμα σας για ώρες. Γι’ ‘αυτό σας προσφέρουμε αυτήν την νόστιμη λύση. Εκτός από την ανακούφιση της ημικρανίας σας, θα κάνει πολύ καλό στο υπόλοιπο σώμα σας.

Αλλάξτε τα κλινοσκεπάσματα.

brightside

Εάν η ημικρανία εμφανίζεται αμέσως όταν ξυπνάτε και δεν σας αφήνει μέχρι να σηκωθείτε από το κρεβάτι, δεν είναι τυχαίο. Τα κλινοσκεπάσματα μπορεί να είναι ο ένοχος. Όταν είναι κατασκευασμένα από ακρυλικό ή πολυεστέρα, εκπέμπουν ένα συγκεκριμένο είδος αερίου που προκαλεί αλλεργίες, συμπεριλαμβανομένων πονοκεφάλων.

Οδηγήστε με τα παράθυρα ανοιχτά.

© Caleb Whiting / Unsplash

Ορισμένοι εσωτερικοί χώροι αυτοκινήτων εκπέμπουν αέρια όπως ξυλόλιο, βενζόλιο και ακετόνη, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν ημικρανίες, άγχος και υπνηλία. Γι’ αυτό είναι καλυτέρα να ανοίξετε τα παράθυρα για να κυκλοφορήσει φρέσκος αέρας και να διαφύγουν τα αέρια.

Κρατήστε ένα μολύβι με τα δόντια σας.

© Walt Stoneburner (Flicker) / CC BY 2.0

Όταν οι ημικρανίες εμφανίζονται, τείνουμε να σφίγγουμε τα σαγόνια μας, γεγονός που κάνει την κατάσταση χειρότερη. Κρατήστε ένα μολύβι ανάμεσα στα δόντια σας έτσι ώστε το σαγόνι σας να χαλαρώσει και να μειωθεί ο πόνος.

Δείτε ακόμη Πώς να περάσει ο πονοκέφαλος – 8 Δραστικές λύσεις

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βάλτε μια φλούδα μπανάνας στο μέτωπό σας.

© Josep Monter / Pixabay

Πάρτε μια καθαρή φλούδα μπανάνας και τρίψτε λίγο οινόπνευμα πάνω της. Ξαπλώστε, βάλτε τη στο μέτωπό σας, δέστε τη με γάζα και αφήστε για μισή ώρα. Η φλούδα θα απορροφήσει τις συσσωρευμένες τοξίνες και θα ανακουφίσει την ημικρανία.

Χυμός λεμονιού με αλάτι.

© Stevepb / Pixabay

Με αυτήν την απλή συνταγή μπορείτε να καταπολεμήσετε τις ημικρανίες: Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι σε μισό ποτήρι χυμό λεμονιού και πιείτε το. Είναι απλό αλλά πολύ αποτελεσματικό. Η ανακούφιση είναι σχεδόν στιγμιαία!

Πιέστε στο σημείο ένωσης του αντίχειρα και του δείκτη.

brightside

Αυτό είναι ένα σημείο βελονισμού που βοηθά στην ανακούφιση των ημικρανιών. Πρέπει να πιέσετε αυτό το σημείο δυνατά ώστε να σας χαλαρώσει και να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος. Δοκιμάστε επίσης να κάνετε μασάζ σε αυτό το σημείο ή να το τρίψετε γρήγορα.

Δοκιμάστε τη γιόγκα.

© Aral Tasher

Ίσως η λύση στον πόνο σας είναι να αντιμετωπίσετε τη συναισθηματική αιτία και εκεί είναι που μπορεί να βοηθήσει η γιόγκα. Πιστεύεται ότι η ημικρανία εκδηλώνεται ως μπλοκάρισμα σε ανθρώπους που περιορίζονται στο να είναι αυτό που πραγματικά θέλουν. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιον άλλο ή επειδή δεν πιστεύουν στον εαυτό τους. Όταν αισθάνεστε τα πρώτα συμπτώματα της ημικρανίας, αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε και να κάνετε τις θέσεις του «σκύλου προς τα κάτω» και «της στάσης του παιδιού».

Δείτε επίσης Φυσική Αντιμετώπιση Πονοκεφάλου με Μόλις 3 Συστατικά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τι Είναι το Sushi Face και Πως να το Αποφύγετε

Τι Είναι το SUSHI FACE και Πως να το Αποφύγετε

13 Πράγματα που Καλύτερα να Μην Χρησιμοποιείτε στην Καθαριότητα

13 Πράγματα που Καλύτερα να Μην Χρησιμοποιείτε στην Καθαριότητα