in , , ,

Γιατί Δεν Μπορείτε να Κοιμηθείτε Χωρίς να Αγκαλιάσετε Κάτι

Αν και αυτή η συνήθεια θα μπορούσε να συνδεθεί με τη θέση του ύπνου από τότε που ήμασταν παιδιά, δεν πρόκειται για πισωγύρισμα στην παιδική μας ηλικία. Είτε πρόκειται για ένα βελούδινο παιχνίδι ή ένα μαλακό μαξιλάρι που δεν μπορείτε να κοιμηθείτε χωρίς αυτό, υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να κοιμηθείτε χωρίς να αγκαλιάσετε κάτι.

Γιατί ο Ύπνος με Ανεμιστήρα Μπορεί να Βλάψει την Υγεία μας

Μειώνει την υπνική άπνοια ή το ροχαλητό.

© CLAUS LUNAU/Science Photo Library/East News© tommaso79/easyfotostock/Eastnews

Η υπνική άπνοια είναι μια διαταραχή του ύπνου όπου η αναπνοή ενός ατόμου δεν είναι τόσο ομαλή όσο θα έπρεπε. Αυτό, στην πραγματικότητα, δημιουργεί διαταραχές στον ύπνο όπου ξυπνάτε συνεχώς όλη τη νύχτα και μια αίσθηση πρωινής κόπωσης και υπνηλίας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η συνήθεια αγκαλιάσματος του μαξιλαριού σας έχει το φυσικό όφελος της μείωσης αυτής της διαταραχής ύπνου. Θα στηρίξει ολόκληρο το σώμα σας και θα αρχίσετε να κοιμάστε στο πλάι.

Δεν θέλετε να αισθάνεστε μοναξιά.

brightside

Το να αγκαλιάζετε κάτι σας κάνει να νιώθετε σαν να αγκαλιάζετε κάποιον. Δεν χαίρονται όλοι να κοιμούνται μόνοι οπότε χρειαζόμαστε κάτι να το κρατήσουμε, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι αγκαλιάζουμε ένα μαξιλάρι.

Έχετε ισχυρό δέσιμο με την οικογένεια.

© Sam Edwards/Hoxton/East News

Το αγκάλιασμα ενός μαξιλαριού σας δίνει συναισθηματική άνεση κατά τη διάρκεια του ύπνου σας. Σε αυτήν τη θέση ύπνου, είστε στην πραγματικότητα ένας από αυτούς που έχουν έναν ισχυρό δεσμό στις σχέσεις σας, ειδικά μεταξύ της οικογένειας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Έχετε συνηθίσει να αγκαλιάζετε κατά τη διάρκεια του ύπνου σας.

© EAST NEWS

Εάν έχετε ήδη καθιερώσει μια ρουτίνα, σε κάποιο σημείο, επειδή λειτούργησε για σας, όπως να σηκωθείτε την ίδια ώρα ή να κάνετε την ίδια ρουτίνα πρωινού και βραδινού, στην πραγματικότητα είστε προσαρμοσμένοι στη ρουτίνα. Οπότε, όταν αγκαλιάζετε κάτι κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε, αυτό σημαίνει ότι αυτή είναι μια από τις ρουτίνες σας.

Τείνετε να αγκαλιάζετε όταν έχετε άγχος.

brightside

Δυσκολευόμαστε να κοιμηθούμε όταν έχουμε άγχος. Όταν το βιώνετε, είναι πάντα καλύτερο να κάνετε το κρεβάτι σας μια ζώνη άνεσης. Οι άνθρωποι που έχουν άγχος μπορεί να χρειαστούν αγκαλιά για να το μειώσουν.

Βραδινός ύπνος: Πόσες ώρες πρέπει να κοιμόμαστε καθημερινά, σύμφωνα με την ηλικία μας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς η Πανδημία Άλλαξε την Όψη των Σχολικών Τάξεων

Πώς η Πανδημία Άλλαξε την Όψη των Σχολικών Τάξεων

Διακόσμηση: Κάντο όπως οι Γάλλοι – Παριζιάνικη Διακόσμηση για όλα τα γούστα