in , ,

25 Άνετες και Κομψές Καρέκλες Ανάγνωσης

Το φθινόπωρο όταν κουλουριάζεστε κάπου άνετα με ένα φλιτζάνι ζεστό τσάι ή σοκολάτα, καλυπτόμενοι με μια κουβέρτα, το διάβασμα ενός βιβλίου είναι αυτό που πολλοί θα θέλαμε να κάνουμε. Μια γωνιά ανάγνωσης είναι ένας πολύ ζεστός χώρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και όχι μόνο να διαβάσετε. Είναι μια υπέροχη ιδέα για κάθε σπίτι και αν σκέφτεστε να φτιάξετε μια, πρώτα απ’ όλα , χρειάζεστε μια καρέκλα ανάγνωσης!

Vintage βέσπες μετατρέπονται σε καρέκλες γραφείου και το αποτέλεσμα είναι Μοναδικό!

Ανάκλιντρα

Είναι μια άνετη καρέκλα για να χαλαρώσετε από ό, τι κι αν κάνετε και είναι εκπληκτική για τα βράδια μετά από μια κουραστική και σκληρή μέρα. Επιλέξτε ενα κομψό και άνετο κομμάτι με καμπύλες, ζεστή και άνετη ταπετσαρία και απολαύστε την ανάγνωση.

Πολυθρόνες Wingback

Δημιουργήθηκε για να σας ζεσταίνει. Μπορεί να φαίνεται πιο μοντέρνα, με καθαρές γραμμές ή να είναι πιο κλασική με πιο απαλά σχήματα. Μπορεί να έχει ταπετσαρία από βελούδο και ένα ταιριαστό ταμπουρέ ή υποπόδιο, να την τοποθετήσετε δίπλα στο παράθυρο ή δίπλα στο τζάκι και να έχετε μια πολύ ζεστή γωνιά. Δίνει μια vintage αίσθηση στο χώρο αμέσως και το καθιστά πιο εκλεπτυσμένο.

Άλλες καρέκλες

Υπάρχουν πολλές καρέκλες με διάφορα σχέδια, vintage και μοντέρνα, boho chic και ρουστίκ, με υποπόδια και ταμπουρέδες, με ασύμμετρο ή συνηθισμένο σχέδιο. Δοκιμάστε διάφορους τύπους ταπετσαριών, υλικών και διάφορα χρώματα για να ταιριάξει στο χώρο σας και αναζητήστε την απόλυτη άνεση.

12 υπέροχες τραπεζαρίες με καρέκλες Eiffel!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

πηγή φωτογραφιών: shelterness

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πως να Φτιάξετε ένα Φωτιστικό Σύννεφο

5 Χρήσιμα Κόλπα με Λεμόνια