in ,

Κορυφαίες Συμβουλές για Εργασία από το Σπίτι

Κορυφαίες Συμβουλές για Εργασία από το Σπίτι
Κορυφαίες Συμβουλές για Εργασία από το Σπίτι

Η άνοδος του Διαδικτύου επέτρεψε σε περισσότερες εταιρείες και υπαλλήλους να εργάζονται από το σπίτι, είτε με πλήρη είτε με μερική απασχόληση και να επωφεληθούν από την αυξημένη ευελιξία που προσφέρει. Ωστόσο, το 2020 λόγω της πανδημίας έγινε η πιο σημαντική αναδιαμόρφωση του τρόπου με τον οποίο εργάζονται οι άνθρωποι μετά τη βιομηχανική επανάσταση. Παρόλο που αυτή η νέα μορφή εργασίας μπορεί να μην είναι για όλους, πολλές εταιρείες βλέπουν τα οφέλη από την παροχή πιο ευέλικτων συνθηκών εργασίας στους υπαλλήλους τους. Ο συνδυασμός της οικιακής με την επαγγελματική ζωή μπορεί να είναι από μόνος του πρόκληση. Παρακάτω προσφέρουμε μερικές κορυφαίες συμβουλές για εργασία από το σπίτι.

topdreamer

Πριν ψάξετε για έπιπλα γραφείου στο σπίτι ή αγοράσετε στυλό και συνδετήρες στο διαδίκτυο, είναι συνετό να καθορίσετε πού θα εργαστείτε στο σπίτι σας. Για περιστασιακά email ή τηλεδιασκέψεις το τραπέζι της κουζίνας ή ο καναπές μπορεί να είναι αρκετά. Ωστόσο, αυτή δεν είναι μια μακροπρόθεσμη λύση για την παραγωγικότητα ή την υγεία σας. Δείτε ποιους παράγοντες πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αρχίζετε να εργάζεστε από το σπίτι. Διακοσμητής Μοιράζεται 5 Εύκολους Τρόπους Αναβάθμισης του Χώρου Τηλε-εργασίας

Μέγεθος δωματίου – Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε νέα έπιπλα γραφείου, βεβαιωθείτε ότι έχετε το χώρο για αυτά. Μετρήστε ή χρησιμοποιήστε μια διαδικτυακή εφαρμογή για να χαρτογραφήσετε το δωμάτιό σας και να δείτε μια προσαρμοσμένη μακέτα.

Άλλος σκοπός του δωματίου – Λίγοι έχουν την πολυτέλεια ενός δωματίου αποκλειστικά για γραφείο στο σπίτι. Πιθανότατα, θα πρέπει να μοιραστείτε το χώρο με το υπνοδωμάτιο ή το σαλόνι. Σκεφτείτε τη λειτουργικότητα του δωματίου στο σύνολό του και πώς μπορείτε να το διαρρυθμίσετε για τη νέα ισορροπία εργασίας και ζωής. Αυτό γίνεται πιο δύσκολο, όταν έχετε πολλά άτομα στο ίδιο σπίτι.

Ιδιωτικότητα – Μέχρι τώρα, έχουμε δει όλα τα βίντεο των παιδιών να διακόπτουν τους γονείς τους σε κωμικές καταστάσεις, και παρόλο που ήταν διασκεδαστικό, υπάρχουν στιγμές που η ιδιωτικότητα είναι απαραίτητη για τους πελάτες σας και για την επαγγελματική σας υπόληψη. Η ύπαρξη ενός χώρου με πόρτα είναι χρήσιμη εάν έχετε μικρά στο σπίτι.

Δείτε ακόμη Πώς να Μετατρέψετε το Σπίτι σε Γραφείο και Σχολική Τάξη Χωρίς Χάος

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πρόσβαση στο φυσικό φως – Μπορεί να είναι δελεαστικό να κλειδώσετε τον εαυτό σας σε μια ντουλάπα για να γίνεται πιο παραγωγικοί, αλλά το φυσικό φως παρέχει ορισμένα οφέλη στην παραγωγικότητα. Επιπλέον, μπορεί να μειώσει τα επίπεδα άγχους και στρες και να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε πιο ήσυχα. Έτσι θα νιώσετε πιο χαλαροί και συγκεντρωμένοι.

Ξεκινήστε με τα απαραίτητα – Μια καφετιέρα σίγουρα κυριαρχεί στην λίστα. Μετά από αυτό, σκεφτείτε τι χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε την εργασία σας και ξεκινήστε από εκεί. Ενώ μπορεί να είναι δελεαστικό να τοποθετήσετε τον φορητό υπολογιστή σας σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια στο σπίτι σας, αυτό πιθανότατα θα είναι τρομερό για την παραγωγικότητά σας και θα σας προκαλέσει πόνο μακροπρόθεσμα. Αναζητήστε μια επιφάνεια εργασίας και μια καρέκλα που βρίσκονται στο σωστό ύψος για την καλύτερη εργονομική ρύθμιση. Πρέπει τα γόνατά σας να είναι ίσια με τους γοφούς σας ενώ κάθεστε και οι καρποί σας να είναι ίσιοι. Η οθόνη πρέπει να απέχει περίπου ένα χέρι από τα μάτια σας.

Δείτε επίσης 54 Έξυπνες Ιδέες για να Οργανώσετε το Σπιτικό Γραφείο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

25 Έντονα Γκρι και Κίτρινα Μπάνια

25 Έντονα Γκρι και Κίτρινα Μπάνια

6 Τροφές που Πρέπει να Τρώτε στην Περίοδο και 4 να Αποφύγετε

6 Τροφές που Πρέπει να Τρώτε στην Περίοδο και 4 να Αποφύγετε