in , , , , ,

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 7 Εκπληκτικές Ιδέες για Σπιτικό Γραφείο σε Μικρούς Χώρους

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 7 Εκπληκτικές Ιδέες για Σπιτικό Γραφείο σε Μικρούς Χώρους
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 7 Εκπληκτικές Ιδέες για Σπιτικό Γραφείο σε Μικρούς Χώρους

Ένα καλό σπιτικό γραφείο θα σας κάνει να νιώσετε άνετα και θα ενισχύσει τη δημιουργικότητά σας. Πολλές ιδέες τα τελευταία χρόνια, εστιάζουν τόσο στη λειτουργία όσο και στην αισθητική δημιουργώντας έναν εξαιρετικό συνδυασμό για τους σύγχρονους επαγγελματίες που εργάζονται από οπουδήποτε, συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού τους.

7 Εκπληκτικές Ιδέες για Σπιτικό Γραφείο σε Μικρούς Χώρους
7 Εκπληκτικές Ιδέες για Σπιτικό Γραφείο σε Μικρούς Χώρους

Αν έχετε περιορισμένο χώρο τότε αυτές οι 7 Εκπληκτικές Ιδέες για Σπιτικό Γραφείο σε Μικρούς Χώρους θα διευρύνουν τις δυνατότητές σας.

Άνοιγμα του χώρου

Ένας συρόμενος καναπές ή πάγκος στον τοίχο και το γραφείο στο παράθυρο θα ανοίξει τον χώρο και θα κάνει το γραφείο σας να φαίνεται μεγάλο και ευάερο.

Χρήση επίπλων με πόδια

Έπιπλα με λεπτό σκελετό και λιγότερο όγκο κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο. Η προσθήκη λεπτών καρεκλών και γραφείου θα μειώσει την κλειστοφοβική αίσθηση.

Χρήση αιωρούμενων επίπλων

Η αιωρούμενη επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή ή τα ράφια μειώνουν την ανάγκη για χώρο στο δαπέδου. Μπορείτε επίσης να ανοίξετε το χώρο, δημιουργώντας μια ευάερη εμφάνιση.

Αξιοποίηση εσοχών

Μια εσοχή είναι μια εναλλακτική λύση για μικρό χώρο. Μπορείτε να τοποθετήσετε μια βιβλιοθήκη ή πρόσθετο χώρο πάνω από τον κύριο χώρο εργασίας σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τοποθέτηση χαλιών

Χαλιά ή μοκέτες δημιουργούν θαύματα σε διάφορες ιδέες γραφείου στο σπίτι. Ακόμη και το πιο ανιαρό γραφείο θα γίνει ενδιαφέρον όταν διακοσμήσετε το πάτωμα. Επιλέξτε ένα μεγάλο χαλί ή μια φαρδιά μοκέτα με φωτεινά χρώματα και μοναδικά σχέδια. Η τοποθέτηση τους θα βοηθήσει να προσθέσετε χρώματα στο σπιτικό γραφείο με βάση το σχεδιασμό του χαλιού. Για παράδειγμα, αν το χαλί έχει πράσινο, ροζ σομόν και καφέ αποχρώσεις, το γραφείο στο σπίτι μπορεί να έχει αυτά τα χρώματα για διακόσμηση.

Μινιμαλιστικό γραφείο με φωτεινά χρώματα

Το μινιμαλιστικό γραφείο στο σπίτι είναι ιδανικό για επαγγελματίες που χρειάζονται απλό, πρακτικό σχεδιασμό. Είναι επίσης ευκολότερο να δέχεστε επισκέπτες ή πελάτες, διατηρώντας παράλληλα θετική εντύπωση. Επιλέγοντας τα πιο πρακτικά έπιπλα γλυτώνετε από την ακαταστασία και την αταξία.

Η προσθήκη φωτεινών χρωμάτων στο μινιμαλιστικό γραφείο θα ενισχύσει τη δημιουργικότητά σας. Επιλέξτε τα στα έπιπλα ή στα διακοσμητικά. Για παράδειγμα, ένα λευκό γραφείο μπορεί να έχει μια κόκκινη καρέκλα και πορτοκαλί χαλί.

Σπιτικό γραφείο για δύο

Ένα σπιτικό γραφείο για δύο είναι δημοφιλές μεταξύ ζευγαριών που είναι επαγγελματίες. Μπορείτε να εφαρμόσετε αυτήν την ιδέα ακόμη και σε ένα μικρό δωμάτιο. Για παράδειγμα, μπορείτε να διαχωρίσετε ένα δωμάτιο με κουρτίνα, το οποίο είναι λιγότερο ογκώδες από έναν τοίχο ή το διαχωριστικό πάνελ.

Εάν το δωμάτιο έχει αρκετό μήκος, τοποθετήστε ένα μακρύ αιωρούμενο γραφείο ώστε να εξοικονομήσετε χώρο. Μπορείτε να τοποθετήσετε τους επιτραπέζιους ή φορητούς υπολογιστές δίπλα-δίπλα. Συνδυάστε τα προσωπικά στοιχεία κάθε ατόμου στη συνολική διακόσμηση.

Γραφείο στο σπίτι με αρθρωτά έπιπλα

Τα αρθρωτά έπιπλα βοηθούν να μεγιστοποιήσετε τη χρήση του χώρου. Ένα απλό παράδειγμα είναι ένα γραφείο με πολλές επιλογές αποθήκευσης, θέση για υπολογιστή και περιφερειακά και χώρο για φωτιστικό.

Τοποθετήστε γκαλερί τοίχου

Μια γκαλερί τοίχου είναι ιδανική για έναν εργαζόμενο που χρειάζεται ενίσχυση της δημιουργικότητα του όλη την ώρα. Η προσθήκη της θα δημιουργήσει ένα σημείο εστίασης. Χρησιμοποιήστε απλά πλαίσια που δεν προσθέτουν όγκο. Επιλέξτε έργα τέχνης που έχουν φωτεινούς συνδυασμούς χρωμάτων.

Για να μειώσετε τη διάσπαση της προσοχής τοποθετήστε έργα τέχνης αφηρημένου στυλ. Χρησιμοποιήστε τα δικά σας έργα ή εκτυπώστε όμορφες εικόνες για να κορνιζάρετε. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε καλλιτεχνικές, ασπρόμαυρες φωτογραφίες για να δημιουργήσετε μια γκαλερί.

Διακοσμήστε με φυτά

Η διακόσμηση του γραφείου με φυτά θα μειώσει το στρες, θα βελτιώσει την ποιότητα του αέρα και θα ενισχύσει την παραγωγικότητα. Σανσεβιέριες, σπαθίφυλλα, φίκοι και οι φτέρες της Βοστώνης είναι τέλεια πράσινα καθαριστικά.

Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε το γραφείο με δημιουργικές συνθέσεις φυτών. Μπολ με παχύφυτα, μίνι επιτοίχια γλαστράκια ή συλλογή κάκτων είναι ιδανικά για να κάνουν το γραφείο σας πιο ζωντανό.

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY: Πώς να Φτιάξετε ένα Μοναδικό Σταντ για ΚΑΠΕΛΑ και ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ!

DIY: Πώς να Φτιάξετε ένα Μοναδικό Σταντ για ΚΑΠΕΛΑ και ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ!

«Δύο χέρια αρκούν για να σώσουμε το παιδί μας από πνιγμό»