in ,

5 Χρήσιμα Κόλπα με Λεμόνια

Όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, φτιάξε λεμονάδα. Ή, εναλλακτικά, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους! Είναι η λύση για καθημερινά προβλήματα και για να μάθετε πώς, ρίξτε μια ματιά σε 5 χρήσιμα κόλπα με λεμόνια για το σπίτι!

Μαγειρική Σόδα και Χυμός Λεμονιού: Πολύ Καλό για να Είναι Αληθινό;

Διατηρήστε τα αβοκάντο φρέσκα

Μπορεί να είναι δύσκολο να φάτε ένα ολόκληρο αβοκάντο σε μία μόνο μέρα, αλλά αν μείνει η όμορφη, ζωντανή, πράσινη σάρκα του μετατρέπεται σε μια καφέ μάζα. Για να το διατηρήσετε φρέσκο, ρίξτε λίγο χυμό λεμονιού πάνω στο υπόλοιπο αβοκάντο και στη τυλίξτε το με μεμβράνη τροφίμων.

Ζωγραφίστε με χυμό λεμονιού

Τα παιδιά και μερικοί ενήλικες δεν τους αρέσουν τα λεμόνια λόγω της ξινής τους γεύσης, επομένως αποφεύγουν τα κίτρινα εσπεριδοειδή. Αλλά υπάρχουν περισσότερα από αυτό. Τρίψτε μια μπατονέτα σε μισό λεμόνι, μουλιάστε την σε χυμό λεμονιού και τα μικρά σας θα ζήσουν την πραγματική μαγεία!

Χρησιμοποιήστε τη μπατονέτα για να σχεδιάσετε κάτι σε ένα κομμάτι λευκό χαρτί. Θα μπορούσατε να το μετατρέψετε σε ένα διασκεδαστικό κουίζ! Μπορούν τα παιδιά να μαντέψουν τι σχεδιάζετε χωρίς να μπορούν να το δουν;

Τώρα θερμάνετε ένα σίδερο και περάστε το πάνω από το κομμάτι χαρτί με το χυμό λεμονιού και παρακολουθήστε καθώς η αόρατη τέχνη σας γίνεται πολύ ορατή!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τρίψτε τις μασχάλες σας με ένα λεμόνι πριν το ντουζ…7 μέρες μετά το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει!

Καθαρισμός αλάτων του βραστήρα σας

Πρέπει να καθαρίσετε επειγόντως τον βραστήρα σας, αλλά ξεχάσετε να αγοράσετε τα ειδικά καθαριστικά; Μην ανησυχείτε, απλώς προσθέστε μερικές φέτες λεμονιού στο νερό, αφήστε το να βράσει και θα έχετε έναν καθαρό βραστήρα σε χρόνο μηδέν!

Απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων από χυμό λεμονιού

Τα λεμόνια είναι επίσης ένα μυστικό όπλο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο πλυντήριο πιάτων σας. Εάν έχετε εξαντλήσει τις ταμπλέτες απορρυπαντικού, προσθέστε λίγο χυμό λεμονιού στη θήκη. Όχι μόνο οι κατσαρόλες, τα τηγάνια και τα πιάτα σας θα φαίνονται ολοκαίνουργια και μυρωδάτα, αλλά και η κουζίνα σας θα πλημμυρίσει με το φρέσκο και φρουτώδες άρωμα του λεμονιού.

Φυσικό λευκαντικό πλυντηρίου

Σε όλους έχει συμβεί όταν βγάζετε τα πλυμένα ρούχα από το πλυντήριο να συνειδητοποιείτε ότι το αγαπημένο σας άσπρο πουκάμισο έχει αλλάξει χρώμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το πετάξετε. Απλώς χρησιμοποιήστε τον αξιόπιστο φίλο μας, το λεμόνι! Προσθέστε μερικές φέτες λεμονιού και νερό σε μια κατσαρόλα και βράστε το ρούχο για 20 λεπτά. Το αγαπημένο σας ρούχο θα επιστρέψει στην παλιά του δόξα ακριβώς μπροστά στα μάτια σας, χωρίς χημικές ουσίες!

Γιατί πρέπει να κόβετε τα λεμόνια και να τα βάζετε στην κατάψυξη

πηγή φωτογραφιών:cleverly

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

25 Άνετες και Κομψές Καρέκλες Ανάγνωσης

DIY Ιδέες για Επιτοίχια Έπιπλα Νιπτήρα