in , , ,

7 Κόλπα για να Κάνετε Εντύπωση στη δουλειά σας και να ξεχωρίσετε

εντυπωσιάστε το αφεντικό σας,κόλπα στην εργασία,επαγγελματικές συμβουλές,χρήσιμα
7 Κόλπα για να Κάνετε Εντύπωση στο Αφεντικό σας

Πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να είναι οι αγαπημένοι του αφεντικού του. Ωστόσο, δεν το πετυχαίνουν όλοι. Αλλά ευτυχώς, υπάρχουν μερικά απλά κόλπα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε καλή εντύπωση στο αφεντικό σας. Κορυφαίες Συμβουλές για Εργασία από το Σπίτι

Μην φοβάστε να πείτε τη γνώμη σας.

7 Κόλπα για να Κάνετε Εντύπωση στο Αφεντικό σας

Η διαφωνία με το αφεντικό σας δεν είναι πάντα κακή ιδέα. Μερικές φορές μπορεί να σας κάνει ακόμη πιο πολύτιμους στα μάτια τους και θα εκτιμήσουν την ειλικρίνεια και την αφοσίωσή σας. Ωστόσο, η διαφωνία δεν πρέπει να είναι προσωπικής φύσης και πρέπει να είναι προς το συμφέρον της ομάδας. Να είστε ειλικρινείς σε αυτό που πιστεύετε, αλλά βεβαιωθείτε πάντα ότι η διαφωνία εμφανίζεται ως μια λογική προσέγγιση του προβλήματος.

Κρατήστε τα πόδια σας στο έδαφος.

Όταν βρίσκεστε σε συνάντηση με το αφεντικό σας, προσπαθήστε να μην κάθεστε με τα πόδια σταυρωμένα. Το να κρατήσετε τα πόδια σας στο έδαφος μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ευκολότερες απαντήσεις σε πολύπλοκες ερωτήσεις. Αυτό το τέχνασμα μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να έχετε λογικές και δημιουργικές σκέψεις, κάτι που μπορεί να είναι ένας ακόμη λόγος για το αφεντικό σας να σας εκτιμήσει περισσότερο.

Ζητήστε συμβουλές από το αφεντικό σας και όχι για τη γνώμη τους.

Σύμφωνα με έναν ψυχολόγο, όταν ρωτάτε το αφεντικό σας για τη γνώμη του, θα γίνει αντικειμενικός αξιολογητής. Αλλά ζητώντας συμβουλές θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα συνεργασίας που θα τον ενθαρρύνει να υποστηρίξει περισσότερο τις αποφάσεις και τις ιδέες σας.

Δείτε ακόμη Διακοσμητής Μοιράζεται 5 Εύκολους Τρόπους Αναβάθμισης του Χώρου Τηλε-εργασίας

Όταν προσπαθείτε να κάνετε μια υπόδειξη, γνέψετε.

Εάν θέλετε το αφεντικό σας να συμφωνήσει σε κάτι μαζί σας, χαμογελάστε, διατηρήστε την επαφή με τα μάτια και γνέψτε το κεφάλι σας. Αυτός ο συνδυασμός της γλώσσας του σώματος μπορεί να έχει υπνωτικό αποτέλεσμα στο αφεντικό σας, κάτι που θα τον κάνει να γνέψει το κεφάλι του συμφωνώντας με εσάς.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Κάντε μια έξυπνη μικρή συζήτηση.

Κανείς δεν θέλει να μιλάει για την εργασία συνέχεια, ούτε καν το αφεντικό σας. Έτσι, εάν βρεθείτε σε μια κατάσταση όπου πρέπει να μιλήσετε με το αφεντικό σας, ρωτήστε τον για τα χόμπι ή τα ενδιαφέροντά του αντί για την εργασία.

Διαχειριστείτε τα λάθη σας.

Εάν κάνετε κάποιο λάθος, μην προσπαθήσετε να το κρύψετε από το αφεντικό σας ή να κατηγορήσετε άλλους για αυτό. Αναγνωρίστε το λάθος σας και ενημερώστε το αφεντικό σας πώς αντιμετωπίσατε το λάθος σας. Θα σεβαστούν πολύ περισσότερο αν το ακούσουν από εσάς παρά από άλλους υπαλλήλους, ή ακόμα χειρότερα, από πελάτες. Το να είστε ειλικρινείς θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν αξιόπιστο δεσμό με το αφεντικό σας, ο οποίος θα σας εκτιμήσει δεόντως.

Έχετε πολλές λύσεις σε ένα πρόβλημα.

Τα αφεντικά μπορεί μερικές φορές να είναι ανήσυχα, επειδή δεν είναι σε θέση να λύσουν προβλήματα με τον τρόπο που χρησιμοποιούσαν χρόνια πριν αποκτήσουν ηγετικό ρόλο. Έτσι, όταν φέρνετε στο αφεντικό σας μόνο μία λύση σε ένα πρόβλημα, αυξάνετε ακούσια τον φόβο τους να χάσουν τον έλεγχο.

Αλλά αν φέρετε 2 ή 3 λύσεις και τους αφήσετε να επιλέξουν, θα νιώσουν σαν να συμβάλλουν σημαντικά στην επίλυση του προβλήματος. Δεν θα αισθανθούν ότι αναγκάζονται να επιλέξουν κάτι που δεν θέλουν και δεν θα ενεργήσουν αμυντικά προς εσάς.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 9 Επιβλαβείς Στάσεις Σώματος και πώς να Αποφύγετε τις Συνέπειές τους

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

αντιμετώπιση δυσκοιλιότητας,συμβουλές υγείας,υγεία

Πως να Αντιμετωπίσετε τη Δυσκοιλιότητα στο Σπίτι

DIY Διακοσμητική Κολοκύθα Εξώπορτας με Παπιέ Μασέ

DIY Διακοσμητική Κολοκύθα Εξώπορτας με Παπιέ Μασέ