in , ,

Γιατί ο Ύπνος με Ανεμιστήρα Μπορεί να Βλάψει την Υγεία μας

Μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να κοιμηθούν χωρίς να είναι ανοιχτοι οι ανεμιστήρες τους. Είτε οφείλεται σε καυτές καλοκαιρινές νύχτες είτε επειδή ο ήχος τους βοηθά να κοιμηθούν, ο αέρας που φυσάει τους είναι απαραίτητος. Αλλά η χρήση του τη νύχτα μπορεί να οδηγήσει σε ορισμένες συνέπειες. Δείτε παρακάτω πώς μπορεί να αντιδράσει το σώμα σας ενώ κοιμάστε με έναν ανεμιστήρα καθώς και μερικές απλές λύσεις για το πώς μπορείτε να έχετε πιο δροσερές νύχτες χωρίς αυτόν.

Διώξτε τα κουνούπια με τη βοήθεια ενός ανεμιστήρα – Βίντεο

Θα ξηράνει το στόμα και τις ρινικές οδούς.

Μελέτες αποκαλύπτουν ότι η ενεργοποίηση του ανεμιστήρα μπορεί να βοηθήσει στην εξάτμιση του ιδρώτα και της υγρασίας από το σώμα σας, οδηγώντας σε αφυδάτωση και ξηρότητα του στόματος και των ρινικών διόδων. Εάν ζείτε σε μια ξηρή περιοχή, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς αυτές οι συνέπειες μπορούν να εμφανιστούν ακόμη πιο γρήγορα. Ωστόσο, ένα φλιτζάνι νερό είναι αρκετό για να αποκαταστήσει το νερό που χρειάζεστε.

Μπορεί να επιδεινώσει τις αλλεργίες σας.

Εάν έχετε αλλεργίες, ο ύπνος με τον ανεμιστήρα δεν είναι καλή ιδέα. Σύμφωνα με ερευνητές, ο αέρας μπορεί να βοηθήσει στην κυκλοφορία αλλεργιογόνων σωματιδίων, αυξάνοντας τις πιθανότητες άσθματος, ξηροφθαλμίας, αλλεργιών στα μάτια και αλλεργικού πυρετού.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Είναι μια από τις αιτίες των μυϊκών κραμπών.

Η θερμοκρασία τη νύχτα τείνει να μειώνεται γρήγορα και ενώ η έκθεση στο κρύο είναι μια από τις αιτίες των μυϊκών κραμπών, οι ανεμιστήρες μπορούν να σας εκθέσουν σε πιο πυκνό και σταθερό δροσερό αέρα, φυσώντας απευθείας σε εσάς. Από την άλλη πλευρά, εάν οι νύχτες είναι καυτές, ο αέρας που φυσάει από τον ανεμιστήρα μπορεί να αυξήσει τη θερμοκρασία του σώματος σας, οδηγώντας σε ασθένειες που σχετίζονται με τη θερμότητα, όπως ναυτία ή πονοκεφάλους.

Πως να έχετε ένα δροσερό ύπνο χωρίς ανεμιστήρα.

Κοιμηθείτε με ανοιχτό παράθυρο.

Μια απλή λύση για ζεστές νύχτες είναι απλά να αφήσετε το παράθυρο ανοιχτό. Ο κρύος αέρας νωρίς το πρωί θα βοηθήσει να κρυώσει το δωμάτιο. Εάν φοβάστε τα κουνούπια, μπορείτε να τοποθετήσετε μια σίτα ή ένα αντικουνουπικό.

Βάλτε μια βρεγμένη πετσέτα ή ένα κουβά γεμάτο νερό κοντά στο κρεβάτι σας.

Για να μην είναι ξηρή η ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιό σας, βάλτε μια βρεγμένη πετσέτα στο κεφαλάρι σας, ή γεμίστε έναν κουβά με νερό και αφήστε το δίπλα σας στο κρεβάτι, στο πάτωμα. Αυτές οι λύσεις θα βοηθήσουν στην αύξηση της υγρασίας στο χώρο σας.

Με ΑΥΤΟ το Τρικ των 5 Λεπτών ο Ανεμιστήρας θα Λειτουργήσει σαν Κλιματιστικό

Γυρίστε τον ανεμιστήρα προς άλλη κατεύθυνση.

Εάν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε χωρίς τον ανεμιστήρα σας, γυρίστε τον προς άλλη κατεύθυνση. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα σας φυσάει. Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να το βάλετε στο παράθυρό σας, ώστε να πιάσει τον εξωτερικό αέρα και να τον σπρώξει στο δωμάτιο.

Πως να Φτιάξετε DIY Κλιματιστικό με την βοήθεια κουτιών Pringles!!

πηγή φωτoγραφιών:brightside

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Διακόσμηση: 15 Μοναδικές Ιδέες Φωτισμού Σκάλας

14 Λάθη Ανακαίνισης που Πρέπει να Αποφύγετε