in , , ,

45 Γωνίες Σπιτικού Γραφείου στο Σαλόνι

σπιτικό γραφείο,σπιτικό γραφείο στο σαλόνι,διακόσμηση σαλονιού,ιδέες διακόσμησης σαλονιού,διακόσμηση
45 Γωνίες Σπιτικού Γραφείου στο Σαλόνι

Σήμερα πολλοί εργάζονται από το σπίτι, έχοντας πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Εάν δεν είχατε ποτέ ξεχωριστό γραφείο στο σπίτι και θέλετε να φτιάξετε ένα, αλλά δεν υπάρχει χώρος για αυτό, θα πρέπει να το τοποθετήσετε σε ένα από τα δωμάτια. Παρόλο που το υπνοδωμάτιο είναι η πιο δημοφιλής επιλογή, υπάρχει άλλος ένας δημοφιλής τρόπος: ένα σπιτικό γραφείο στο σαλόνι. Θα εξοικονομήσετε χώρο, θα εργάζεστε σε ένα μεγάλο και ευάερο δωμάτιο και θα έχετε περισσότερη επικοινωνία, η οποία μπορεί να είναι και η πλεονέκτημα και μειονέκτημα. Γραφείο στο σαλόνι: 4 Tips για να εντυπωσιάσεις!

Τραπεζαρία και σπιτικό γραφείο

Εάν δεν έχετε πολύ χώρο στο σπίτι σας ή ζείτε σε ένα στούντιο, αυτή η ιδέα είναι ιδανική για εσάς: συνδυάστε ένα σπιτικό γραφείο και έναν χώρο τραπεζαρίας σε ένα στο σαλόνι σας. Επιλέξτε ένα μεγάλο άνετο τραπέζι και μερικές καρέκλες στο στιλ και τα χρώματα που διακοσμούν το σαλόνι για μια συνεκτική εμφάνιση και χρησιμοποιήστε αυτόν τον χώρο τόσο για φαγητό όσο και για εργασία εδώ. Η πολυλειτουργικότητα δεν είναι ποτέ ντεμοντέ!

Σπιτικό γραφείο και καθιστικό

Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε γωνιά έχετε – έναν άδειο χώρο πίσω από τον καναπέ, μια μικρή γωνία στο σαλόνι ή έναν τοίχο μπροστά από τον καναπέ, εάν δεν υπάρχει τηλεόραση. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε το γραφείο δίπλα στο παράθυρο ή να επιλέξετε έναν πτυσσόμενο ή εντοιχιζόμενο γραφείο εάν έχετε τέτοια δυνατότητα. Ένα τραπέζι κονσόλας μπορεί να διπλασιαστεί ως στενό γραφείο. Όσον αφορά τα έπιπλα, επιλέξτε κάτι συνεκτικό ώστε οι χώροι να μην ξεχωρίζουν πάρα πολύ και το σαλόνι σας να έχει μια πιο αρμονική εμφάνιση.

Δείτε ακόμη ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 7 Εκπληκτικές Ιδέες για Σπιτικό Γραφείο σε Μικρούς Χώρους

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 25 Γυάλινα Γραφεία για Κομψό Σπιτικό Γραφείο

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.3 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τι θα Συμβεί εάν Γίνετε Χορτοφάγοι

Τι θα Συμβεί εάν Γίνετε Χορτοφάγοι

μικροσκοπικά σπιτικά γραφεία,ιδέες για μικροσκοπικά σπιτικά γραφεία,σπιτικά γραφεία,διακόσμηση σπιτικού γραφείου,έπιπλα

32 Γραφεία για Μικροσκοπικούς Χώρους Εργασίας