Οι Τάσεις Χαλιών για το 2021

Τα χαλιά προσφέρουν μια κομψή, ζεστή και πολυτελή αίσθηση κάτω από τα πόδια σας. Αν και τα ξύλινα δάπεδα είναι παντού, τα χαλιά κάνουν μια τεράστια επιστροφή. Κατά τη διακόσμηση ενός δωματίου, θεωρήσετε το δάπεδο ως τον πέμπτο τοίχο, καθιστώντας την τοποθέτηση ενός χαλιού έναν υπέροχο τρόπο για να δώσετε χρώμα και μοτίβο. Οι Διακοσμητές Χρησιμοποιούν Έξυπνα Κόλπα για τα Χαλιά

Φυσικό

Η τάση «επιστροφή στην φύση» επιστρέφει με στυλ! Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε φυσικά υλικά όπως μαλλί, γιούτα και σιζάλ για να δημιουργήσετε ζεστούς, γήινους τόνους για έναν άνετο και ξεκούραστο χώρο. Διατηρήστε τα πάντα ουδέτερα και φροντίστε να προσθέσετε φυτά σε γλάστρες και γρασίδι για μια πολυτελή boho-chic οψη και επιλέξτε αποχρώσεις θυμίζουν την ύπαιθρο, όπως επίπλωση σε τερακότα ή μοντέρνους ρουστίκ τόνους. Μπορείτε να επιλέξετε ένα ανοιχτό γκρι χαλί για μια φυσική αλλά σύγχρονη όψη.

Έντονο και φωτεινό

Οι τολμηροί τόνοι και το εκφραστικό στυλ είναι η τελευταία τάση για τα επόμενα χρόνια. Επιλέξτε ένα πολύχρωμο χαλί σε συνδυασμό με φωτεινά έπιπλα ή έντονα βαμμένους τοίχους για μια συνολική χαρούμενη εμφάνιση.

Δείτε επίσης Οι πιο Δημοφιλείς Τάσεις Διακόσμησης το 2021 για Κάθε Δωμάτιο

Μοτίβα

Τα χαλιά με μοτίβα σας επιτρέπουν να εκφράσετε ην προσωπικότητά σας μέσω του σπιτιού σας. Βοηθούν στην απόκρυψη της φυσικής φθοράς και του λερώματος και ως εκ τούτου είναι αρκετά δημοφιλής επιλογή για ξενοδοχεία και εστιατόρια. Εάν θέλετε να μεγαλώσετε ένα δωμάτιο, δοκιμάστε ρίγες καθώς τραβούν το μάτι προς τις κατευθύνσεις τους, Η υπερβολική δόση μοτίβου είναι πιθανό να συμβεί εάν υπάρχουν πολλά θέματα που προσπαθούν να κυριαρχήσουν. Για να το αποφύγετε αυτό, απλώς ακολουθήστε τον γενικό κανόνα: Εάν τα σχέδια σχετίζονται με το χρώμα, την υφή ή το στυλ, ο συνδυασμός που προκύπτει είναι πιο πιθανό να πετύχει. Είναι πολύ πιο ασφαλές εάν περιορίζεστε σε ένα μοτίβο ανά δωμάτιο.

Related Post

Γεωμετρία

Η γεωμετρία ήταν εξαιρετικά δημοφιλής φέτος για άλλα κομμάτια διακόσμησης , όπως μαξιλάρια και αυτή η εμφάνιση είναι σίγουρο ότι θα επικρατήσει και στα χαλιά τον επόμενο χρόνο. Μπορείτε να επιλέξετε φωτεινές αποχρώσεις και κομψά γεωμετρικά σχέδια.

Έντονα φλοράλ μοτίβα

Τα μοτίβα λουλουδιών είναι ένα από τα παλαιότερα σχέδια χαλιών, που συχνά αναφέρονται ως παραδοσιακά μοτίβα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ταπετσαρίες με λουλουδάτο μοτίβο για να προσθέσετε συμμετρία στο δωμάτιό σας. Για να δημιουργήσετε μια αναζωογονητική όψη δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μοτίβα λουλουδιών σε κόκκινο, μπλε ή πορτοκαλί χρώμα. Τα περισσότερα μοτίβα λουλουδιών είναι μοναδικά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βρείτε το ίδιο μοτίβο οπουδήποτε αλλού εύκολα.

Μαξιμαλιστικό

Το μαξιμαλιστικό στιλ έχει να κάνει με την παραβίαση των κανόνων αφήνοντας τη δημιουργικότητά σας να καλπάσει! Μπορείτε να το δημιουργήσετε με αταίριαστους συνδυασμών χρωμάτων και αντιθετικά μοτίβα. Οι τοίχοι με φωτεινά χρώματα, χαλιά με μοτίβα και έργα εκφραστικής τέχνης είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα μαξιμαλιστικό στιλ για το σπίτι σας.

πηγή φωτογραφιών: topdreamer

Δείτε επίσης Οι Κορυφαίες Τάσεις Κουζίνας και Μπάνιου για το 2021 Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Share
Δημοσιεύθηκε από τον
Jim Taylor

Recent Posts

50 Ράφια από Παλέτες που Μπορείτε να Φτιάξετε Μόνοι σας

Τα ελεύθερα και επιτοίχια ράφια από παλέτες είναι μια εξαιρετική λύση για κάθε ρουστίκ ή… Read More

6 Μαΐου, 2024

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το περσινό αντηλιακό;

Μας αρέσει ο ζεστός καιρός το καλοκαίρι - ή ακόμα και την άνοιξη όταν είμαστε… Read More

6 Μαΐου, 2024

48 Ιδέες Πολύχρωμης Διακόσμησης Τραπεζαρίας

Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More

30 Απριλίου, 2024

45 Τραπέζια από Παλέτες για Εσωτερικούς και Εξωτερικούς Χώρους

Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More

30 Απριλίου, 2024

5 Τρόποι για να Καθαρίσετε Γρήγορα Λεκέδες σε Καπελάκια Τζόκεϊ

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More

30 Απριλίου, 2024

Τα 10 λάθη καθαρισμού μπάνιου που δεν πρέπει να κάνουμε

Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More

30 Απριλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα