in , , ,

9 Πράγματα που Βοηθούν να Χάσετε Βάρος ενώ Κοιμάστε

Συμφωνούμε όλοι ότι η τακτική άσκηση είναι ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε βάρος και να παραμείνετε υγιείς. Αλλά ασκείστε καθημερινά; Όχι. Κοιμόμαστε καθημερινά; Ναι. Λοιπόν, ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι ένας καλός τρόπος για να χάσετε βάρος είναι όταν κοιμόμαστε;

6 Πιάτα που Μπορείτε να Φάτε τη Νύχτα Χωρίς να Πάρετε Βάρος

Πιείτε ένα πρωτεϊνικό ρόφημα πριν πάτε για ύπνο.

© depositphotos© depositphotos

Πιείτε ένα ρόφημα με περίπου 30 γραμμάρια πρωτεΐνης πριν πάτε για ύπνο. Η έρευνα έχει αποδείξει ότι βοηθά στην αύξηση του αριθμού των θερμίδων που καίει το σώμα ενώ ξεκουράζεται. Η πρωτεΐνη βοηθά επίσης στην αποκατάσταση των μυών και όσο περισσότερη μυϊκή μάζα έχετε, τόσο περισσότερες θερμίδες καίγονται σε κατάσταση ηρεμίας.

Φάτε μικρά δείπνα.

© depositphotos© depositphotos

Αποφύγετε να τρώτε μεγάλα γεύματα τη νύχτα και ακριβώς πριν τον ύπνο. Κατά τον βαθύ ύπνο, ο εγκέφαλός μας εκπέμπει αυξητική ορμόνη. Εάν τρώτε αργά το βράδυ, η αυξητική ορμόνη αποθηκεύει την τροφή στο σώμα σας ως λίπος αντί για καύσιμο.

Πώς να χάσετε βάρος μετά τα 40: 6 κανόνες που πρέπει να γνωρίζετε!

Αποφύγετε το αλκοόλ.

© depositphotos© depositphotos

Η κατανάλωση αλκοόλ κοντά στην ώρα του ύπνου θα κάνει το σώμα σας να μεταβολίσει το αλκοόλ κατά τη διάρκεια του ύπνου σας, εμποδίζοντας σας να επιτύχετε την κατάσταση REM, οπού το σώμα καίει τις περισσότερες θερμίδες. Ένα ποτήρι κρασί με το δείπνο είναι εντάξει, αλλά θυμηθείτε να σταματήσετε να πίνετε αλκοόλ τρεις ώρες πριν πάτε για ύπνο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ρυθμίστε τον εαυτό σας για ύπνο.

© depositphotos© depositphotos

Όλοι αναγνωρίζουμε ότι η βέλτιστη ποσότητα ύπνου είναι υψίστης σημασίας για την υγεία μας και όμως οι πολυάσχολες δραστηριότητες, ταινίες και κινητά τηλέφωνα εμποδίζουν τον υγιή ύπνο. Η επιλογή 7-8 ωρών ύπνου κάθε νύχτα, βοηθά τον οργανισμό να κάψει περισσότερο λίπος. Μια μελέτη της American Journal of Clinical Nutrition διαπίστωσε ότι οι καλά ξεκούραστοι άνθρωποι έκαψαν 20% περισσότερες θερμίδες μετά το φαγητό από εκείνους που είχαν λιγότερο ύπνο.

Αποφύγετε την άσκηση πριν τον ύπνο.

© depositphotos

Η άσκηση ξυπνά το σώμα, καθιστώντας δύσκολο να πετύχουμε έναν καλό ύπνο. Προγραμματίστε τις ασκήσεις σας για το πρωί. Θα ξυπνήσει το σώμα σας και θα σας κρατήσει ενεργούς όλη την ημέρα. Αλλά εάν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να ασκηθείτε το πρωί, κάντε το λιγότερο, τέσσερις ώρες πριν από τον ύπνο.

Κλείστε όλα τα ηλεκτρονικά.

© depositphotos© depositphotos

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ διαπίστωσε ότι το μπλε φως μικρού μήκους κύματος που εκπέμπεται από ταμπλετ και κινητά σταματά την παραγωγή ορμόνης που βοηθά τον ύπνο, μελατονίνη. Μια άλλη μελέτη που πραγματοποιήθηκε από ερευνητές με έδρα τη Σιγκαπούρη διαπίστωσε ότι πολλές ώρες τηλεοπτικής θέασης προκάλεσαν υψηλότερα επίπεδα τριγλυκεριδίων (που σχετίζονται με τον διαβήτη) και χαμηλότερα επίπεδα αδιπονεκτίνης (μια πρωτεΐνη που ρυθμίζει τα επίπεδα γλυκόζης και τη διάσπαση των λιπαρών οξέων) στο σώμα.

Απενεργοποιήστε τον θερμοστάτη.

© depositphotos

Ο ύπνος σε ελαφρύ κρύο ενισχύει την αποτελεσματικότητα της αποθήκευσης του καφέ λιπώδους ιστού που βοηθά στην καύση του λίπους που είναι αποθηκευμένο στην κοιλιά, διατηρώντας μας ζεστούς. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο ιατρικό περιοδικό Diabetes, έδειξε ότι οι άνθρωποι που κοιμόντουσαν σε δωμάτια με θερμοκρασία περίπου 19 βαθμούς έκαψαν 75 περισσότερες θερμίδες από εκείνους που κοιμόντουσαν σε θερμότερα δωμάτια.

Κοιμηθείτε σε απόλυτο σκοτάδι.

© depositphotos

Ο ύπνος σε απόλυτο σκοτάδι βοηθά το σώμα σας να παράγει την ορμόνη μελατονίνη, η οποία όχι μόνο προκαλεί καλό ύπνο, αλλά επίσης βοηθά στην παραγωγή καφέ λιπώδους ιστού γεμάτο με μιτοχόνδρια που καίνε θερμίδες, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Journal of Pineal Research.

Κοιμηθείτε γυμνοί.

© depositphotos© depositphotos

Αν και ακούγεται περίεργο, το να κοιμηθείτε γυμνοί έχει πολλά οφέλη. Διατηρώντας το σώμα σας δροσερό, επιταχύνει τη διαδικασία καύσης λίπους του σώματος. Επίσης, αυξάνει το καλό λίπος στο σώμα που βοηθά στην καύση θερμίδων.

Πώς το στρες αυξάνει το βάρος-Πώς να το χειριστείς

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY Κεριά με τις ΔΙΚΕΣ σας Φωτογραφίες!

Γιατί Δεν Πρέπει να Χρησιμοποιείτε Κινητά στην Τουαλέτα