in , ,

Πώς η Πανδημία Άλλαξε την Όψη των Σχολικών Τάξεων

Πώς η Πανδημία Άλλαξε την Όψη των Σχολικών Τάξεων
Πώς η Πανδημία Άλλαξε την Όψη των Σχολικών Τάξεων

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι διευθυντές σχολείων, οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, οι δάσκαλοι και οι γονείς συμμετείχαν σε μια συζήτηση σχετικά με το κατά πόσον οι μαθητές θα έπρεπε να επιστρέψουν στην τάξη αυτό το σχολικό έτος. Πολλά σχολεία έχουν αποφασίσει ότι η απάντηση είναι ναι.

Καθώς τα σχολεία σε ολόκληρο τον κόσμο ανοίγουν ξανά, πολλά εφαρμόζουν οδηγίες που έχουν σχεδιαστεί για να μειώσουν τον κίνδυνο εξάπλωσης και προσβολής του κορονοϊού. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων έχουν εκδώσει προτεινόμενες οδηγίες για το άνοιγμα των σχολείων, οι οποίες περιλαμβάνουν τη χρήση μάσκας προσώπου, κοινωνικής απόστασης και τακτικής πλύσης χεριών.

Οι επιστήμονες και οι ερευνητές δεν είναι σίγουροι εάν αυτά τα μέτρα θα είναι αρκετά για να αποτρέψουν την εξάπλωση του ιού σε εσωτερικούς χώρους, αλλά πολλοί εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές δεν έχουν την επιλογή να μείνουν στο σπίτι.

Αντ’ αυτού, έχουν επανασχεδιάσει τις τάξεις τους και σκοπεύουν να καλωσορίσουν τους μαθητές με ένα χαμόγελο, ακόμα κι αν είναι κρυμμένο κάτω από μια μάσκα. Ρίξτε μια ματιά σε επτά αίθουσες διδασκαλίας από τις ΗΠΑ.

Πώς να Διατηρήσετε το Σπίτι σας Καθαρό Κατά τη Διάρκεια της Πανδημίας

Η Kim Wallace, βρεφονηπιοκόμος στην Αλαμπάμα, είπε ότι πριν οι μαθητές τις μοιράζονταν τραπέζια και κάθονταν στο πάτωμα για ανάγνωση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

@coffeeandprek/Instagram

Τώρα έπρεπε να αφαιρέσει όλα τα μαλακά αντικείμενα, όπως χαλιά και μαξιλάρια, από την τάξη της. Εκτός από τα διαχωριστικά γραφείου, οι μαθητές της θα έχουν ασπίδες προσώπου, θα πρέπει να φορούν μάσκες ενώ θα θρανία θα έχουν πλεξιγκλάς.

@coffeeandprek/Instagram

Η Angela Robbins είναι καθηγήτρια γυμνάσιου στο Tennessee. Πέρυσι, στην τάξη της υπήρχαν ομαδικά γραφεία.

@bittypdx/Twitter

Η Robbins δημιούργησε τις δικές της ασπίδες γραφείου χρησιμοποιώντας επιδαπέδιες κρεμάστρες ρούχων και κουρτίνες ντους.

@bittypdx/Twitter

Η Ansley Humble είναι νηπιαγωγός στο Monroe της Λουιζιάνας. Πέρυσι, οι μαθητές της κάθονταν σε ομάδες.

Το μήνυμα που έγινε VIRAL! Διαχειριστής ψωνίζει για τους ηλικιωμένους πολυκατοικίας λόγω Κορωνοϊού!

@mrshumblebee/Instagram

Φέτος, έχει τραπέζια με διαχωριστικά πλεξιγκλάς και γέμισε την τάξη της με φωτεινά χρώματα για να δημιουργήσει μια χαρούμενη ατμόσφαιρα.

@mrshumblebee/Instagram

Η Cydni Banner, καθηγήτρια γυμνασίου στο Midland του Τέξας, έπρεπε να αναδιοργανώσει πλήρως την τάξη της για την φετινή σχολική χρονιά. Αφαίρεσε πράγματα όπως άνετες, μαλακές καρέκλες.

@cydni_erin/Instagram

Πρόσθεσε διαχωριστικά σε καθένα από τα τραπέζια της τάξης της.

@cydni_erin/Instagram

Οι μαθητές της Felicia Morgan σε δημοτικό σχολείο στο El Lago του Τέξας, στο παρελθόν θα μπορούσαν να περιπλανηθούν στην τάξη και να παίξουν με τους συμμαθητές τους.

@f_morgan13/Instagram

Τώρα, οι μαθητές της θα περάσουν περισσότερο χρόνο στα θρανία τους, τα οποία είναι εξοπλισμένα με πλαστικές ασπίδες.

@f_morgan13/Instagram

Η Becki Maly, δασκάλα πρώτης τάξης δημοτικού, είχε προηγουμένως τα θρανία σε ομάδες που επέτρεπαν στους μαθητές της να αλληλεπιδρούν ελεύθερα.

@teaching_with_firsties/Instagram

Τώρα, η κίνηση είναι πιο περιορισμένη και τα θρανία απέχουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Η Maly έπρεπε να αφαιρέσει έπιπλα και άλλα αντικείμενα από την τάξη της για να επιτρέψει τις κοινωνικές αποστάσεις.

@teaching_with_firsties/Instagram

Η Mellyn, δασκάλα δημοτικού στο Chattanooga, Tennessee, προετοιμάζεται για το πρώτο έτος διδασκαλίας της. Κάθε θρανίο στην τάξη της διαθέτει μια ασπίδα για να διαχωρίζει τους μαθητές της.

@teachingwithmellyn/Instagram

Πώς ο κορονοϊός εξαϋλώνεται τρίβοντας 20” με σαπούνι και νερό – Τρομερή εικόνα με υπεριώδες φως [ΒΙΝΤΕΟ]

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

3 Τρόποι να Επαναχρησιμοποιήσετε Ψεύτικα Λουλούδια

3 Τρόποι να Επαναχρησιμοποιήσετε Ψεύτικα Λουλούδια

Γιατί Δεν Μπορείτε να Κοιμηθείτε Χωρίς να Αγκαλιάσετε Κάτι