in , ,

Οδηγός Σπιτικού Γραφείου με 22 Ιδέες

Οδηγός Σπιτικού Γραφείου με 22 Ιδέες
Οδηγός Σπιτικού Γραφείου με 22 Ιδέες

Η απομακρυσμένη εργασία έχει γίνει επίσημα το «νέο κανονικό» και ένα καλό γραφείο στο σπίτι είναι αυτό που όλοι χρειάζονται για άνετη και ευχάριστη εργασία. Αναρωτιέστε πώς να δημιουργήσετε ένα; 54 Έξυπνες Ιδέες για να Οργανώσετε το Σπιτικό Γραφείο

Ένας χώρος εργασίας

Στην ιδανική περίπτωση, διαθέτετε ένα μικρό δωμάτιο για την εγκατάσταση του σπιτικού γραφείου που θα διαχωρίζει φυσικά την προσωπική ζωή από την επαγγελματική σας ζωή. Αυτό ακριβώς που λείπει στους περισσότερους που εργάζονται από το σπίτι. Ωστόσο, εάν δεν είναι δυνατόν, επιλέξτε μια ήσυχη γωνιά που σας προσφέρει ιδιωτικότητα. Σκεφτείτε την κίνηση αυτού του σημείου και τις ανάγκες της εργασίας σας. Για παράδειγμα, μπορεί να χρειαστείτε ένα μέρος με μια πόρτα για να αποκλείσετε εξωτερικούς ήχους, εάν κάνετε συχνά βιντεοκλήσεις κατά την εργασία.

Έπιπλα / συσκευές

Θα χρειαστείτε ένα γραφείο εργασίας ή ένα τραπέζι ανάλογα με το ύψος σας. Στην ιδανική περίπτωση, τα αντιβράχια σας πρέπει να είναι παράλληλα με το δάπεδο και οι καρποί σας δεν πρέπει να λυγίζουν όταν χρησιμοποιείτε το πληκτρολόγιο ή το ποντίκι. Τα μόνιμα γραφεία έχουν αναδειχθεί ως μια νέα τάση για να διατηρούν τους εργαζόμενους υγιείς και χαρούμενους καθώς εργάζονται. Οπότε αγοράστε ένα ως επέκταση του γραφείου σας. Τοποθετήστε το γραφείο σας κοντά σε ένα παράθυρο γιατί το φυσικό φως βοηθά στη διατήρηση του κιρκαδικού ρυθμού και σας κάνει παραγωγικούς κατά 3 έως 40%! Τα φωτιστικά οροφής είναι η καλύτερη πηγή έμμεσου φωτισμού. Βεβαιωθείτε ότι η πηγή φωτισμού δεν αλληλοεπιδρά με το φως των οθονών σας και δεν δημιουργεί αντανακλάσεις.

Το να κάθεστε για αρκετές ώρες καθημερινά είναι επικίνδυνο για την υγεία σας. Ωστόσο, το να κάθεστε σε μια κακή καρέκλα είναι ακόμη χειρότερο. Φροντίστε το σώμα σας επενδύοντας σε μια υψηλής ποιότητας, άνετη και εργονομικά σωστή καρέκλα. Βεβαιωθείτε ρυθμίζεται καθ’ ύψος προσφέροντας οσφυϊκή υποστήριξη. Εάν είναι δυνατόν, δοκιμάστε τις καρέκλες πριν τις αγοράσετε.

Δείτε ακόμη ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 7 Εκπληκτικές Ιδέες για Σπιτικό Γραφείο σε Μικρούς Χώρους

Για έγγραφα, φακέλους και βιβλία, επενδύσετε σε μια βιβλιοθήκη για να τα αποθηκεύσετε. Για είδη γραφείου χρησιμοποιήστε διαφανή δοχεία.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Επενδύστε σε υψηλής ανάλυσης και ποιότητας οθόνες μεγέθους τουλάχιστον 25 ή 27 ιντσών. Το να έχετε δύο οθόνες είναι πολύ πιο βολικό από το να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των παραθύρων εργασίας. Οι διπλές οθόνες ισοδυναμούν με διπλασιασμό της εργασίας, ειδικά εάν περιλαμβάνει κωδικοποίηση, γράψιμο, έρευνα ή σχεδιασμό. Ανάλογα με την εργασία σας, ενδέχεται να χρειαστείτε βοηθητικά αντικείμενα όπως ακουστικά, εκτυπωτές, σαρωτές, κάμερες. Συνδέστε τους επιτραπέζιους υπολογιστές με ενσύρματες συνδέσεις ethernet για μεγαλύτερη αξιοπιστία και ταχύτητα. Βεβαιωθείτε ότι ο εξοπλισμός σας υποστηρίζει τις ταχύτητες που προσφέρει ο πάροχός σας.

Διακοσμητικά

Γνωρίζατε ότι θα μπορούσατε να ξεγελάσετε τον εγκέφαλό σας ώστε να είναι πιο παραγωγικός; Τα φωτεινά και θερμά χρώματα θα κρατήσουν το μυαλό σας σε εγρήγορση και θα δώσουν ώθηση στην παραγωγικότητα. Εάν το βάψιμο των τοίχων δεν είναι εύκολο, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε ταπετσαρία και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα για μια οικονομικά αποδοτική λύση.

Τα μπερδεμένα καλώδια είναι μια άσχημη όψη που μπορεί επίσης να είναι πιθανοί κίνδυνοι. Τοποθετήστε τη συσκευή σας όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πρίζα και με μερικά δετικά θα κρατήσουν οργανωμένα τα καλώδια.

Προσθέστε προσωπικότητα στο χώρο εργασίας σας με κινούμενα σχεδία, τρόπαια και οικογενειακές φωτογραφίες. Διακοσμήστε τον χώρο περιστασιακά ώστε να μην γίνεται ανιαρός. Θα μπορούσατε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε αρωματικά κεριά και απαλή μουσική. Κρατήστε τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης, όπως νερό, στυλό, σημειωματάρια, πάντα κοντά μαζί με σνακ.

Τα φυτά κάνουν τους ανθρώπους πιο ευτυχισμένους, πιο υγιείς και πιο παραγωγικούς οπότε τοποθετήστε ένα μικρό γλαστράκι στο γραφείο σας.

πηγή φωτογραφιών: digsdigs

Δείτε επίσης Γραφείο στο σαλόνι: 4 Tips για να εντυπωσιάσεις!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γιατί Πρέπει να Τρώτε Σοκολάτα για Πρωινό

Γιατί Πρέπει να Τρώτε Σοκολάτα για Πρωινό

Εναλλακτικός Τρόπος να Διακοσμήσετε έναν Μεγάλο Τοίχο

Εναλλακτικός Τρόπος να Διακοσμήσετε έναν Μεγάλο Τοίχο