in , ,

12 Πράγματα που Καταστρέφουν την Όψη του Σπιτιού σας

Δεν είναι εύκολο να δημιουργήσετε ένα πραγματικά κομψό και άνετο σπίτι και κάθε ιδιοκτήτης έχει μια προσωπική προσέγγιση σε αυτό. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μια θετική ατμόσφαιρα με φωτογραφίες σε κορνίζες, φυτά, διακόσμηση ραφιών με όμορφες φιγούρες κ.λπ. Αλλά περιστασιακά έχουμε την αίσθηση ότι κάτι εξακολουθεί να είναι λάθος και είναι αυτή τη στιγμή που μια ουδέτερη ματιά μπορεί να βοηθήσει πολύ.

Πλαστικά μαγειρικά σκεύη

brightside

Τα πλαστικά προϊόντα έχουν αναμφίβολα πολλά πλεονεκτήματα: είναι αρκετά ανθεκτικά, καθαρίζονται εύκολα και δεν είναι ακριβά. Ωστόσο, η εμφάνισή τους αντιστοιχεί στην αξία τους. Επιπλέον, με την πάροδο του χρόνου το πλαστικό αρχίζει να αποσυντίθεται και απελευθερώνει πτητικές ουσίες που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την υγεία μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα μαγειρικά σκεύη που είναι κατασκευασμένα από κεραμικό ή γυαλί είναι πολύ πιο χρήσιμα και αισθητικά ευχάριστα.

Καρτ ποστάλ στα ράφια

brightside

Πολλοί διακοσμούν ράφια με διάφορες κάρτ ποστάλ γιατι τους θυμίζουν ένα ωραίο γεγονός, αλλά δεν ταιριάζουν πάντα στη διακόσμηση του σπιτιού. Επιπλέον, εάν δεν είναι καλά στερεωμένα, συνεχίζουν να πέφτουν προς τα κάτω και μπορεί να γίνει πρόβλημα να τα σηκώσετε γιατί καταλήγουν να «κρύβονται» στις πιο απομακρυσμένες γωνίες. Τόσο τα κλειστά όσο και τα ανοιχτά ράφια φαίνονται πολύ καλύτερα χωρίς αυτά.

Πολύχρωμες κορνίζες

© AntonMatyukha / depositphotos

Οι φωτεινές και ογκώδεις κορνίζες σπάνια μπορούν να χωρέσουν στη διακόσμηση και συχνά αποσπούν την προσοχή από την ίδια τη φωτογραφία. Η επιλογή μιας πιο απλής κορνίζας σε ουδέτερα χρώματα μπορεί να είναι πολύ καλύτερη.

Μελωδοί

© Tarzhanova / depositphotos© ***sawan / depositphotos

Αυτό είναι ένα πολύ ευρέως διαδεδομένο στοιχείο διακόσμησης που ήρθε από την Κίνα. Οι μελωδοί δεν έχουν καμία πρακτική σημασία και στις περισσότερες περιπτώσεις, απλώς αποσπούν την προσοχή, ενώ η αφθονία μικροσκοπικών διακοσμητικών στοιχείων δημιουργεί μια εντύπωση ακαταστασίας. Επιπλέον, είναι τέλειοι συλλέκτες σκόνης.

Εξωτερική καλωδίωση

© michaklootwijk / depositphotos

Κατά κανόνα, η εξωτερική καλωδίωση καταστρέφει σημαντικά την εμφάνιση ενός τοίχου. Επιπλέον, ούτε οι τρύπες από τα στερεωτικά καρφιά (ρόκα) δεν προσθέτουν ομορφιά. Γι’ αυτό, αν έχετε την ευκαιρία να κρύψετε καλώδια μέσα στον τοίχο, κάντε το.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βιβλιοθήκες με τζάμι

brightside

Αυτές οι βιβλιοθήκες ήταν αρκετά δημοφιλείς την εποχή των γονέων μας. Αν και το γυαλί δεν συσσωρεύει σκόνης, εντούτοις προάγει την εμφάνιση λεκέδων και αποτυπωμάτων. Τα ανοιχτά ράφια είναι πολύ πιο βολικά και επιπλέον φαίνονται πιο κομψά.

Ψεύτικα φρούτα

brightside

Ακριβώς όπως τα ψεύτικα λουλούδια, τα πλαστικά φρούτα φαίνονται φθηνά, ακόμη και αν έχουν και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Γι’ αυτό εάν δεν σας αρέσει η ιδέα για ένα βάζο με πραγματικά φρούτα στο καθιστικό σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να φρεσκάρετε το χώρο με ένα βάζο με αποξηραμένα λουλούδια που ταιριάζουν με τη διακόσμηση του δωματίου.

Ασυμμάζευτα παπούτσια στην μπροστινή πόρτα

© vladislavvolhin.yandex.ru / depositphotos

Αυτή η «χωματερή» δημιουργεί ακαταστασίας στην είσοδο του σπιτιού σας. Επιπλέον, τα παπούτσια λερώνονται εύκολα και χαλάνε γρηγορότερα. Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να τα φροντίζετε. Ένα ράφι οργάνωσης για παπούτσια μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή. Δεν είναι ακριβό και σας βοηθά να εξοικονομήσετε σημαντικό χώρο.

Φυτά σε δοχεία τροφίμων

brightside

Μερικές φορές δεν έχουμε αρκετό χρόνο για να ξαναφυτέψουμε ένα φυτό που φέραμε πρόσφατα στο σπίτι, οπότε το αναβάλουμε καθημερινά. Περιττό να πούμε, ότι αυτή η προσωρινή «γλάστρα» χαλάσει τη όψη του χώρου. Για να το αποφύγετε, πρέπει να προετοιμάσετε το χώμα και τις γλάστρες εκ των προτέρων.

Φιγούρες διαφορετικών τύπων και χρωμάτων

brightside

Τις περισσότερες φορές προέρχονται από τις διακοπές μας. Εγκαθίστανται στα ράφια, γεμίζοντας τον χώρο. Θα ήταν πιο πρακτικό και αισθητικά ευχάριστο να κρατήσετε μερικά από αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στο χώρο. Θα εκπλαγείτε με το πώς μια ασήμαντη λεπτομέρεια όπως αυτή μπορεί να βελτιώσει τη γενική όψη του δωματίου.

Επιτοίχιο ρολόι χειρός

brightside

Αυτά ήταν απίστευτα μοντέρνα ρολόγια τοίχου, ήταν σχεδόν σε κάθε σπίτι και χτυπούσαν πολύ δυνατά. Ωστόσο, δεν συνδέονται καθόλου με το μοντέρνο στιλ και σχεδιασμό. Αντ’ αυτού, ένα μινιμαλιστικό στρογγυλό (και σιωπηλό) ρολόι θα ταιριάξει σχεδόν σε κάθε δωμάτιο χωρίς να χαλάσει την αρμονία.

Μια κούκλα τίγρης στο πίσω μέρος του καναπέ

brightside

Φαινόταν ένας πραγματικός θησαυρός στο παρελθόν. Ακόμα και τα παιδιά δεν είχαν τη δυνατότητα να παίξουν με αυτό καθώς ήταν μόνο για διακοσμητικούς λόγους. Εάν το πίσω μέρος της πολυθρόνας ή του καναπέ σας εξακολουθεί να είναι ένα μέρος ανάπαυσης για αυτό το ζώο, ήρθε η ώρα να το ξεφορτωθείτε αμέσως.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γάλλοι επιστήμονες: Στοματικά διαλύματα μπορούν να μπλοκάρουν τον κορωνοϊό σε 30 δευτερόλεπτα

Διακοσμητής Μοιράζεται 5 Εύκολους Τρόπους Αναβάθμισης του Χώρου Τηλε-εργασίας