in , , , ,

DIY: Πώς να Φτιάξετε ένα Μοναδικό Σταντ για ΚΑΠΕΛΑ και ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ!

DIY: Πώς να Φτιάξετε ένα Μοναδικό Σταντ για ΚΑΠΕΛΑ και ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ!
DIY: Πώς να Φτιάξετε ένα Μοναδικό Σταντ για ΚΑΠΕΛΑ και ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ!

Αν το στο δωμάτιό σας επικρατεί ακαταστασία με πετάμενα καπέλα εδώ και εκεί, τότε αυτά τα σταντ βγαλμένα από τη δεκαετία του ’20 θα σας λύσουν τα χέρια. Η κατασκευή τους είναι πολύ εύκολη ακολουθώντας τα βήματα παρακάτω.

DIY: Πώς να Φτιάξετε ένα Μοναδικό Σταντ για ΚΑΠΕΛΑ και ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ!
DIY: Πώς να Φτιάξετε ένα Μοναδικό Σταντ για ΚΑΠΕΛΑ και ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ!

Θα χρειαστείτε:
2 κεφάλια φελιζόλ
Κόλλα ντεκουπάζ (matte)
Εφημερίδες
Ακρυλικά χρώματα
2 οβάλ ξύλινες βάσεις

Ξεκινήστε περνώντας με την κόλλα ένα τμήμα του κεφαλιού, κόψτε μικρά κομμάτια από την εφημερίδα, τοποθετήστε τα επάνω και στη συνέχεια περάστε ξανά κόλλα επάνω τους. Χρησιμοποιήστε πολύ μικρότερα κομμάτια γύρω από τα χαρακτηριστικά του προσώπου για να αποφύγετε τα τσαλακώματα.

Κολλήστε το κεφάλι στη ξύλινη βάση για να δημιουργήσετε το σταντ. Προσθέστε άλλη μια στρώση κολλάς σε ολόκληρο το κεφάλι και αφήστε το να στεγνώσει.

Μόλις η κόλλα στεγνώσει, ζωγραφίστε ολόκληρο το κεφάλι με ροδακινί χρώμα.

Πριν το ροδακινί χρώμα στεγνώσει περάστε μια πινελιά κόκκινο στα μάγουλα και αναμείξτε το με ένα στεγνό πινέλο. Ζωγραφίστε τα μαλλιά χρησιμοποιώντας ένα μείγμα από σκούρο καφέ και μαύρο. Βάλτε λευκό στα μάτια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Οι κοπέλες τη δεκαετία του 1920 φορούσαν πολύ smoky μακιγιάζ σε αποχρώσεις του καφέ. Προσθέστε σκούρο καφέ στις βλεφαρίδες και μετά αναμείξτε το με ροζ κοντά στα φρύδια. Μιλώντας για φρύδια τότε ήταν συνήθως ψηλά στο μέτωπο οπότε διαγράψτε τα λεπτά με σκούρο καφέ.

Αυτή η νεαρή κοπέλα θα έχει καστανοπράσινα μάτια. Ξεκινήστε με πράσινο.

Για να ολοκληρώσετε τα μάτια, χρησιμοποιήστε μαύρο χρώμα για να βάψετε το περίγραμμα του ματιού και τη γραμμή πάνω από το βλέφαρο. Βάψτε μακριές βλεφαρίδες με ένα μικρό πινέλο. Περάστε τα μάτια μια δεύτερη στρώση πράσινου και στη συνέχεια αναμείξτε με ένα ανοιχτό καφέ ενώ το πράσινο ήταν ακόμα υγρό. Προσθέστε ένα δαχτυλίδι από σκούρο καφέ γύρω από την άκρη της ίριδας και μια μαύρη κουκίδα για την κόρη.

Τότε τα βαμμένα χείλη έμοιαζαν με τόξα. Χρησιμοποιήστε έντονο κόκκινο για να τα προσθέσετε.

Προσθέστε λευκές κηλίδες στα μάτια για να τους δώσετε λάμψη. Χρησιμοποιήστε σκούρο κόκκινο ή κόκκινο αναμιγμένο με λίγο μαύρο για να δώσετε στα χείλη περίγραμμα. Προσθέστε λίγο ροζ για να τους δώσετε λίγη λάμψη και τελειώσατε το ένα σταντ!

Το δεύτερο σταντ είναι ένα κόκκινο κεφάλι με μπούκλες και μπλε μάτια. Για τα μαλλιά, ζωγραφίστε μπούκλες με σκούρο καφέ και προσθέστε πινελιές από χάλκινο, κόκκινο και ανοιχτό καφέ.

Και οι δύο οβάλ βάσεις ζωγραφίστηκαν για να ταιριάζουν με τα μάτια τους.

Το τελικό άγγιγμα είναι μια στρώση κόλλα ντεκουπάζ για να προστατέψει το χρώμα και να τους δώσει την τελική εμφάνιση.

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

7 ΚΗΠΟΙ που θα ΕΡΩΤΕΥΘΕΙΤΕ!

7 ΚΗΠΟΙ που θα ΕΡΩΤΕΥΘΕΙΤΕ!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 7 Εκπληκτικές Ιδέες για Σπιτικό Γραφείο σε Μικρούς Χώρους

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 7 Εκπληκτικές Ιδέες για Σπιτικό Γραφείο σε Μικρούς Χώρους