in , ,

Διακοσμητής Μοιράζεται 5 Εύκολους Τρόπους Αναβάθμισης του Χώρου Τηλε-εργασίας

Οι άνθρωποι ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στα σπίτια τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας, από την τηλε-εργασία έως τη σχολική εκπαίδευση στο διαδίκτυο και τις εικονικές εκδηλώσεις. Ο διακοσμητής εσωτερικών χώρων Nate Berkus, θέλει οι άνθρωποι να χαίρονται τα σπίτια τους, ακόμα κι αν οι ίδιοι τέσσερις τοίχοι γίνονται κουραστικοί μετά από μήνες κοινωνικής απόστασης. Επίσης, μοιράζεται 5 εύκολους τρόπους για την αναβάθμιση του χώρου εργασίας από το σπίτι.

Κατ’ αρχάς, καθαρίστε το σπίτι σας

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ο καθένας είναι να καθαρίσει το σπίτι του. Έχετε το χρόνο να ψάξετε σε συρτάρια, ντουλάπες, δωμάτια, όχι μόνο για πράγματα που έχετε κρύψει, αλλά και όσα χρησιμοποιείτε και να πάρετε μια απόφαση για το αν μπορούν να δωρισθούν, αν σας εξυπηρετούν και αν σας κάνουν ευτυχισμένους

Ο Μπέρκους λέει ότι η καθαριότητα είναι συχνά δείκτης της γενικής ευημερίας κάποιου. Η εργασία σε ένα καθαρό σπίτι μπορεί να βοηθήσει να αισθανθούμε ότι όλα είναι υπό έλεγχο.

Μεγιστοποιήστε το χώρο που διαθέτετε σχεδιάζοντας δωμάτια με πολλαπλές χρήσεις

Michieru/Getty Images

Ακόμα κι αν το σπίτι σας δεν διαθέτει ξεχωριστό γραφείο στο σπίτι, μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε άλλους χώρους λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες εργασίας σας. Για παράδειγμα στο μπάνιο μπορεί να χρειαστεί να έχετε ένα τραπέζι κονσόλα κάτω από το παράθυρο με ένα φωτιστικό πάνω του και τον φορητό υπολογιστή, επειδή είναι το πιο ήσυχο μέρος με τα παιδιά στο σπίτι να τρέχουν τριγύρω. Τα μπάνια μπορεί να γίνουν προσωρινές αίθουσες συνεδριάσεων.

Γεμίστε το γραφείο ή το χώρο εργασίας σας με πράγματα που σας αρέσουν

Γεμίστε τα δωμάτιά σας με πράγματα που σας αρέσουν για να τα κάνετε πιο άνετη και ευχάριστη τη διαμονή σας. Ψάξτε στο διαδίκτυο και αγοράστε πράγματα που σας ταιριάζουν. Ειδικά, τώρα που έρχεται ο Χειμώνας και πιθανότατα να χρειαστεί να μένουμε όλη μέρα μέσα στο σπίτι.

Ορίστε ένα συγκεκριμένο μέρος ως φόντο για βιντεοκλήσεις

Ο Berkus συνιστά να φτιάξετε ένα τακτοποιημένο, λιτό χώρο για να χρησιμεύσει ως φόντο βιντεοκλήσεων. Δεν θέλετε να αποσπά την προσοχή του συνομιλητή σας από αυτά που λέτε κάνετε. Ένα απλός τοίχος με ράφια γεμάτα βιβλία πίσω σας ή η ύπαρξη ομοιομορφίας ή συμμετρίας, είναι συνήθως πολύ καλύτερο. Κανείς δεν θέλει να δει τα μπουκάλια σαμπουάν ή τη βούρτσα μαλλιών σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έχουν τη σωστή ιδέα. Μια απλή κορνίζα και καθαρό φόντο φτιαγμένο για ένα υπέροχο σκηνικό σε μια από τις πρόσφατες εικονικές τους κοινωνικές εκδηλώσεις.

Kensington Palace

Προσθέστε ζωντανές, σπιτικές πινελιές

Φρέσκα λουλούδια, ακόμη και ένα κερί που καίει ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

12 Πράγματα που Καταστρέφουν την Όψη του Σπιτιού σας

10 Απλοί Τρόποι Ώστε Ντεμοντέ Ρούχα να Φαίνονται Μοντέρνα